Servettringar

Med servettringar håller servetterna den önskade formen och gör att du utan några avancerade vikningskunskaper kan göra riktigt kreativa och exklusiva dukningar på nolltid. En servettring är perfekt för de där speciella tillfällena, även om enkelheten gör att de lika gärna kan användas för att lyxa till det i vardagen.

Färg
Material
Färgnyans
Storlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Färgnyans
  • Storlek
  • Pris
  Visar 7 produkter
  Visar 7 produkter

  Servettringar – piffa till vilken middag som helst!

  Är du ute efter fina servettringar för att fixa till din dukning lite extra fint? Klart att du ska ha servettringar – det är ju både coolt, snyggt och trendigt! Det är kanske inte det första man tänker på nuförtiden, men det är faktiskt kul att ha lite mer ”avancerade” dukningar, även om det är mindre vanligt idag än vad det var förr. Idag har vi en mer avslappnad inställning till dukningar, bjudningar och umgänge i allmänhet och detta avspeglar sig såklart i vad som erbjuds på marknaden. Detta kan du se i vårt utbud. Våra servettringar är snygga och moderna utan att det blir för mycket av det goda. Perfekta och tidsenliga, alltså!

  Servettringar - funkar i alla lägen

  Känns det som att det är svårt att hitta bra tillfällen att använda servettringar? Tänk om! Det är lika kul att använda dem en måndagskväll som vid födelsedagsmiddagar, helgmys och vid stora kalas. Det är sådana här små saker som gör att det kan kännas lite roligare mitt i vardagen, oavsett om man är på bra humör eller inte. Vad är väl bättre än lite kul dukning mitt i veckan för att få det att kännas roligare och närmare helgen? Ta vara på den här typen av småsaker som förgyller vardagen, det är de små sakerna i livet som gör det extra kul!

  Mixa lite olika stilar

  Ett knep för att få en dukning att kännas både trendig, cool och speciell är att mixa lite olika stilar. Om du har servettringar i naturmaterial kan det vara kul att mixa dessa med silverljusstakar, kristallglas och loppisfynd i form av mattallrikar. Det blir mer dynamiskt när man låter de olika stilarna tala för sig samtidigt som man låter dem ”gifta” sig med varandra i dukningen. Detta gäller ju även vid inredning vare sig det är en tavelvägg, ett badrum eller ett sovrum som ska fixas. Att våga vara djärv och ta ut svängarna är inte bara för mode och smink, det är lika mycket för inredning och dukningar!

  Vilka servetter ska jag välja?

  Att använda servettringar och servetter i bomull, linnetyg eller liknande är inte bara klimatsmart jämfört med servetter i papper, det är betydligt snyggare också! Vi har olika servetter att välja mellan så du kan hitta rätt färg och/eller mönster för dig. Vare sig det är klassiskt vitt eller om du vill satsa på färg hittar du bra varianter hos oss.