Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Vikramar

Ett annat namn för vikram är tvillingram eller trillingram beroende på antalet bilder. Perfekt på skrivbordet!

38 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Praktiska vikramar

Hos oss hittar du ett flertal stilrena vikramar som rymmer två eller tre bilder. En vikram är den perfekta ramen för bilder av familjen eller kompisgänget. Vikramen är en snygg inredningsdetalj som livar upp ditt hem och ger dina bilder det där lilla extra. Du hittar våra vikramar i flera olika modeller och klassiska färger. Samla dina favoritminnen i en modern vikram från oss!

Vikram eller tvillingram?

Vikramen är en av de mest populära collageramarna och passar utmärkt för dig som till exempel vill ha bilder på familjen på kontoret. I vårt sortiment hittar du vikramar som rymmer både två och tre bilder. Ett annat namn för vikram är tvillingram men det är samma typ av ram som vikram som menas. Vikramen är både snygg och trendig och har ett utseende som passar in i de allra flesta inredningsstilar. Den är väldigt enkel och stilren oavsett vilken modell du väljer och därför kan alla våra kunder finna en ram som passar i deras hem.

Hos oss hittar du en rad olika prisvärda modeller i flera olika färger, stilar och material. Vi har allt från klassiska svarta och vita vikramar till moderna ramar i silver och genomskinligt plast. Vad du än är ute efter vill vi att du ska ha möjligheten att hitta det hos oss. Bläddra bland våra ramar och hitta den perfekta vikramen för dina favoritbilder redan idag!