Innerkuddar

En prydnadskudde ska inte bara vara fin, den ska vara mjuk och skön också! Något härligt att luta sig mot i soffan eller på sängen. Därför är det viktigt att förse ditt kuddfodral med en riktigt bra innerkudde. I vårt sortiment av innerkuddar hittar du vanliga storlekar i fyrkantigt format, samt runda och avlånga innerkuddar i olika sköna material.

Storlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Pris
  Visar 1 produkter
  Visar 1 produkter

  Innerkuddar

  En mysig och fin prydnadskudde kan göra mycket som inredningsdetalj. Då de både är fina att titta på och mjuka och sköna så är det en perfekt kombination av estetik och funktion. Bland våra innerkuddar finns det en variant för alla smaker, så du kommer garanterat att hitta en som passar med det kuddfodral du vill ha en innerkudde till.

  Olika former skapar läcker harmoni i inredningen

  Då vi har innerkuddar i olika former och storlekar kan du enkelt fixa en fin blandning i soffan. Precis som med en tavelvägg där olika storlekar och olika stilar kan blandas på ett snyggt sätt kan även olika kuddar skapa rätt atmosfär i ett rum. Var alltså inte rädd för att blanda våra runda, fyrkantiga och avlånga kuddar, utan skapa istället en känsla av frihet och mod i inredningen!

  Bra kvalitet på innerkuddar – viktigare än vad man kan tro

  När det kommer till innerkuddar för prydnadskuddar är det inte alltid så att man tänker så mycket på att de ska vara bekväma och av bra kvalitet. Detta brukar man istället spara till när man väljer vanliga kuddar. Det är dock så att det är viktigt att välja högkvalitativa innerkuddar då det gör att de håller längre och att de är mer bekväma. Våra innerkuddar är alla av bra kvalitet, så du kan se fram emot luftiga, mjuka och sköna kuddar!

  Mjukhet och ombonad känsla med rätt innerkudde

  Vad är mysigare än att krypa ihop i soffan med en filt och ett gäng snygga och sköna kuddar? Med rätt innerkudde blir soffhänget hemma bekvämare och komfort är minst lika viktigt som stil på inredningen. Med rätt innerkudde kommer kuddfodralen du har komma till sin rätt och det bästa är att du kan köpa dem till så låga priser!

  Byt innerkudde emellanåt

  Vissa saker kan vi glömma bort när det kommer till uppdatering och innerkuddar är en sådan sak. Vi byter kanske kuddfodral ofta, men innerkuddarna behöver även de bytas ut. Efter ett tag blir även de mest bekväma och högkvalitativa innerkuddarna slitna, så kom ihåg att köpa nya efter ett tag så att de håller sig fräscha.

  Fluffig eller platt innerkudde?

  Vi tycker alla om olika typer av kuddar och olika slags känsla på en innerkudde. Vissa föredrar att det är lite fluffigare och ”puffigare” känsla medan andra vill ha plattare varianter. Vilket gillar du bäst? Välj utifrån det du anser vara det mest bekväma. Kuddfodralet blir ju lika snyggt, oavsett om du väljer platt eller fluffig innerkudde!