Täcken & Kuddar

(0)

Sköna täcken och kuddar bäddar för en riktigt god natts sömn! Här hittar du sovtäcken som passar för både enkel- och dubbelsängar, samt sovkuddar med olika slags fyllning av bland annat mjuk och luftig bollfiber eller lyxigt dun. Storleksmatchande örngott och påslakan till dessa täcken och kuddar hittar du bland våra påslakanset. Välkommen in – och sov gott!

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  Visar 0 produkter

  Tyvärr!

  Hittades inga produkter

  Täcken och kuddar – fluffigt och mjukt

  Att sova gott är en av de viktigaste delarna av ditt välmående. Det är inte bara säng och madrass som ska vara av hög kvalitet för att du ska sova gott, utan det är lika viktigt att täcken och kuddar är av bra kvalitet. Mjuka och fluffiga täcken och kuddar gör att det är mysigt att krypa ner i sängen och efter att du sovit gott är det härligt att möta en ny dag!

  Vilken storlek ska jag välja på täcke?

  Vad gäller storlek på täcke är det så att du kan välja fritt. Om du har en enkelsäng passar det dock bäst med ett täcke som är anpassat efter den storleken. När det kommer till dubbelsäng och täcken är det så att vissa föredrar att ha ett täcke vardera medan andra föredrar att ha ett stort täcke anpassat efter en stor dubbelsäng. Vilket du väljer är helt upp till dig. Vi gillar alla olika, så det är bara att utgå från sig själv och vad man tycker om.

  Kuddar – mjuka eller fasta?

  Kuddar finns i alla möjliga varianter och vare sig du tycker om mjuka eller fasta varianter är finns det bra val här hos oss. Många tycker att det är skönt och praktiskt att ha en mjuk och en fast kudde att alternera med. Har man exempelvis problem med nacken kan det vara smart att välja en kudde som är lite fastare medan en mjuk kudde är mysig i andra lägen.

  Satsa på hög kvalitet

  Att satsa på hög kvalitet när det kommer till både täcken och kuddar är en god investering. När du sover bra blir livet genast mycket enklare, så att vara noggrann i sitt val av kuddar och täcken är av stor vikt.

  Vilket material passar mig?

  Valet gällande om du ska ha dun, syntet, bomull eller något annat material på ditt täcke och dina kuddar är inte alltid så lätt. Som tur är så finns det ett mycket stort utbud som gör att det blir lätt för alla att välja, oavsett vilket material man tycker bäst om. Det bästa är att man kan mixa precis hur man vill. Det är också så att vissa vill ha exempelvis polyester under vintern och bomull under sommaren. Då är det bara att ha två uppsättningar kuddar och täcken. Det viktiga är att man känner att det är bra material och att man slipper svettas eller frysa.