Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Collageramar för 8 bilder

Om du behöver en collageram för 8 bilder har du hamnat helt rätt – vi har nämligen ett antal att välja mellan. Oavsett vad för typ av bilder du ska rama in och oavsett stil i rummet så har vi passande fotoramar. Ta dig en titt nedan för att hitta dina favoriter.

Kanske vill du samla bilder i ett tema? Kanske vill du blanda många olika foton? Är det så att du vill ha bilder på hela familjen till kontoret? Vi har passande collageramar till allt.

7 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Collageramar 8 bilder

En collageram för 8 bilder är det rätta valet för alla som vill samla ett flertal olika favoritmotiv i en och samma ram. Man kan själv välja om det ska vara uteslutande foton, bara urklipp eller gamla vykort. Kanske en blandning, eller kanske lite annat smått och gott som är minnessaker? Det är upp till var och en att bestämma hur man ska använda sin collageram.

Vi har många olika varianter så att alla ska kunna hitta rätt, så här finns det ramar för alla smaker. När du tar dig en titt i vårt utbud så ser du att det inte saknas något, utan alla stilar finns med. Det spelar ingen roll om du är ute efter minimalistiskt, kitschigt eller något mittemellan– allt finns här hos oss!

Plats för hela släkten!

Med en av våra collageramar 8 bilder så finns det plats för en stor familj, eller för hela släkten. Beroende av hur stor familj man har så passar vissa ramar bättre än andra, men att det finns större varianter som passar för stora familjer är kul, tycker vi!

Man kan välja att köpa en collageram med plats för 8 bilder även om man är en mindre familj också, då kan man ge varje familjemedlem plats för två foton eller liknande. Det går alltid att lösa det så att ram och foton passar ihop på det sätt man vill.

Placering av collageramar

När det kommer till placering av collageramar för 8 bilder så är det på det viset att de tar upp ganska mycket plats. Jämför man med en vanlig ram, eller en mindre collageram, så är en ram med plats för 8 bilder en sådan detalj som kommer att sticka ut i inredningen. Därför är det klokt att tänka igenom vilken typ av stor collageram man vill ha.Det är fint att blanda olika typer av ramar på en tavelvägg, vilket alla är medvetna om idag då det varit trendigt ett bra tag. Vad man kan glömma bort är att det är väldigt fint att blanda in just collageramar också. Antingen kan man göra så att man bara har ett par collageramar tillsammans, eller så kan man blanda både vanliga ramar och collageramar – det blir fint vilket som!

Att hitta rätt ram till rätt bild

När man har hittat ett foto man vill ha en ram till så kan det vara svårt att veta exakt vilken ram som kommer att passa bäst. När man väl får se den så vet man dock direkt att man har den perfekta ramen för bilden man vill rama in.

Med ett collage som man har tänkt ut blir det ännu roligare att hitta rätt ram eftersom det blir en collageram man ska leta upp. Massor av olika bilder i en och samma ram är alltid kul och extra kul blir det när man hittar en collageram som funkar perfekt i stil med bilderna.