Dra-på-lakan

Ett dra-på-lakan är ett resårlakan som fästes smidigt runt madrassen med hjälp av resåren i kanterna och som ligger på plats hela natten. Investera i några dra-på-lakan så slipper du vakna upp med sängens lakan lindat runt benen mitt i natten. Dra-på-lakan är ett smidigt underlakan som också låter dig sova mer bekvämt – perfekt. Bra komfort är viktigt när det kommer till sömn så kika in vårt sortiment av dra-på-lakan här nedan!

Färg
Material
Storlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Pris
  Visar 3 produkter
  Visar 3 produkter

  DRA-PÅ-LAKAN – ETT SMIDIGT OCH BEKVÄMT LAKAN

  Här hittar du vårt utbud av härliga dra-på-lakan! Dra på lakan är ett smidigare alternativ att välja bland olika lakan. De gör det enklare att bädda och ligger på plats hela natten. Ett dra på lakan fästes smidigt runt madrassen med hjälp av resår i kanterna som gör att lakanet inte glider omkring. Dessutom slipper du svåra veck som ibland kan uppstå vid bäddning med vanliga lakan och som kan uppfattas knöligt. Om du vill sova på ett mjukt och lent lakan kan vi rekommendera dig att kika in vårt sortiment. Här finns formsydda lakan i mjuk bomullssatin i olika storlekar att välja mellan. Denna blandning av material är perfekt för en härlig natts sömn då satin är mjukt och härligt att sova på, medan bomull absorberar fukt, andas och känns skönt mot huden. Dessutom är bomull ett naturfibrer som gör att textilier tillverkade i detta är extra slitstakt. När du ska välja ut ett lakan tåls materialet att tänkas igenom en extra gång. Det ska spenderas många timmar på ditt lakan så det är viktigt att det både känns behagligt och är av bra kvalitet. Att sova bekvämt på mjuka dra-på-lakan i bomullsatin kommer göra att du gärna ligger kvar och drar dig en stund extra på morgonen!

  ETT SMIDIGT LAKAN SOM FÖRBÄTTRAR DIN SÖMN

  Bra komfort är väldigt viktigt när det gäller din sömn. Tack vare ett dra-på-lakans smidiga resår i kanterna som du fäster runt madrassen så håller sig lakanet på plats hela natten. Det innebär att du slipper vakna med lakanet lindat runt benen mitt i natten eller att lakanet drar ihop sig till en stor knöl i sängen. Formsydda lakan är med andra ord perfekt för dig som vrider och vänder mycket på dig i sömnen! Dra-på-lakan i rätt mått minskar också risken för obekväma veck. I vårt sortiment hittar du dra-på-lakan i flera olika storlekar, oavsett om du söker ett lakan för en dubbelsäng eller enkelsäng. Ett dra på lakan i 180x200 cm är kanske det mest populära då det är en vanlig storlek på bäddmadrass som många av oss har hemma, men du hittar även dra på lakan i till exempel 80x200, 105x200 cm och 140x200 cm så det finns dra-på-lakan som passar många olika sängar. Välj ett lakan i samma mått som din bäddmadrass för en optimal passform. Att investera i ett smidigt formsytt lakan som ligger på plats hela natten är smart då det gör att du kan sova mer bekvämt!

  VIKA ETT DRA PÅ LAKAN

  En härlig sak med dra-på-lakan är att det även är så lätt att förvara dem i skåpet eller garderoben. Du kanske tycker det låter svårt att vika ihop ett dra på lakan? Det är faktiskt väldigt enkelt. Det finns ett enkelt knep att följa för att slippa knöla ihop lakanet till en boll och trycka in i garderoben som sedan gör att lakanet blir skrynkligt. Håll upp lakanet i varsitt hörn på långsidan och ta tag i varsitt hörn med lakanets insida mot dig. Nästa steg är att dra det ena hörnet över det andra. Ta sen tag i det tredje hörnet i nedre kant och vik in i de två första hörnen och gör sen samma sak med det fjärde. Därefter lägger du lakanet på ett bord eller annan plan yta. Jämna ut lakanet med händerna och vik det i tre delar från kortsidan. Avslutningsvis kan du vika det igen till önskad storlek. Resultatet blir att lakanet inte alls tar mycket plats i linneskåpet, eller i väskan om du någon gång skulle behöva packa med ett lakan. Och när det ska användas är det inte skrynkligt och knöligt. Väldigt smidigt!

  BÄTTRE FÖR BÅDE DIG OCH MILJÖN

  Att göra miljösmarta val är bättre för både dig och ditt hem. I sängen spenderar vi många timmar varje natt och därför är det speciellt viktigt att göra hållbara val som också är bra för din hälsa när du köper sängkläder. I vårt sortiment hittar du dra på lakan som är svanenmärkta och certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Detta garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för din hälsa och för miljön. Du kan alltså vara säker på att du väljer en kvalitetssäker produkt som är fri från ohälsosamma kemikalier när du köper ett lakan från oss på BGA!

  SKAPA EN FIN BÄDDNING – JOBBA NEDIFRÅN OCH UPP

  Vissa kan tycka att det känns lite klurigt att få till en fin bäddning, men att bädda sängen behöver inte alls vara speciellt svårt. Det du kan tänka på när du vill få till en lyckad bäddning är att jobba nedifrån och upp med olika sovsrumtextilier. Vita fräscha lakan är en bra grund i den bäddade sängen som går att matcha med mycket.

  Formsydda dra-på-lakan är sytt för att passa en viss form eller madrasshöjd och är väldigt enkla att dra på madrassen, vilket underlättar din bäddning. Glöm inte att använda ett madrasskydd under ditt dra-på-lakan, detta tillsammans kommer att förlänga din bäddmadrass livslängd och göra att din säng håller sig fräsch längre. Alla våra lakan går att tvätta i 60 grader så det är inte alls svårt att hålla din säng ren. Vita fräscha dra-på-lakan är dessutom enkelt att matcha med olika påslakan, oavsett vilken stil du föredrar i ditt hem! Om du gillar naturnära interiör i stilrena färger passar vita dra på lakan bra till påslakan i beige linnematerial, eller om du vill att din säng ska bli ett fint blickfång kan du välja att matcha dina vita dra-på-lakan med sängkläder i mer färg och mönster som snyggt skapar en kontrast. Att få till en lyckad bäddning är enkelt med mjuka dra-på-lakan i fin kvalitet!