Öljettgardiner

Gardiner är något som gör mycket för ett rum och genom att addera ett par gardiner skapas en härlig stämning. För dig som vill ha en enkel och smidig lösning är öljettgardiner det perfekta alternativet! En öljettgardin trär du med hjälp av öglorna direkt på gardinstången och du kan enkelt justera gardinens fall genom att dra ut gardinen mer på bredden. Det fina böljande fallet ger gardinen en väldigt luxuös känsla. Gardiner med öljetter är enkla att dra för fönstret och passar därför extra bra i rum där du ibland kanske vill avskärma ljus. Välkommen till vårt sortiment när du söker efter en gardin med öljetter!

Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Längd
  • Pris
  Visar 16 produkter
  Visar 16 produkter

  ÖLJETTGARDINER – SMIDIGT OCH SNYGGT

  Gardiner är som pricken över i:et i ditt hem och gör det fullbordat, och öljettgardiner är ett lyxigt och samtidigt enkelt alternativ bland alla olika sorter av gardiner. För öljettgardiner är det enda som krävs en gardinstång som du trär genom öglorna på gardinen, därav namnet. Det går väldigt snabbt att hänga upp och den smidiga lösningen känns ännu härligare när resultatet fortfarande är lika fint. Med öljettgardiner kan du addera värme, tillföra en färgklick och ändra atmosfären i ditt hem! Om du har ett rum utan gardiner kommer du bli förvånad av hur mycket det tillför och hur mycket mer djup ett rum får av att hänga upp ett par gardiner.  För dig som bara vill ha en snabb lösning som fortfarande känns exklusiv är verkligen ett par öljettgardiner det bästa alternativet bland olika gardiner!

  Med en öljettgardin är det lätt att förnya och skapa det intryck du strävar efter i ditt hem. I ditt hem har du möjlighet att låta din personlighet få synas och med öljettgardiner är det enkelt att visa din inredningsstil. Oavsett om du är en person som gillar att följa trender eller om du mer satsar på tidlös inredning så är ditt hem en plats där du kan ta ut din kreativitet. Kanske är du en sprudlande person som vill ha ett par mönstrade färgglada gardiner, eller en lite mer jordnära som dras till naturmaterial som linne eller bomull? Något positivt är också att öljettgardiner passar i hemmets alla rum. I vardagsrummet blir det en elegant detalj och inne i hemmakontoret kan de skydda datorn från solblänk eftersom de ofta är tillverkade i ett lite grövre material. Det karaktäristiska böljande fallet från öljettgardiner blir verkligen en lyxig detalj i ditt hem, och kommer att tillföra mycket vart du än väljer att hänga upp dem. 

  SKAPA EN HOTELLKÄNSLA I DITT HEM

  Öljettgardiner har ett lika mycket användbart syfte som det är fint. Det finns öljettgardiner som är tillverkade i grövre material med ett väldigt elegant och böljande fall, och det finns också öljettgardiner som är av mer tunt material. Det finns något som passar alla så att alla kan ta del av den här smidiga typen av gardin med öljetter! Med hjälp av öglorna kan du justera gardinens fall genom att dra ut gardinen mer på bredden på stången, ju mer du drar ut gardinen desto större vågor får du. Om du vill ge illusionen av ett större fönster kan ett tips vara att välja en gardinstång som är bredare än fönstret så att du kan hänga gardinerna mer på sidan om, då ser det ut som fönstret är mer brett än vad det egentligen är. Öljettgardiner har en väldigt lyxig design oavsett om de är tunna eller tjocka, och kan verkligen skapa en känsla som påminner om ett hotellrum där du väljer att hänga upp dem.

  Eftersom öljettgardiner är enkla att dra för är det också smidigt för att avskärma ljus om du väljer ett par som är lite mer tjocka, och därför passar grövre öljettgardiner även i rum där du ibland vill ha det mörkt. Att enkelt kunna dra för gardinerna för fönstret är lyxigt en ljus morgon när du vill sova lite extra, eller när du behöver gå och lägga dig tidigare än solen gått ner. Det finns mycket positivt med att välja gardiner av mer tjockt tyg. Det passar till exempel bra i rum där du vill förhindra störande ljud. Gardiner i kraftigare tyg kan hjälpa att bidra till en minskad ljudnivå och göra att ljud utifrån inte hörs in lika bra. Om du har dragiga fönster kan tjocka gardiner även hjälpa att förhindra kylan från att tränga sig in på samma sätt som det gör att innetemperaturen hålls nere om du drar för så att solen inte når in under dagtid. Smidigt och funktionellt helt enkelt!

  VÄLJ MELLAN MÖNSTRADE OCH STILRENA ÖLJETTGARDINER

  I vårt sortiment hittar du många olika öljettgardiner så det finns många olika valmöjligheter. Har du mycket neutrala färger i ditt hem kanske du vill välja ett par öljettgardiner i mönster som fint bryter av mot hemmet sparsamma interiör och skapar en kontrast, eller om du tvärt om – inrett ditt hem med mycket färg, då kanske du vill ha ett par enklare öljettgardiner i neutrala färger. Kanske vill du ha en sammetsgardin som skapar en exklusiv känsla i ditt hem? Variationsmöjligheterna med gardiner är nästan det bästa eftersom det är så roligt att förnya i sitt hem. Oavsett om du vill ha klassiska vita öljettgardiner eller söta blommiga öljettgardiner så hittar du det hos oss. Är det så att du har hittat ett par perfekta öljettgardiner men de är lite för långa behöver du inte oroa dig! Långa gardiner går enkelt att justera med hjälp av fållband där du kan få till exakt den längd du själv önskar och det är inte alls svårt. Ett tips brukar vara att gardinen ska ha 1 cm glipa mellan golvet för att inte se för lång eller för kort ut.

  Det finns så många olika öljettgardiner att välja mellan så det kan vara svårt att bestämma sig för ett par. Det bästa då är att öljettgardinerna med dess smidighet är så enkelt att byta ut och variera med. Kanske vill du ha ett par ljusa gardiner till våren i en härlig pastellfärg och ett par mörka till hösten när du vill ha det lite extra mysigt hemma. Att variera sig efter säsong kan vara väldigt trevligt och resultatet kommer ge en känsla av en ny atmosfär i hemmet när du gör det. Med öljettgardiner går det smidigt att skapa stämning i hemmet och därför är det så roligt att enkelt kunna byta mellan olika för att skapa nya intryck! Det behöver inte heller vara speciellt dyrt. Hos oss hittar du fina öljettgardiner till ett bra pris, så att du inte behöver kompromissa med estetik och funktionalitet!