Påslakanset

Alla vet att känslan av att krypa ned i en nybäddad säng är svårslagen, och med våra påslakanset och bäddset i härliga material får du inte bara en skön säng att lägga dig i, du får också möjligheten att bädda med stil! Klassiskt och avskalat eller trendigt och mönstrat? Här hittar du vårt sortiment av ljuvliga påslakanset i alla möjliga material, mönster och färger!

Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Längd
  • Pris
  Visar 35 produkter
  Visar 35 produkter

  Påslakanset – liva upp sovrummet med fina färger och mönster!

  Att köpa påslakanset som har exakt de färger och/eller mönster man gillar är väldigt kul. Man kan till och med satsa på roliga mönster och färger som inte direkt stämmer överens med inredningen i övrigt då man alltid kan använda ett överkast ovanpå påslakanen. Här kan man med andra ord ”go wild”, om man känner för det.

  Skön kvalitet för bra sömn

  Alla gillar olika typer av material på lakan. Vissa föredrar så mjuka som möjligt medan andra föredrar lite mer ”krispig” känsla. Idag är det populärt både med mjuk satin och mer krispig bomull, så det är inte svårt att hitta påslakanset i det material man gillar. Det är inte helt ovanligt att man väljer olika typer av påslakan för olika årstider. När det är varmt är det skönt med tunna lakan i bomull medan tjockare lakan passar bättre för de kallare månaderna. Välj själv vilka lakan du använder vid olika tider på året. Hur du än väljer är det smart att samla på sig en ”påslakan-garderob” så att man har rätt påslakan för rätt tid.

  Vardagslyx med härliga påslakanset

  Visst är det roligt att shoppa nya lakan? Detta är en av de bästa sakerna att handla då det finns nyheter i butikerna året runt. Det är ingen säsongsbetonad inredningsdetalj, utan man kan köpa nya påslakanset precis när man vill! Att det blir vardagslyx så fort man bäddar med helt nya lakan är något de flesta kan hålla med om, oavsett vad man har för stil. Vare sig man uppdaterar med blommiga och färgglada påslakanset, eller om man satsar allt på enfärgade vita påslakan är det en fantastisk känsla att krypa ner i nyinköpta och nytvättade lakan.

  Satsa på påslakanset i favoritfärgen!

  Det här med att hitta rätt vad gäller färg är inte särskilt svårt. Det är snarare lättare sagt än gjort! Då påslakan finns i alla färger och mönster är det inte svårt att hitta sin favoritfärg. Här hos oss hittar du allt från stilrent vitt och fräscht grått till rosa och blommigt. Vilka påslakan som blir just dina favoriter vet bara du! Våra coola, trendiga och sköna påslakanset i stentvättad bomull är ett bra val för dig som vill åt en modern känsla. Våra satinlakan passar dig med en mer klassisk stil medan de blommiga passar dig som tycker om romantisk stil.

  Ta hand om dina påslakan på rätt sätt

  Precis som med kläder är det viktigt att tänka på hur man tar hand om sina påslakan. För att de ska hålla sig fräscha är det viktigt att tvätta dem på rätt sätt. Dels är det viktigt att tänka på gradantalet och dels är det viktigt att inte blanda olika färger så att lakanen blir missfärgade. Tänk också på hur du torkar dem och hur du förvarar dem. Ju bättre du tar hand om dina påslakanset, desto bättre håller de i färg och kvalitet. Det finns alltid information om hur du ska ta hand om påslakan, så var noga med att kolla upp det innan du börjar använda dem.

  Klassisk stil håller länge

  Som med andra saker i hemmet kan det vara ett klokt beslut att låta påslakanset vara i klassisk stil. Då vet man att man inte tröttnar på dem i första taget. Samtidigt är det kul att satsa på spännande och lite crazy stil på den här typen av mindre dyra inredningsdetaljer i hemmet. Det är med andra ord så att det inte finns några rätt eller fel, utan det är bara att gå på känsla i valet av påslakan!

  Vilken kvalitet passar ditt sovrum?

  Det är inte bara färger och/eller mönster som ska passa in med resten av inredningen i ditt sovrum, utan det är också viktigt att det blir rätt stil på själva materialet. Om man vill ha en mättad stil i sovrummet ska man satsa på mörkare färger och tjockare material. Är det istället ett sovrum som är luftigt och ljust är det påslakan i ljusa färger och lätta bomullsmaterial som gäller. Det blir helt enkelt snyggare om man låter de olika detaljerna i inredningen matcha i stil då det ger ett samlat intryck i inredningen.

  Mixa och matcha!

  Bland våra påslakanset hittar du samma påslakan, men i olika färger. Ett snyggt inredningstips är att köpa två stycken påslakanset i olika färger, men i samma serie. På så sätt kan man mixa upp bäddningen genom att bädda med två örngott i olika färg eller liknande. Det ser kul och lite ovanligt ut, så testa det om du hittar ett påslakanset du gillar mycket. Det är alltid smart att köpa flera av de saker man tycker om!