Tofflor

Unna dina fötter mjuk komfort i ett par fina tofflor! Sköna och mysiga innetofflor är ett måste i hemmet för långa helgmorgnar eller mysiga kvällar. Att slippa gå runt med fötterna bar på ett hårt och kallt golv och istället gå runt i ett par varma och mjuka morgontofflor är väldigt lyxigt.

Välkommen att skämma bort dina fötter och kolla in vårt sortiment av fina inomhustofflor!

Färg
Storlek
Material
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Storlek
  • Material
  • Pris
  Visar 1 produkter
  Visar 1 produkter

  INOMHUSTOFFLOR – EN VÄRMANDE LYX TILL DINA FÖTTER

  Inomhustofflor är trots att det är så uppskattat vid många tillfällen något vi inte alltid tänker på att vi behöver. Det är konstigt eftersom det många gånger kan ses som en räddning för trötta och kalla fötter. Tofflor är värmande och härliga att gå runt i hemma och samtidigt väldigt fina. Tofflor är god komfort och fin design kombinerat i ett.

  När klockan ringer en tidig kall morgon och du sakta lär hasa dig upp ur den varma sängen, då är det inte speciellt skönt att sätta ner fötterna på ett kallt golv. Visst låter det mycket trevligare att få unna sig lyxen att sätta ner fötterna i ett par mjuka och varma tofflor som står redo bredvid sängen? Dina fötter kommer må bättre och du får en härligare start på dagen. Men det är inte bara vid en tidig morgon som ett par tofflor känns extra inbjudande. Vid myskvällen, när det är vardagssysslor som ska utföras och efter en lång varm dusch är det extra mysigt att få låta fötterna mötas av omfamnande mjuka tofflor och undvika hårda golv under fötterna.

  TOFFLOR ÄR SOM EN MYSIG OMFAMNING FÖR FOTEN

  En mjuk toffel kan kännas som en varm omfamning för foten och inomhustofflor bör vara gosiga och tillverkade i ett extra mjukt material. Extra trevligt är det om de är fodrade med mjukt tyg. Att slippa gå runt på ett kallt golv med bara fötter är något som alla bör unna sig. Tänk dig tanken att få komma hem från en kall vinterdag utomhus, eller en dag på jobbet i obekväma skor och få sätt på sig ett par mjuka slip in tofflor innanför dörren - det är en sann lyx.

  MYS HEMMA MED MJUKA KLÄDER OCH TOFFLOR

  Hemma är avkoppling ofta förknippat med myskläder, och man skulle kunna säga att tofflor för foten är vad mjuka kläder är för kroppen. Något som känns extra bekvämt och behagligt att ha på sig. Hemma är mjuka kläder en favorit för många och när det är helg eller bara en kväll mitt i veckan så är det härligt att äntligen få sätta på sig något bekvämt. Trots det kan myskläder ofta förknippas med något fult men så behöver det ju inte alls vara. Ett fint matchande set med ett par snygga tofflor kan bli en riktig stilfull klädsel i hemmet. Inomhustofflor kan verkligen vara eleganta och lyxiga i stilen, och fluffiga tofflor i en fin design kan genast lyfta en ledig klädsel.

  TOFFLOR ÄR EN PERFEKT PRESENT ATT GE BORT

  Det är inte många som skulle säga nej till ett par mjuka och fina tofflor så det är en perfekt gåva. Tofflor är ofta en väldigt uppskattad och fin present att ge bort till någon i din närhet, för vem vill inte ha ett par gosiga tofflor i hemmet? Att ge bort ett par fina inomhusskor visar en omtanke och är perfekt både i julklapp och födelsedagspresent till någon som du tycker om.

  TOFFLOR BEHÖVER INTE BARA STANNA I HEMMET

  Tofflor är ofta uppskattat eftersom det ger foten en möjlighet till att få slappna av, och det är skönt att få låta foten vara fri i stället för instängd i en trång sko. Därför bör ett par tofflor alltid finnas nära till hands, och ett par mysiga tofflor behöver inte bara finnas i hemmet. Det är perfekt att köpa ett par extra tofflor till kontoret eller skolan. Då kommer arbetsdagen kännas mer bekväm och behaglig. Dessutom kan det vara skönt med ett par fluffiga tofflor på arbetsplatsen under de kallare månaderna som värmer skönt. Om du ska köpa ett par tofflor till kontoret så är det skönt att det finns så stilfulla tofflor att välja mellan. Snygga tofflor är ett plus i kanten när det ska matchas med en fin klädsel till vardags.

  Olika tofflor kan ha olika användningsområden. Vissa tofflor är till exempel endast rekommenderade att användas inomhus och då bör de inte användas utomhus överhuvudtaget om du vill att de ska bevaras fina. Det är kanske vanligt att tänka att tofflorna inte tar skada av att snabbt gå ut till postlådan, men då är det bättre att ha ett par utomhustofflor nära ytterdörren och byta med för att inte riskera förstöra någon av dina tofflor.

  TOFFLOR FÖR BÅDE KORTA OCH LÅNGA FÖTTER

  I vårt sortiment hittar ni tofflor i flera olika storlekar så att det finns något för alla fötter. Tofflorna finns i storlekarna S, M och L. S motsvarar storlek 36–37 (EU), M motsvarar storlek 38–39 (EU) och L motsvarar storlek 40–41 (EU) så oavsett om du har korta eller längre fötter så finns det något för just dig! Det kan ibland vara så att nya och oanvända tofflor kan uppfattas en aning tighta. Efter några användningar så kommer tofflorna i många fall ha anpassats mer efter din fot och kan uppfattas som lite mer rymliga. Därför rekommenderar vi att du väljer din vanliga storlek. Säg hejdå till ömma fötter från obekväma skor och hårda golv - unna dig i stället ett par mjuka tofflor!