Gardintillbehör

Gardintillbehör behöver inte bara vara tråkiga tillbehör som gör att dina gardiner hänger som du önskar, nej nej. Gardintillbehör kan också vara allt från tjusiga gardinstänger till fållband i olika längder, snygga krokar, ringar, klämmor och mycket annat. De perfekta gardintillbehören gör den perfekta gardinen, och det är sedan gammalt!

Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Längd
  • Pris
  Visar 1 produkter
   Du sparar -11%

   Fållband - 5 meter

   Praktiskt fållband för smidig längdjustering av gardiner

   25.81 kr 29.00 kr
    
  Visar 1 produkter

  Gardintillbehör – fixa och trixa på egen hand

  När det är dags att hänga upp nya gardiner är det ibland så att det behövs lite olika varianter av gardintillbehör. Olika typer av gardiner kräver olika typer av tillbehör, så det är viktigt att ta reda på vad som gäller inom detta segment innan man börjar fixa med sina gardiner. För vissa är det lättare sagt än gjort med den här typen av småprojekt i hemmet medan andra gör det i ett nafs. Även om du tillhör den kategori som tycker att det är svårt att fixa med sådana saker som gardiner och gardintillbehör är det klokt att testa innan man låter andra göra det åt en. Det är betydligt roligare att veta att man klarat av det på egen hand!

  Med rätt gardintillbehör kommer man långt!

  Har du hittat exakt de gardiner du drömt om? Har du svårt att få det att funka med själva upphängningen? Behövs det något litet extra tillbehör för att det ska funka? Då är du inte ensam – gardintillbehör behöver man ofta för att få det att funka till 100 %. När man väl hänger upp nya gardiner vill man såklart att det ska bli ett perfekt resultat. Detta är långt ifrån omöjligt, men ibland behövs det mer tid och tillbehör än andra gånger. Vissa gardiner är bara att hänga upp på ett kick helt utan gardintillbehör. Vill man ha mer avancerade och lyxiga gardiner krävs det dock ofta mer tid och energi. Detsamma gäller för gardintillbehör då avancerade och lyxiga gardiner ofta kräver mer gardintillbehör.

  Vad för typ av gardintillbehör ska jag välja?

  Om du har svårt att veta vad för typ av gardintillbehör just du behöver för att dina gardiner ska bli perfekta är det viktigt att först tänka på hur viktigt det är att dölja tillbehören. De flesta gardintillbehör arbetar i det dolda, men ibland kan det bli lite svårt att få till det så att de inte syns. Kolla upp alla alternativ för att veta vad som blir bäst för just dig och sedan är det bara att sätta igång med gardinupphängningen!

  Fixa på egen hand eller anlita proffs?

  Oavsett hur avancerad gardinupphängning du vill ha brukar det gå ganska lätt att ordna med det på egen hand. Det krävs naturligtvis att man inte har tummen mitt i handen, men har du inte det så kommer du att kunna hantera alla typer av gardintillbehör.