Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

-25% rabatt på passepartouter »

Digitala fotoramar

Nedan hittar du vårt utbud av digitala fotoramar. Vi har ett antal olika varianter för att alla ska kunna hitta rätt. Du kan välja mellan olika färger, olika typ av list och olika storlek.

Ta dig en titt och välj ut den digitala fotoram som du känner matchar just dig och ditt hem på bästa sätt.
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Digitala fotoramar

Är du på jakt efter den perfekta digitala fotoramen till ditt hem? Ta då en titt i vårt sortiment nedan så ska du se att du hittar det du letar efter. Här har vi samlat alla våra digitala fotoramar. En digital fotoram är perfekt för dig som har massor av härliga bilder som du vill visa upp. Den fungerar även alldeles utmärkt som födelsedagspresent till den flitige fotografen! Hitta din favorit i sortimentet nedan.

Älskar du att fotografera? Då är du inte ensam. Har du någon gång upplevt att ramarna inte riktigt räcker till för att kunna visa upp alla de vackra bilder du tar? Även om du hade tillräckligt många ramar så skulle det kanske bli alldeles för fullt på väggen. Oroa dig inte. Det finns en lösning på ditt problem, nämligen den digitala fotoramen. I en digital fotoram kan du visa upp alla dina favoritbilder på ett väldigt smidigt sätt. Du behöver varken skriva ut dina bilder eller använda en dator för att se dem. Allt du behöver göra är att koppla ett USB-minne eller ett minneskort till den digitala fotoramen så kommer den att visa upp dina bilder. Det roliga med en digital fotoram är att du inte bara kan visa upp bilder, utan ofta även filmklipp. Bilderna i den digitala fotoramen kan du dessutom enkelt byta ut när du vill visa upp nya bilder.

Digitala fotoramar passar utmärkt i det moderna hemmet. De är väldigt stilrena och tar inte upp särskilt mycket plats. Med en digital fotoram sparar du dessutom mycket tid då du inte behöver pyssla med inramning och upphängning av ramar. Detta är något som många uppskattar. Självklart kan man kombinera den digitala fotoramen tillsammans med vanliga fotoramar. Att ha sina absoluta favoritbilder utskrivna och inramade på väggen är något som många föredrar. Sedan kan man använda den digitala fotoramen för att visa upp de härliga bilderna från den senaste resan eller från den senaste plåtningen.

Det finns många olika typer av digitala fotoramar. De kan variera i både färg och storlek. Hos oss på BGA hittar du ett par riktigt fina alternativ. En del går att montera upp på väggen, andra passar utmärkt på en byrå eller en hylla. Till en del digitala fotoramar ingår en fjärrkontroll så att man enkelt kan styra bildspelet. För mer information om respektive digital fotoram är allt du behöver göra att klicka på den.

Ta dig en titt i sortimentet ovan och kolla in våra digitala fotoramar. Vi hoppas att du ska hitta det du söker hos oss!

Prisvänligt, snyggt och modernt

Digitala fotoramar är både prisvänliga, snygga och moderna. Då man kan använda dem hur mycket man vill så blir det prisvänligt, även om det är dyrare än en vanlig ram. Med en vanlig ram så använder man ju den till ett motiv medan en digital fotoram kan användas till alla bilder man vill.

Det är viktigt att ramar är snygga då de tar upp plats och uppmärksamhet i inredningen. Av denna anledning är det viktigt att man funderar ut vilken stil på ram man vill ha i ett rum. Vill man att den ska sticka ut? Vill man att ramen ska vara så ”blygsam” som möjligt och låta bilderna tala i dess ställe? Det beror helt på stil och smak, så det kan bara du välja.

Idag är det många som drar ner på konsumtion och digitala fotoramar är ett perfekt exempel på hur man kan få detta att funka. Istället för att köpa en massa fotoramar så kan man investera i en digital fotoram och låta olika foton dyka upp i skärmen som man vill. Detta är att dra ner på konsumtion på bästa sätt då man ersätter många ramar med endast en. Det kan knappast bli bättre!

När man kan kombinera att vara snäll mot klimat, miljö och plånbok samtidigt så är det en riktigt stor vinst och det är precis vad som händer när man väljer en av våra digitala fotoramar. Dessutom är det så att man är snäll mot sin inredning då det är så snyggt med en fin digital fotoram på väggen.

Har du inte testat än? Då tycker vi att du ska slå till! Du kommer inte att ångra dig då det är så mycket du har att vinna på att välja denna typ av ram!