Tvättvante

Unna dig en lyxig stund med hemmaspa! Här hittar du tvättvantar och skrubbvantar som är perfekt för en lyxigare dusch, ansiktstvätt eller varför inte en härlig kroppsmassage? En tvättvante och skrubbvante hjälper till att exfoliera din kropp och tar bort döda hudceller från kroppens övre lager, vilket gör att du blir mjuk och len efter duschen!

Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  Visar 0 produkter

  Tyvärr!

  Hittades inga produkter

  TVÄTTVANTAR – PERFEKT FÖR HEMMASPA

  Något som behövs i alla badrum, men som inte alla tänker på, är tvättvantar! En tvättvante är något som är väldigt praktiskt för all typ av kropps- och ansiktstvätt. Du kanske undrar vad som skiljer en tvättvante från en tvättlapp? En tvättvante är ungefär som en tvättlapp, men tvättvantar har en design som en vante vilket passar handen väl och stannar kvar på din hand under användning. Det är helt enkelt behövligt med båda två och de kan fylla lite olika funktioner. Som vanligt med textilier behöver det ena inte utesluta det andra, utan ju fler desto bättre! Att förvara fina och praktiska badrumstextilier i badrummet är ett måste, och en tvättvante är verkligen något du borde införskaffa. En tvättvante har många funktionella syften. Du kan använda tvättvantar både för att noggrant rengöra ansiktet eller kroppen, och du kan använda den för skrubba din hud milt och skonsamt. Om du använder en tvättvante endast lätt fuktad så ger den en bra men skonsam skrubbande effekt på huden och tar borta döda hudceller. Om du blöter de rikligt med vatten blir de mer mjuka och kan användas med tvål för en behaglig kroppstvätt. De kan alltså användas för både våt- och torrskrubbning, det är helt enkelt en smaksak. En tvättvante kan även användas för att varsamt massera ömma muskler och kan stimulera blodcirkulationen. Genom att använda en tvättvante får du en djuprengörande effekt, vilket kan kännas lite lyxigt. Varför inte avsätta en kväll varje vecka för lite hemmaspa där du skrubbar huden med en tvättvante och sen smörjer in dig med hudvårdsprodukter? Resultatet kommer ge dig en mjuk och fin hud! Använd din tvättvante tillsammans med mild tvål eller mjukgörande duscholja för en skonsam rengöring. Få saker är så förunnat som att känna sig avslappnad och fräsch efter en härlig dusch.

  TVÄTTVANTAR I FIN KVALITET AV BOMULLSFROTTÉ

  I vårt sortiment hittar du tvättvantar i mjuk frotté som är tillverkade i 100% bomullsfrotté. En blanding av både bomull och frotté gör att tvättvanten får en god absorberingsförmåga och att den känns behaglig mot din hud. Det finns flera olika färger att välja mellan så att du fint kan matcha din tvättvante med den övriga inredningen i ditt badrum. Alla tvättvantar har en fin liten ögla i ena hörnet så att du kan hänga upp dem som en fin liten detalj! Varför inte matcha din tvättvante med handdukar och badlakan i samma färg inne i ditt badrum? Eller om du gillar kontraster mer kan du bryta av genom att välja olika färger som kommer ge ditt badrum en mer livfull karaktär. Alla våra badtextilier kommer i många olika färger men som alla ändå snyggt kan matchas med varandra. Oavsett om du söker en grå, en vit eller en rosa tvättvante så hittar du det hos oss! Något som är viktigt är att när det gäller badtextilier ska det inte behöva vara ett val mellan fint och funktion. Vi erbjuder tvättvantar av fin kvalitet som också fyller ett lika stort funktionellt syfte, att välja en bra tvättvante kommer göra den till din favorittextil!

  GÖR EN FIN SPAKORG – PERFEKT FÖR ATT UNNA DIG SJÄLV ELLER GE BORT SOM GÅVA

  En tvättvante för verkligen tankar till spa och tid för att rå om sig själv. Varför inte fixa ett litet spa kit som du förvarar i en låda i badrummet så den stunden aldrig är långt bort? Gör det som en rutin att avsätta någon timme för dig själv några gånger i veckan. Förbered en liten låda med en tvättvante, tvättlappar och vårdande produkter för kropp och hår. Tvättvanten är ett måste i spa lådan och kan användas till både kropp och ansikte för att behagligt ge en djupgörande rengöring. Att rå om sig själv är positivt för ditt yttre och framför allt det inre. Det kan nästan ses som lite terapi att få ta den stunden för sig själv. Att inreda ett fint badrum med praktiska badrumstextilier där allt du behöver alltid finns nära till hands kommer bidra med en härlig och avslappnade känsla. Gör ditt badrum till en plats där du gärna stannar en stund extra under morgon- eller kvällsrutinen. Att ge bort ett fint spa-kit med en tvättvante är också den perfekta gåvan. Kanske till kompisen på en födelsedag eller en förälder du vill skämma bort lite extra? Det kommer troligen att uppskattas av vem som helst.

  GÖR ETT MILJÖSMART VAL OCH VÄLJ TVÄTTVANTAR I BOMMULLSFROTTÉ

  Att göra miljösmarta val är alltid bra, och kanske speciellt när det gäller produkter du använder ofta. Våra tvättvantar är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det innebär att våra tvättvantar är fria från skadliga ämnen och kemikalier som kan påverka miljön eller din hälsa negativt. Alla våra tvättvantar går också att tvätta i 60 grader så du kan tvätta dem regelbundet. Det innebär att du kan återanvända din tvättvante flera gånger om och undvika engångsprodukter vilket gör dem extra klimatsmarta. Att välja tvättvantar i bomullsfrotte är positivt eftersom de har en längre livslängd än produkter tillverkade av plast som mer ofta behöver bytas ut, och tvättvantar i tyg släpper inte ut plastpartiklar i avloppet. Kika in vårt sortiment och välj en tvättvante som gör gott för både dig och vår miljö.