Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Collageramar för 7 bilder

Om du har ett flertal olika bilder som du vill samla i en och samma ram så är en collageram för 7 bilder perfekt. Du kan blanda fritt, eller så kan du hålla dig till ett tema. Det är du som bestämmer.

Våra fotoramar finns i ett flertal olika stilar, så du kan välja mellan allt från stilrent till mer kitschiga ramar. Blir det en rolig och färgglad till barnens rum? En stilren till sovrummet? En glammig till hallen? Det är bara att välja från vårt utbud nedan.

5 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Collageram 7 bilder

Med en collageram för 7 bilder får du inte bara bra med plats för många bilder som du vill samla i en och samma ram, utan du får också en fin inredningsdetalj som passar i hemmets alla rum.

Det är alltid fint att rama in sina favoritbilder och då man på ett snyggt sätt kan kombinera vanliga ramar med collageramar så kan man ha många olika på samma vägg. Det är också fint att bara ha just collageramar tillsammans på en större vägg. Det blir som en tavelvägg, men med collageramar – lite kul och unikt och det är ju aldrig fel!

Vilken stil vill du ha på din collageram?

Hos oss hittar du ett otroligt stort utbud av ramar. Det är omöjligt att inte hitta en variant som man faller för. Är det så att du vill att din collageram som ha lite olika former? Det kan till exempel vara roligt med en collageram för 7 bilder där man får både ovala, runa, hjärtformade och rektangulära former i ett. Det är såklart också fint med den typen som endast har rektangulära former eller någon annan form – det är helt upp till dig att välja det du tycker bäst om.

Vad gäller färg och design så är det på det viset att vi har både klassiska färger, romantiska och dova färger, pasteller med mera. Designen är allt från gulligt till modernt och coolt. Du kommer alltså kunna passa ihop din nya ram med vilken typ av bilder du vill.

Inte bara för foton

Våra collageramar är inte bara till för foton, utan de är lika fina till andra bilder. Kanske har du vykort eller sparade urklipp på fina motiv? Då kan du skapa ett fint collage med massa olika urklipp i en och samma collageram. Vare sig det är en collageram 7 bilder, eller om det är en annan typ av collageram du är ute efter så hittar du det här hos oss – du kommer att kunna skapa väldigt många fina collage med våra ramar, det är en sak som är säker.

Idag är det ju inte så vanligt med klassiska vykort, men du kan hitta massor av fina vykort på semestern som du kan rama in. Kanske kan du köpa 7 olika fina vykort från en och samma semester och placera dem i en collageram? Istället för foton så kan det vara kul med något annat för omväxlings skull.

Rätt ram för rätt rum

Det är inte bara rätt bilder som ska passa ihop med rätt ram, utan det är också så att man ska passa ihop ramen med rummets inredning. Det blir jättefint när man matchar små detaljer i sitt hem och då är våra collageramar perfekta!

Självklart kan det vara kul att välja en collageram som sticker ut lite från mängden i ett rum också, men då ska man tänka till lite extra gällande placeringen så att det blir fint.