Växter - Snygga levande posters

(302)

Nedan hittar du alla våra botaniska posters och vi har dem med växter i alla tänkbara stilar – retro, romantiskt, kitsch, modernt och stilrent, trendigt och hippt. Det är bara att välja ut de varianter som just du faller för. Kanske blir det flera stycken för olika rum i ditt hem? Varför inte?

Det är fint att blanda flera posters med växter på samma vägg, men de gör sig även väldigt bra ensamma. Ta dig en titt nedan och välj ut dina favoriter. Ska du ha ram eller utan ram? Vilken typ av ram och upphängning? Det vet bara du.

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 302 produkter
  Visar 1 - 100 av 302 produkter

  Botaniska posters

  Vi vet att vi med våra posters lyckas med att förmedla massor av härliga positiva känslor till er och då menar vi främst de gånger då ni hittar exakt rätt vad gäller en poster, ram eller vad det nu kan vara ni hittar här hos oss. Just när det kommer till botaniska posters och planscher vet vi att det är extra många av er som brukar bli glatt överraskade och det gör oss såklart jätteglada!

  Vi har självklart ett riktigt bra utbud av härligheter när det kommer till just tavlor med växter och blommor, för vi vet att det är jättemånga av er som föredrar just dessa motiv. Vi har storsatsat på att leverera inom denna kategori så att alla ska kunna hitta just sin favorit, så det är bara för dig att spana runt och plocka på dig det du gillar!

  Här finns alla tänkbara växter och blommor, minsann!

  Peppad på en lite poster med retro-känsla? Då har du kommit rätt! Det har vi såklart i vårt utbud! Sugen på en modern poster där blommor eller växter är mer trendiga och ”hippa”? Även då har du kommit rätt, för självklart har vi även det! Känner du att du vill köra på en stilren och fräsch känsla vad gäller din poster med grönska? Kör på! Det är bara att välja ut en av de posters vi har med det temat inom denna kategori.

  Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda många olika stilar och många olika produkter för att ni alla ska kunna hitta något som just ni tycker om. Detta kan ni se i vårt utbud och det går att se både bland våra botaniska posters och planscher samt andra motiv. Det är helt enkelt härligt för oss att kunna bjuda er in i vår värld full av vackra, coola, trendiga, klassiska och stilrena posters. Här finns något för alla!

  Skapa en blommande tavelvägg!

  Om det är en sak som våra posters kan stå till tjänst med så är det att fixa era väggar till perfektion! Vi vet att det är många idag som tycker om att skapa tavelväggar och vad kan väl vara vackrare än en tavelvägg med blommor och gröna växter som tema? Inte mycket, om ni frågar oss!

  Det som är så kul med tavelväggar är att det passar överallt. Alla kan ha en tavelvägg hemma, men självklart är det på det lilla viset att vi alla gillar olika saker och därför också skapar olika typer av tavelväggar. Kanske tycker du om att se till så att det blir en tavelvägg som tar upp en av de större väggarna hemma? Kanske är det så att du gillar att piffa till det lite på dina mindre väggar? Oavsett vilket så finns det posters som kommer att passa här i vår butik!

  Om du har det lite tomt hemma och vill ha in mer liv i hemmet så är det perfekt att välja just tavlor med växter och blommor som tema. Inte nog med att det är vackert att titta på i största allmänhet, det är också så att det finns så många olika nyanser som kan skapa en dynamik som bara den här typen av motiv kan göra. Låt dig inspireras och kom ihåg att också köpa lite nya krukväxter att placera tillsammans med din tavelvägg. Det blir fint, det!

  Svårt med inspirationen?

  Om du har hamnat här hos oss för att du saknar inspirationen du behöver för att få det fint hemma så har du tur! Det är nämligen väldigt lätt att bli inspirerad här hos oss! Det är inte bara de produkter vi säljer som fungerar som inspiration, utan det är också på det viset att du kan kolla upp hur en poster ser ut när den är upphängd på en vägg.

  För att kunna se hur det ser ut med botaniska posters och planscher som är upphängda så är det inte svårare än att klicka på de posters och planscher som du är intresserad av. Då kommer det upp en bild på hur det kan se ut efter det att man hängt upp just den postern på en vägg. Vi har gjort så för att det ska bli lättare för er att snabbt se efter vad ni tycker om ett print när det är upphängt på en vägg. Ibland kan det vara svårt at föreställa sig hur det kommer att se ut i ”verkligheten” och därför är det klokt att kolla på dessa bilder.

  Kanske en ram också?

  Ibland är det som så att man vill ha en snygg tavelram till sin poster och då kan man enkelt välja en av alla de fina varianter som vi har här hos oss. Du kan välja mellan svarta, vita, olika träslag, guld, silver och annat. Det är helt enkelt på det viset att vi bjuder på en riktigt härlig blandning av ramar som passar till våra lika härliga posters!

  3 st inredningstips

  Gör hemmet mer levande med vackra tavelmotiv föreställande blommor, gröna växter och svartvita konstverk hämtade från naturen! Våra botaniska posters skapar en dynamisk känsla på väggen och de påminner dig om vilka små underverk som växer och frodas runtom i världen. Vill du göra en komplett tavla av dina affischer finner du ramar i alla möjliga storlekar och färger i vårt stora sortiment.

  Botaniska tavlor med motiv i grönt blir extra fina om du kompletterar dem med diverse inredningskomponenter som fångar upp samma nyanser och knyter ihop helheten. Exempelvis kan du placera levande gröna växter i rummet eller hänga grönmönstrade plädar på soffan.  

  Det är enkelt att skapa en levande känsla i hemmet med hjälp av inredning som för tankarna till botaniska trädgårdar och vilda växter. Hur ska du då tänka för att få till den atmosfär som passar just dig? Här kommer 3 alternativ som alltid funkar:

  Naturen som konstnär: Gillar du enkel och snygg inredning kan du med fördel välja svartvita botaniska motiv som du placerar i posterhängare i naturnära färger eller ramar in i svarta, vita eller silverfärgade ramar. Vill du göra dina tavlor lite mer levande kan du välja klargröna ramar och ändå behålla den stilrena känslan. Matcha tavlorna med inredningskomponenter i svart, vitt, silver och klargrönt. Extra fint blir det om du kör på textilier som har mönster hämtade från naturen. Årsringar från träd, svarta lövavtryck mot vit bakgrund och grenmönster passar perfekt!

  Grönt är skönt: Ett rum piggas enkelt upp med klargröna detaljer i form av fina färgposters med motiv av växter. Komplettera gärna med en matchande grön ram eller en tunn ram i svart. Alternativt kan du hänga dina botaniska planscher i vita linor som du placerar på en helvit eller grön vägg. När det kommer till övrig inredning är det ganska enkelt att hitta matchande prylar. Införskaffa gröna växter, grönmönstrade vita textilier, klargröna soffkuddar och matchande stearinljus så ska du se att du har fått till en pigg och härlig miljö!

  Blommigt och romantiskt: Gillar du söta blommönster och nyanser i rosa? Då har du en enkel uppgift framför dig! Här väljer du fina affischmotiv föreställande till exempel lotusknoppar och rosa rosor. Rama in dem i guldfärgade ramar eller kör på ljusgröna för en fin matchning. Sedan är det bara att komplettera med blommönstrade textilier i rosa och grönt samt diverse inredningskomponenter i rosa, vitt, grönt och eventuellt guld för att få till en enhetlig interiör.

  Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.