Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Collageramar för 9 bilder

En collageram för 9 bilder är det perfekta valet för dig som har många foton som du vill samla ihop. Det är en kul och unik inredningsdetalj som sticker ut från mängden, så tänk på placeringen så att både ram och bilder kommer till sin fulla rätt.

Våra collageramar för 9 bilder finns i olika färger och former. Du kan välja mellan allt från hjärtformade röda ramar till enklare och mer stilrena varianter i vitt eller svart. Det finns något för alla.

 

12 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Collageramar 9 bilder

Våra collageramar för 9 bilder är både praktiska och snygga. Vi har dem i olika design så att alla ska kunna hitta exakt rätt. Vill du ha endast rektangulära former? Kanske vill du ha mjukare linjer med ovala och hjärtformade ramar? Det är bara att välja det som passar just dig och ditt hem allra bäst – vi har en collageram för alla!

Välj ut de bilder som du vill ha med och skapa sedan ditt alldeles eget collage med en av våra ramar. Kanske blandar du foton med andra motiv? Kanske konsertbiljetter eller dylikt? Det finns mycket fint att rama in och särskilt i en collageram - den kan nämligen fungera utmärkt som en slags ”minnestavla” för något man vill minnas varje dag när man passerar en viss vägg hemma.

Perfekt för familjefoton!

En collageram för 9 bilder är det perfekta valet när du vill skapa ett familjecollage eller liknande. Alla våra collageramar är perfekta för familjefoton då man kan ge plats för alla familjemedlemmar och husdjur i en collageram. Beroende av hur stor familj man har så passar olika collageramar mer eller mindre bra. Man behöver ju inte ha endast ett foto per person och man kan ju dessutom ha med foton där fler än en familjemedlem är med.

Om det blir en collageram för 9 bilder, eller om det blir en collageram med plats för fler eller färre bilder vet bara du. Det viktiga är att du kan välja fritt bland alla våra olika collageramar (och andra ramar) här och nu – det finns massor av varianter som du kommer att falla pladask för!

Bara för foton?

Självklart är det på det viset att du själv väljer vad du ska rama in. Det behöver inte alltid vara endast foton, utan det kan vara vad som helst som man vill rama in. Bland annat är det kul att rama in vissa vykort och urklipp. Detta är något vi alla har – det enda som brukar behövas är en passande ram.

Vi har massor av fina ramar, så vare sig det är en collageram för 9 bilder, collageramar i andra storlekar, eller helt andra typer av ramar du är ute efter, så kommer dina minnen att bli bevarade på bästa sätt när du väljer en av våra ramar.

Både klassiskt stilrent, modernt och sött

Vi tycker alla om olika stilar och vi har alla olika inredning hemma. Vi har samlat ett brett utbud av collageramar för 9 bilder för att det ska bli lätt att hitta den som passar perfekt. I vissa fall är det så att ramen ska matcha fotona och i vissa falla är det så att ramen ska matcha rummet. Oftast är det både och som gäller och det är lätt fixat.

Köp olika typer av ramar till olika rum istället för att bara köra på det klassiskt enkla och välja svarta eller vita ramar. Det är kul att blanda in lite träfärgade ramar, romantiska dova färger med mera. Testa så får du se!