Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Collageramar för 5 bilder

En collageram är ett kul tillskott till inredningen och med en collageram 5 bilder kan du samla flera av dina favoritbilder. Det är bara att spana in utbudet nedan och välja ut just dina favoriter.

Vi har ett flertal olika varianter både vad gäller form, färg och stil. Är det en söt ram för bebisbilder du är ute efter? Kanske en lite tuffare för tonårsrummet? En som är elegant och klassisk? Kanske en modern och stilren variant av collageram 5 bilder?

20 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Collageramar 5 bilder

En collageram med plats för 5 bilder är en väldigt bra storlek. Det Blir ett helt annat fokus på motiven än när det är en collageram med plats för fler bilder. Detta kan vara bra att tänka på så att man kan hitta rätt ram för rätt collage. Kanske vill man exempelvis ha en collageram 5 bilder för sitt husdjur och en med plats för fler bilder för bröllopet? Kanske tvärtom? Något helt annat? Det är upp till dig.

Ramar för alla smaker

Ofta är det på det viset att man är ute efter en ram som är enkel och stilren, men det kan också vara så att man är sugen på att blanda in lite annat i sin inredning. Då är ramar det perfekta valet!

Med ramar så kan man vara lite mer djärv medan man kan hålla större inredningsdetaljer mer stilrena. Har man ett stilrent hem så kan man skippa de svarta och vita ramarna ibland och låta en lite mer ”romantiskt” eller kitschig collageram få en framträdande roll i hemmet. Prova – du kommer att gilla det!

Våra collageramar för 5 bilder passar både för foton och för andra motiv du har i rätt storlek. Det är bara för dig att blanda hur du själv vill – det blir ofta väldigt fint när man blandar olika typer av bilder i en och samma collageram.

Flera stycken collageramar tillsammans?

Passar det att ha fler än bara en collageram på samma vägg, eller i samma rum? Det beror helt på vad du har för stil och vad du vill uppnå för känsla med dina ramar och din inredning. Om du vill att det ska vara lite mer händelserikt så är det en kul detalj att ha flera collageramar på samma vägg. Det blir som en vanlig tavelvägg, fast med collageramar istället – varför inte?

Allting behöver inte matcha hemma, utan det är så att det kan vara just det oväntade som bryter av i ett rum som gör at det blir så snyggt. Man ska alltså vara lite mer påhittig och lite mer vågad om man vill att ens hem ska bli något lite utöver det vanliga. Det är trist att ha ett hem som ser ut precis som alla andra hem i Sverige, eller hur?

Perfekt för barnrummet!

Våra collageramar för 5 bilder är perfekta för barnrummet. Man kan antingen välja att placera babyfoton i ramen, eller så kan man placera andra roliga foton i ramen, om man har ett lite äldre barn. Varför inte göra ett collage av sitt barn och hens bästisar, till exempel? Det finns så mycket kul collage man kan göra!

Det är såklart på det viset att det är passande med collageramar 5 bilder även för andra rum med andra teman, men det är något särskilt gulligt med att samla just bilder på barnen i en och samma ram. Testa för att se vilken typ av collage det blir som du vill ha på väggen? Kanske blir det en blandning av babyfoton, husdjur, barnens födelsedagar och bröllop? Det är bara du som vet.