Bordslöpare

En dekorativ bordslöpare är en långsmal duk som du kan använda antingen direkt på bordsskivan eller ovanpå en vanlig duk. Ett perfekt sätt att enkelt piffa till kvällens dukning! Här hittar du både stilrent enfärgade och vackert melerade löpare i olika material. Kanske söker du till och med en löpare med fransar? Sådana hittar du också i här i vårt sortiment av vackra bordslöpare!

Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Längd
  • Pris
  Visar 35 produkter
  Visar 35 produkter

  Bordslöpare – kreativ dekoration

  Bordslöpare är mindre än vanliga bordsdukar, vilket innebär att de täcker en mindre yta på bordet. Detta gör att det är lättare att centrera stilen med en löpare än med en bordsduk. Det är med andra ord betydligt lättare att få till en dukning i exakt den stil man är ute efter med en bordslöpare jämfört med en större bordsduk. För att få till en så kreativ dekoration som möjligt kan man både ta inspiration från andra och kolla runt i magasin och på Instagram. Men det är faktiskt så att de flesta av oss har den kompetens och den fantasi som behövs för att fixa en kreativ dekoration. Det handlar om att våga testa sig fram.

  Klassiskt eller trendigt?

  Med en bordslöpare kan man enkelt sätta stilen. Det går snabbt att få antingen en trendig eller en klassisk touch på dukningen och känslan, så genom att placera rätt bordslöpare på rätt plats kan du ändra stil på ett sätt som är spännande och kul. Även om du brukar ha en klassisk stil hemma kanske du vill satsa på en trendig dukning för ett särskilt tillfälle? Då ska du satsa på en cool bordslöpare som ger exakt den där särskilda trendkänslan. Då blir det coolt och trendigt på ett kick! Matcha sedan man andra trendiga detaljer, så som servetter, porslin, blommor med mera.

  Praktiskt och fashionabelt i ett!

  Bordslöpare är inte bara praktiska, utan de kan även fungera endast som ett fashionabelt element på bordet. Ibland behövs det inte mer än en bordslöpare på ett bord för att locka fram en trendkänsla. Vi vill alla trivas i vårt hem och de flesta av oss tycker om att kunna kombinera estetik med funktion. Bordslöpare kan fungera som både och, men det finns även bordslöpare som är antingen eller. Är du särskilt förtjust i just bordslöpare för din dukning kan det vara en god idé att ha både funktionella och estetiskt tilltalande varianter hemma.

  Lager på lager

  Ett bra exempel på en riktigt snygg dukning är när man har en stor bordsduk med bordslöpare ovanpå. Här kan man mixa och matcha hur man vill, vilket ger ett dynamiskt och spännande utseende till bordet. När det ser snyggt ut på bordet är det roligare att äta, oavsett om man har gäster eller om man äter ensam. Att det är så lätt att styra upp en läcker dukning gör att man kan ta det för vana. Testa dig fram genom att kombinera olika bordslöpare med olika bordsdukar till dess att du hittar den stil du är ute efter.

  Perfekt bas för fin dukning

  Bordslöpare är en bra bas för resten av dukningen. Låt bordslöparen fungera som bas för resten av dukningen för ett samlat intryck. Om du exempelvis väljer en löpare som är i rustik stil kan du köra vidare på samma tema även när det kommer till sådana saker som blommor, porslin, glas med mera. Det är också kul att blanda en rustik känsla med exempelvis en smäcker eller romantisk stil. Beroende av om du tycker om när olika stilar samsas i en och samma dukning, eller om du föredrar att det är samma stil på allt kan du blanda mer eller mindre fritt.

  Olika material – olika känsla

  Att olika material ger olika känsla till en dukning är ingen nyhet. Välj exempelvis bordslöpare i jute eller i bomull för att skapa olika stil och känsla. Bomull känns lite ”lättare” och luftigare medan jute ger en lite mer ”rå” känsla. En grej man kan ha med i beräkningen när man ska duka med bordslöpare är att man faktiskt kan matcha dukningen efter vilken mat som ska serveras. Lite överkurs, men samtidigt väldigt kul!

  Snabb elegans!

  Att kunna piffa upp en dukning snabbt med enkla medel är bra och med en bordslöpare är det exakt det man kan uppnå. En känsla av elegans är alltid kul och att man bara kan slänga på en bordslöpare på bordet för att det ska kännas mer lyxigt att sitta till bords gör att det går snabbt att piffa till det!

  Trendig skandinavisk design

  När man bor i Sverige är man bortskämd med snygga inredningsdetaljer till bra pris. Det stilrena och typiskt skandinaviska får man på köpet här, så man behöver inte spendera halva lönen om man är ute efter en snabb uppfräschning, eller om man är ute efter bra sake för att skapa en snygg dukning. Välj bland våra snygga bordslöpare för att hitta den som är rätt för just dig och den dukning eller stil du är ute efter. Glöm inte att man alltid kan ha två likadana i olika färg, om det är på det viset att man har svårt att välja!