Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Vikramar

Om du är på jakt efter en vikram så har du hamnat rätt – vi har nämligen ett antal olika varianter som du kan välja mellan. Vi har både stilrena vikramar i exempelvis svart, vitt eller silver och gulligare varianter i ljusblått och rosa.

Ta dig en titt i vårt utbud nedan för att välja ut din favorit. Blir det en till kontoret? Kanske en till barnrummet? En som du ger bort i present till en vän eller familjemedlem? Våra ramar passar till allt.

32 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Praktiska vikramar

Hos oss hittar du ett flertal stilrena vikramar som rymmer två eller tre bilder. En vikram är den perfekta ramen för bilder av familjen eller kompisgänget. Vikramen är en snygg inredningsdetalj som livar upp ditt hem och ger dina bilder det där lilla extra. Du hittar våra vikramar i flera olika modeller och klassiska färger. Samla dina favoritminnen i en modern vikram från oss!

Vikram eller tvillingram?

Vikramen är en av de mest populära collageramarna och passar utmärkt för dig som till exempel vill ha bilder på familjen på kontoret. I vårt sortiment hittar du vikramar som rymmer både två och tre bilder. Ett annat namn för vikram är tvillingram men det är samma typ av ram som vikram som menas. Vikramen är både snygg och trendig och har ett utseende som passar in i de allra flesta inredningsstilar. Den är väldigt enkel och stilren oavsett vilken modell du väljer och därför kan alla våra kunder finna en ram som passar i deras hem.

Hos oss hittar du en rad olika prisvärda modeller i flera olika färger, stilar och material. Vi har allt från klassiska svarta och vita vikramar till moderna ramar i silver och genomskinligt plast. Vad du än är ute efter vill vi att du ska ha möjligheten att hitta det hos oss. Bläddra bland våra ramar och hitta den perfekta vikramen för dina favoritbilder redan idag!

Vikram – en snygg inredningsdetalj för ditt hem

En vikram är inte bara praktiskt, utan det är även på det viset att vikramar är en perfekt liten inredningsdetalj för att ge ett rum det lilla extra. Vi har så många olika varianter både vad gäller stil och färger, så det är inga svårigheter att hitta en vikram som passar just i ditt hem.

Man kan blanda många vikramar bredvid varandra. Det blir väldigt fint! Särskilt fint blir det om man har ett flertal vikramar tillsammans i olika färger på familjen, men det är också kul att ha vikramar med kompisar eller kanske andra motiv än just foton. Det är helt upp till dig vad du väljer att rama in. Använd din kreativitet för att skapa den perfekta blandningen av vikramar – det blir som en modern tavelvägg med den skillnaden att det är stående ramar istället för upphängda.

Bilder i svartvitt eller i färg?

Vilket är snyggast? Är det bilder i färg, eller är det bilder i svartvitt? Det är väldigt individuellt vilket man tycker är snyggast och vi tycker att både svartvita foton och foton i färg är snyggt. Olika motiv passar i vissa fall bättre i färg alternativt svartvitt, men det är alltid du själv som bestämmer i slutändan.

Det är fint att blanda, så man behöver inte bara ha svartvita foton bredvid varandra. Man kan ha lite av varje, för det ger ett mer dynamiskt intryck och det är ju eftersträvansvärt i inredningen!

Vikram som present

Det är alltid kul att ge bort inramade foton i present och särskilt kul är det såklart när det är familjebilder. Vare sig det är bebisbilder, bilder på större barn, bilder på hela familjen eller något annat så är det en fin present som kommer att uppskattas.

Ge bort en vikram med fina bilder i en passande färg och form. Kanske är det exempelvis bättre att välja en i silver, vitt eller trä än en i pastellfärg när det är en present. Det är lättare att matcha, så det kan man tänka på.