Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Digitala fotoramar
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Digitala fotoramar

Är du på jakt efter den perfekta digitala fotoramen till ditt hem? Ta då en titt i vårt sortiment nedan så ska du se att du hittar det du letar efter. Här har vi samlat alla våra digitala fotoramar. En digital fotoram är perfekt för dig som har massor av härliga bilder som du vill visa upp. Den fungerar även alldeles utmärkt som födelsedagspresent till den flitige fotografen! Hitta din favorit i sortimentet nedan.

Älskar du att fotografera? Då är du inte ensam. Har du någon gång upplevt att ramarna inte riktigt räcker till för att kunna visa upp alla de vackra bilder du tar? Även om du hade tillräckligt många ramar så skulle det kanske bli alldeles för fullt på väggen. Oroa dig inte. Det finns en lösning på ditt problem, nämligen den digitala fotoramen. I en digital fotoram kan du visa upp alla dina favoritbilder på ett väldigt smidigt sätt. Du behöver varken skriva ut dina bilder eller använda en dator för att se dem. Allt du behöver göra är att koppla ett USB-minne eller ett minneskort till den digitala fotoramen så kommer den att visa upp dina bilder. Det roliga med en digital fotoram är att du inte bara kan visa upp bilder, utan ofta även filmklipp. Bilderna i den digitala fotoramen kan du dessutom enkelt byta ut när du vill visa upp nya bilder.

Digitala fotoramar passar utmärkt i det moderna hemmet. De är väldigt stilrena och tar inte upp särskilt mycket plats. Med en digital fotoram sparar du dessutom mycket tid då du inte behöver pyssla med inramning och upphängning av ramar. Detta är något som många uppskattar. Självklart kan man kombinera den digitala fotoramen tillsammans med vanliga fotoramar. Att ha sina absoluta favoritbilder utskrivna och inramade på väggen är något som många föredrar. Sedan kan man använda den digitala fotoramen för att visa upp de härliga bilderna från den senaste resan eller från den senaste plåtningen.

Det finns många olika typer av digitala fotoramar. De kan variera i både färg och storlek. Hos oss på BGA hittar du ett par riktigt fina alternativ. En del går att montera upp på väggen, andra passar utmärkt på en byrå eller en hylla. Till en del digitala fotoramar ingår en fjärrkontroll så att man enkelt kan styra bildspelet. För mer information om respektive digital fotoram är allt du behöver göra att klicka på den.

Ta dig en titt i sortimentet ovan och kolla in våra digitala fotoramar. Vi hoppas att du ska hitta det du söker hos oss!