Träramar / Ekramar

Med en träram får ditt motiv en diskret inramning, som inte kommer att göra anspråk på uppmärksamheten. Trä för tankarna till naturligt, och nordisk design, och en träram kommer att utgöra ett klassiskt och diskret inslag i ditt hem.

Vi har träramar i många olika storlekar och stilar.

Bildstorlek
Material
Färg
Färgnyans
Ramens blankhet
Träslag
Typ av glas
Stödben ingår
Ingår passepartou
Plats för
Floatglas
Upphängning
Ram med passepartou
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Bildstorlek
  • Material
  • Färg
  • Färgnyans
  • Listens bredd
   [mm]
  • Listens djup
   [mm]
  • Ramens blankhet
  • Träslag
  • Typ av glas
  • Stödben ingår
  • Ingår passepartou
  • Plats för
  • Floatglas
  • Upphängning
  • Ram med passepartou
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 1336 produkter
  Visar 1 - 100 av 1336 produkter

  Träramar - Hitta din favorit bland snygga ekramar & valnötsramar

  Naturliga träramar ger liv till dina motiv, underbart till naturmotiv. Här är en av våra favoriter i solid EkDå träramar (helst ekramar) är en typ av ramar som passar in i de allra flesta hem är det så att vi naturligtvis har en hel massa olika sorter att bjuda på! Vi ser ju alltid till att ha ett fräscht och uppdaterat utbud så att ni alla kan hitta det som just ni söker för att förgylla ert hem! Självfallet ingår träramar där för alla er som gillar just den typen av ramar!

  Är det så att det är ekramar som tilltalar dig mest? Då är det bara att välja en sådan! Gillar du istället valnöt? Kör på det! Med träramar från oss hemma så kommer ditt hem att kännas snyggt och fräscht och dessutom är det så att vi ju har posters i samma storlekar som våra ramar, både ekramar och annat trevligt.

  Att vi har både ramar, så som storfavoriten ekramar, och posters gör att ni kan se till att köpa massor av fina saker för att piffa till det hemma. Det är alltid kul att förnya lite med just ramar, posters och andra småsaker. Det är billigt och det syns direkt en stor skillnad. Perfekt när man inte vill lägga för mycket pengar på inredning utan bara vill göra en snabb och liten ”renovering”.

  Vi gillar det faktum att de träramar som vi säljer här passar ihop så att man kan matcha dem med varandra. Ni kan välja att ha exempelvis både ekramar och valnötsramar på samma vägg. Det gör att det blir lite mer ”liv” på väggen, eftersom det blir lite olika känsla. Man kan såklart också köra på endast ekramar eller någon annan träram och köpa i lite olika storlekar. Det blir jättefint att fixa en hel vägg med en massa ramar och posters från oss. Testa det, vi kan lova att ni kommer att gilla den nya dynamiken det för med sig in i ett rum!

  Hitta din favorit bland våra fina träfärgade ramar! Här har vi samlat såväl kompositramar som robustra träramar i en rad naturnära nyanser. Givetvis finner du även träramar som är obehandlade. Använd dem som de är eller måla dem i fina färger efter eget tycke! I sortimentet finns alla möjliga designer och storlekar, vilket gör att du enkelt hittar de som passar i just ditt hem. Vad sägs till exempel om en stilren ekram, en karaktäristisk i valnöt eller en läckert sliten för lantliga väggar?

  Skulle du gärna vistas mer ute i naturen än vad du gör? Med hjälp av de rätta inredningskomponenterna kan du i alla fall skapa en känsla av jord, hav, himmel och skog. Här kommer några enkla tips!

  Väggarna: Måla eller tapetsera väggarna i vitt för att fånga in dagsljuset så mycket som möjligt. Rama in posters och foton som du hänger upp i fina grupperingar. Välj enkla träramar i träslag som du tycker extra mycket om. Exempelvis är ekramar relativt ljusa medan ramar i valnöt skapar extra symmetri med hjälp av kontrasten som uppstår. Föredrar du vita ramar kan du med fördel köra på vitlaserade träramar där du kan urskilja träts struktur och ådring. När det gäller tavelmotiv blir det jättefint med bilder på enstaka gröna blad, vackra texter om naturen och foton från dina favoritställen på landet.

  Golvet: Kör på trä- eller parkettgolv i en fin nyans som matchar ramarna. Om du bor i en hyresrätt finns det klickgolv som inte påverkar golvet under och som du kan ta med dig om du flyttar. När det kommer till mattor passar gräsgröna, bruna eller grå mattor in i naturtemat. Om du inte har husdjur hemma är det supermysigt med mjuka ryamattor som du kan borra in dina fötter i.

  Övrig inredning: Försök att matcha eventuella träslag som möblerna är gjorda av med träslag på golv och tavelramar. Håll rummet ljust med flera olika ljuskällor i fönster, i taket, på golvet och på väggarna. Sätt färgklickar i grönt, gult, brunt och blått lite här och var med hjälp av textilier i form av till exempel plädar och soffkuddar. 

  Växter: Här kan du med fördel välja gröna växter i alla möjliga former. Låt en hängande pilea liva upp bokhyllan, förena hemtrevnad med nytta och införskaffa en aloe vera eller låt bonsaifikusar stoltsera i fönstret.