Multibandslängder

En gardin med multiband – en så kallad multibandslängd eller multibandsgardin – har flera olika upphängningsfunktioner. Häng multibandslängderna på gardinstången direkt i hällorna, eller med hjälp av fingerkrokar eller ringar. Vilken typ av gardinstång du har kvittar, och multibandslängder kan även sättas på en gardinskena – här snackar vi multifunktionalitet! I vårt sortiment hittar du både vackert mönstrade och stilrent enfärgade gardiner med multiband i flera olika spännande material – välkommen!

Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Längd
  • Pris
  Visar 41 produkter
  Visar 41 produkter

  ”Multi” i ordets rätta bemärkelse!

  Med multibandslängder får du gardiner som kan användas precis hur du vill. Dessa gardiner ger dig helt enkelt något så härligt som multipla valmöjligheter utan att du behöver göra ett enda dugg för att det ska bli enkelt att hänga upp dem. Detta sköter gardinerna på egen hand genom att vara designade på det sätt de är.

  Anpassa efter din stil

  Med multibandslängder är det lätt att anpassa gardinerna för just ditt hem och din stil. Vissa tycker bäst om att använda fingerkrokar, medan andra tycker att det är fint med dolda hällor. Föredrar du ett annat sätt att hänga upp gardiner? Då är det bara att köra på det – alla kan hitta sitt sätt att hänga upp gardiner med mulitbandslängder.

  Olika stil för olika rum?

  Tycker du att det är roligt med lite olika stil i olika rum hemma? Gillar du att testa dig fram och ändra om i inredningen ofta? Då är multibandslängder det perfekta valet för dig! Du kan flytta runt samma gardiner i olika rum, om du vill. Kanske är det så at du köpt ett par gardiner till sovrummet som du sedan märker passar bättre i vardagsrummet eller i köket? Då är det bara att byta rum, oavsett vad för typ av gardinstång du har. Det är alltid kul att ha många olika möjligheter när det kommer till inredning, så passa på att göra val som gör att det blir så enkelt som möjligt för dig att känna dig fri vad gäller placering av såväl multibandslängder som andra inredningsdetaljer.

  Mycket att välja mellan

  Det är alltid roligt att ha mycket att välja mellan när det kommer till gardiner. Vi har ett flertal olika varianter som passar i alla typer av hem. Vare sig du är ute efter att ha extra trendigt, eller om du är sugen på klassisk och stilren stil finns det multibandslängder som passar dig här hos oss. Vi har gardiner för alla smaker, vilket gör att det blir lätt att hitta rätt här hos oss – ta dig en titt och välj ut dina favoriter! Det bästa är att vi utöver gardiner även säljer exempelvis plädar, kuddfodral med mera som du kan matcha med dina nya multibandslängder.