Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Collageramar för 4 bilder

Är du ute efter en fin collageram för 4 bilder är detta den rätta platsen för dig – vi har nämligen ett flertal olika varianter att välja mellan. Vi har både kvadratiska collageramar, rektangulära och collageramar för 4 bilder i andra former. Våra fotoramar finns även i ett flertal olika färger – allt för att du ska kunna hitta den rätta ramen för dig och ditt hem.

Ta dig en titt nedan för att välja ut den collageram 4 bilder som faller just dig i smaken.

21 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Collageramar 4 bilder

En collageram med plats för 4 bilder är både fint och praktiskt. Att ha en ram med plats för endast 4 bilder gör att man kan välja ut 4 favoriter som man vill ha bredvid varandra utan att andra bilder är med och ”stör”. Det kan bli lite för mycket med collageramar för 10+ eller 20+ bilder, men det beror såklart på vad för typ av collage man har och vad man vill göra med sin ram.

Vi behöver knappast tipsa er vad gäller vilka foton ni ska placera i en collageram 4 bilder, utan det räknar vi med att ni har full koll på redan. Vad vi kan tipsa om är att man inte behöver begränsa sig till endast foton. Man kan bland in lite andra bilder och minnessaker också i samma ram. Detta tycker vi att ni ska testa – det är en mycket trevlig inredningsdetalj som passar i alla hem!

Vilken form på bilderna och ramen?

Vad för typ av collage är det du behöver en ram till? Är det gulliga foton på barn eller husdjur? Då kanske det är passande med en collageram för 4 bilder som är i hjärtform som blir aktuell. Är det istället lite mer ”arty” foton du tagit själv under en resa eller kanske under en skogspromenad? Då kan en collageram i svart med rektangulär form funka bra.

Det kan tyckas svårt att bestämma sig för vilken ram man vill ha, men det är på det viset att när man kollar runt i vårt utbud så ser man genast när man hittat den ram som är rätt. Det finns så många olika att det är omöjligt att inte hitta en favorit bland våra ramar!

Vare sig det är en collageram för 4 bilder, en collageram med plats för fler eller färre bilder än just 4, eller kanske en helt annan typ av ram, så kommer man med enkelhet att kunna välja sin favorit här hos oss – det är bara att spana runt och välja ut vilka ramar som får följa med hem till dig och ditt hem.

Olika storlekar för olika collage

Vi har collageramar för olika bildstorlekar så att det ska underlätta ännu mer när det kommer till att välja vilken ram man ska ha. Det är inte alltid man vill ha just bilder i 10x15 cm i en collageram, utan det kan lika gärna vara så att det är bilder i 10x10 cm som man vill rama in.

Man kan också välja om man vill ha sina 10x15 cm bilder i en ram med en blandning av liggande och stående bilder, eller om man bara vill ha sina bilder i liggande format. Det är stor skillnad på effekten, så välj rätt för olika collage. Det är värt att ta lite extra tid på sig att fundera över vilka foton som passar bäst i vilken ram.