Tvättlappar

Här hittar du vårt sortiment av praktiska tvättlappar! Tvättlappar är små mindre handdukar som är utmärkta för att tvätta ansiktet eller ett barns känsliga hud. De är absorberande och ändå lätt, samtidigt som de har en mjuk känsla. En tvättlapp är ett klimatsmart val eftersom de enkelt kan tvättas och användas om och om igen.

Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Pris
  Visar 9 produkter
  Visar 9 produkter

  FINA TVÄTTLAPPAR I MJUK FROTTÉ

  Välkommen till vårt sortiment av tvättlappar! Tvättlappar är väldigt små handdukar som är absorberande, lätta och samtidigt väldigt mjuka. Tvättlappar är ett praktiskt måste i badrummet och finns i flera olika färger att välja mellan så att du kan köpa ett par som matchar din övriga inredning inne på toaletten. Det är roligt med olika alternativ för att enkelt kunna matcha dina tvättlappar med andra badtextilier. Varför inte göra tvättlapparna till en del av din inredning och förvara dem snyggt i badrummet? Du kan exempelvis vika ihop dem fint tillsammans med större handdukar på en baddrumshylla, eller rulla ihop dom och förvara i en mindre korg för en riktig spa-känsla! Genom att matcha tvättlapparna med handdukar och badlakan skapar du en fin röd tråd och det blir detaljer som fångar ögat i ditt badrum. Det är värt att lägga lite tid på att göra badrummet ombonat. Vi spenderar mycket mer tid här inne än vad vi faktiskt tror och för många är det ett rum där dagen både startar efter vi vaknat och avslutas innan vi kryper ner i sängen. Att ha fina och praktiska badrumstextilier där inne nära till hands kommer underlätta för dig.

  VAD ANVÄNDER MAN TVÄTTLAPPAR TILL?

  Om du aldrig har hört talas om tvättlappar kanske du undrar vad det egentligen är? Tvättlappar har en mindre storlek och har många olika användningsområden. Mjuka tvättlappar kan användas till mycket, och både vuxna och barn har stor nytta för en tvättlapp. Det är perfekt att förvara några tvättlappar bredvid handfatet lagom till morgon- och kvällsrutinen. Mjuka tvättlappar kan användas för att tvätta ansiktet mjukt och skonsamt. Varför inte unna dig själv en mysig kvällsrutin där du rår om dig själv lite och använder tvättlappar för att enkelt rengöra din hy noggrant. Trots att de är väldigt mjuka kan frottén även verka för att exfoliera huden och hjälper dig att få bort döda hudceller när du tvättar ansiktet med dem, detta gör att tvättlapparna rengör djuprengörande och kan i sin tur bidra till en finare hy.

  Tvättlappar är även perfekt att använda till små barn och bebisar, och är nästan ett måste att alltid förvara nära. Packa ner några tvättlappar i skötväskan och lägg några i skötbordet för att alltid vara beredd. De är mjuka och snälla mot känslig hy och tack vare dess goda absorptionsförmåga är det lika användbart för att torka runt munnen vid matbordet som vid blöjbytet eller för att packa med vid utflykter. För hundägaren är också tvättlappar något bra. Det funkar perfekt att torka rent leriga tassar efter en regning promenad med en tvättlapp. Tack vare tvättlappars praktiska storlek är de lätta att alltid ha nära tillhands för att ta fram och torka, och det är enkelt att packa med vart du än ska.

  MJUKA OCH BEHAGLIGA TVÄTTLAPPAR I EXTRA FIN KVALITET

  När det gäller tvättlappar, eller badtextilier generellt är det viktigt att välja produkter av bra kvalitet. Det är viktigt att små handdukar är tillverkade i ett material som känns behagligt och mjukt mot huden. Tvättlappar och handdukar måste ha god absorberingsförmåga samtidigt som de känns härliga att torka sig med, samtidigt måste de vara kvalitetstillverkade så att de behåller sin behagliga yta efter många tvättar. Vi på BGA är stolta över att presentera ett fint sortiment av tvättlappar i 100% bomullsfrotté som känns snällt mot huden och som är tillgängliga för ett bra pris. Bomullsfrotté är ett material som har mycket god absorberingsförmåga och bomullen gör dessutom tvättlapparna extra slittåliga. Detta innebär att du varken behöver kompromissa med estetik eller funktion.

  ETT MILJÖVÄNLIGARE VAL

  Om du vill göra ett miljösmart val så är tvättlappar i tyg är det bästa valet bland olika tvättlappar, detta eftersom dessa kan återanvändas flera gånger om. Du tvättar enkelt dina tvättlappar i 60 grader så är de som nya sen igen. Om du har möjlighet rekommenderar vi att torktumla dina tvättlappar för ett extra mjukt resultat. I vårt sortiment hittar du även tvättlappar som är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® som garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan. Väljer du våra tvättlappar gör du ett klimatsmart val som samtidigt är bättre för dig och din egen hälsa!

  Tvättlappar är ett perfekt alternativ för att slippa använda engångsartiklar. Om du blöter dina tvättlappar och tillsätter mild tvål eller lite olja får du ett miljövänligt alternativ till våtservett som är extra vänligt mot din hud och du får en effektiv rengöringsservett. Eftersom tvättlappar är så användbart, så kan det vara bra att ha flera och förvara ett litet lager. Du behöver kanske inte jättemånga, men tillräckligt att variera med mellan tvättarna. Du bör alltid använda en ren tvättlapp. Vi erbjuder fler-pack av tvättlappar i olika färger. Varför inte köpa på dig ett par i olika nyanser? Det blir lite extra roligt att variera mellan. I vårt sortiment hittar du rosa tvättlappar, gröna tvättlappar, vita tvättlappar – ja det finns många olika att välja mellan! Kanske vill du köpa olika tvättlappar för olika användningsområden? Klassiskt vita till barnet, beige tvättlappar till dig själv och ett par grå tvättlappar till hunden? Att våra tvättlappar finns i olika färger gör det dessutom enkelt att matcha med handdukar i samma färgnyans från vårt sortiment. En tvättlapp med alla dess fördelar och användningsområden är helt enkelt en textil du måste ha hemma - kika in produkterna ovan för att hitta fina tvättlappar passar dig!