Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Collageramar för 2 bilder

Söker du en collageram för 2 bilder? Då ska du ta dig en titt i vårt utbud nedan. Vi har fotoramar som passar för alla smaker. Det är bara att välja ut den collageram 2 bilder som matchar dina bilder bäst.

Vare sig det är foton, eller andra typer av minnen du vill rama in, så passar våra ramar perfekt. Välj den färg och den form som du vill ha och rama sedan in dina finaste minnen i en collageram 2 bilder.

41 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Collageramar 2 bilder

En collageram för 2 bilder är det perfekta valet vare sig det handlar om att rama in bebisen, mormor och morfar, sin älskling eller sina föräldrar. Det är såklart även på det viset att det är perfekt för en hel massa andra trevliga bilder – det är bara du som vet vilka motiv du vill rama in i en av våra fina collageramar!

Passande ramar för alla smaker

Det som är så bra när man köper ramar här hos oss är att man alltid kan hitta en som passar perfekt. Vi har allt från gulliga collageramar 2 bilder till stilrena, kitschiga och romantiska. Det är med andra ord så att alla kan hitta sin favorit utan minsta bekymmer.

Vissa bilder passar bäst i en collageram som är har en modern design och andra bilder passar bra i retrodesign. Som tur är så har vi, som nämnt, allt här, så du kommer att bli så nöjd, så! Tänk på att det är viktigt att matcha bilden med ramen så att den kommer till sin fulla rätt. Om man väljer fel ram så kan det bli antingen för simpelt eller för pråligt, så det är klokt att tänka igenom sitt val.

Vikram eller vanlig?

När det handlar om collageramar för 2 bilder är det vanligt med vikramar. Det är väldigt fint och passar två bilder extra bra. Vi har vikramar både i liggande format och i stående format, så det är bara att välja det som passar just dina bilder bäst.

Kanske blir det så att du köper lite olika collageramar för 2 bilder? Du kanske vill blanda lite av varje och rama in olika typer av foton i olika slags collageramar? Är det så att det passar fint med en ljusblå collageram som hängs på väggen för bebisfoton? Kanske är det så att en vikram i retrostil passar för foton på husdjuret? Blir det en i silver för barnbarnet? Det vet bara du.

Collageramar passar överallt

Med en collageram för färre bilder så blir det genast lättare med placeringen. Om man väljer en collageram för exempelvis 20 bilder så blir det ju en betydligt större yta som kommer att tas upp, men med en för 2 bilder så går det bra att placera den på vilken vägg, eller vilken hylla, som helst.

Det är fint att placera familjen i många mindre collageramar istället för att ha alla samlade i en enda stor dito, så det tycker vi att ni ska fundera över. Det blir jättefint då man kan blanda vikramar med ramar man hänger upp. På så sätt skapar man sin lilla ”familje-oas” hemma och det är ju inte dumt!