Babyramar

Våra bebisramar kommer i alla tänkbara varianter – allt för att du ska kunna hitta en som passar just de bebisfoton du vill rama in. Vi har bebisramar i form av hjärtan, i rosa, i ljusblått, collageramar, kvadratiska ramar, rektangulära med mera. Det finns något för alla smaker.

Välj ut dina favoriter från vårt utbud nedan. Blir det en liten vikram? Blir det en större ram i vitt? Kanske faller valet på en fotoram i silver? Det vet bara du.

Färg
Material
Bildstorlek
Väggfäste
Stödben ingår
Typ av glas
Plats för
Butik
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Bildstorlek
  • Väggfäste
  • Stödben ingår
  • Typ av glas
  • Plats för
  • Pris
  • Butik
  Visar 12 produkter
  Visar 12 produkter

  Underbara babyramar

  Vi har massor av fina babyramar som passar för alla typer av babybilder. Kanske är det så att det är bilder direkt från BB du vill rama in? Foton på den nyfödda lilla bebisen i armarna på mor- och farföräldrar? Kanske bilder på stolta storasyskon? Något helt annat? Det är bara du som vet – vad det än blir så kommer du att hitta en passande babyram här hos oss, det kan vi lova!

  Vill du ha en ultraljudsbild inramad finns även det i vårt utbud, så man kan ha en fin inramning på denna så viktiga bild. Det är kul för ditt barn senare i livet att ha sitt ultraljud inramat i en fin ram, så det är en fin gåva man kan fixa medan barnen är små.

  Olika ramar för olika foton

  Vi har både vanliga babyramar och collageramar för babyfoton. Man kan alltså blanda fritt hur man vill. Val av ram är viktigare än vad man kanske kan tro då det är på det viset att en ram kan lyfta motivet väldigt mycket. Tänk därför igenom ditt val ordentligt så att du får en ram som inte tar för mycket uppmärksamhet från bilden.

  Vi har många ramar i pastellfärger, men vi har också babyramar i silver, trä, vitt med mera. Man är med andra ord inte tvingad att välja just en pastellfärgad ram bara för att det handlar om bebisfoton. Det är ju inte alla som gillar just ljusblått och rosa, så det är bra att det finns alternativ - ta dig en titt för att se vad just ditt val faller på.

  Tavelvägg av babyfoton?

  Varför inte skapa en hel tavelvägg i ditt barns rum med foton? Det blir jättefint om man samlar lite olika ramar med olika fina bilder. Det som är extra kul är att man kan fylla på hela tiden medan barnet växer. Tänk vad kul att ha en bild från BB, en bild på första promenaden och så vidare.

  Det är så många ”första” med en ny bebis och det är alltid kul att ha bilder på alla dessa stunder som man bara får vara med om en gång, så se till att dokumentera händelserna både för din egen skull och för ditt barns skull.

  Riktiga foton eller foton som stannar i mobilen?

  Idag tas det foton på ett sätt som aldrig förr. Vi har möjlighet att fota precis vad som helst med våra mobiler och det gör de flesta av oss. Detta gör att det blir inflation av bilder i mobilen och många av bilderna stannar i mobilen utan att printas ut och det är trist. Det är betydligt roligare att ha dem i sin hand för att sedan rama in dem så att man kan se dem hela tiden, eller hur?

  Det är ett mindre projekt än vad det känns som att printa ut bilder och det är en sådan sak som man verkligen blir glad över att man gjort när det är fixat.