Handdukar

Handdukar är en självklar del av badrumsinredningen. Och de är inte bara väldigt praktiska för att exempelvis torka händer eller ansikte med, en handduk är också dekorativ och gör mycket för helhetsintrycket i badrummet. Och är du ute efter att skapa ett enhetligt intryck kan du enkelt komplettera med matchande badlakan i samma enfärgade toner eller vackra strukturmönster. Välkommen till vårt sortiment av stilfulla frottéhanddukar!

Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Längd
  • Pris
  Visar 36 produkter
  Visar 36 produkter

  Handdukar – funktion och estetik i ett

  Med fina handdukar i badrummet förstärks intrycket av inredningen rejält! Det kanske inte känns som att det är särskilt viktigt med snygga handdukar, men i själva verket är det så att det gör väldigt mycket för känslan i rummet. Precis som exempelvis gardiner, plädar, prydnadskuddar och andra små detaljer, är handdukar en sådan sak som enkelt och snabbt lyfter badrummet till nya höjder vad gäller estetik.

  Blanda olika färger!

  Kanske är det så att du har ett vitkaklat badrum? Då är du knappast ensam. Om du inte tycker att det nödvändigtvis måste vara helt vitt i hela badrummet är handdukar i en mängd olika färger ett kul sätt att piffa till rummet. Det är snyggast om du håller dig till samma serie av handdukar så att strukturen är ensamma. Det gör att det inte bara ser fräscht ut, det ger även en snygg enhetlig känsla, trots att det är olika färger på handdukarna. Det är också kul att mixa och matcha lite med badlakan och handdukar. Köp matchande badlakan och handdukar och blanda sedan färger på ett roligt sätt!

  Inredning ska vara roligt och dynamiskt!

  Känner du att du skulle vilja vara lite modigare när det kommer till heminredning? Då är det ett guldläge att starta i badrummet. Med rätt design på handdukar, badlakan och andra smådetaljer blir rummet något helt annat än bara ett badrum, vilket är både kul och snyggt. Många glömmer bort att även detta är ett rum som är kul att inreda. Man kan, utöver snygga handdukar, satsa på fina hyllor, badrumsmattor, tvålpumpar och annat kul. Ett badrum kan få ett rejält ansiktslyft utan att det behöver kosta mycket och utan att det behöver ta lång tid att styra upp inredningen. Helt klart ett rum som är roligt att fixa och trixa med!

  Matchande set – en vinnare i badrummet!

  Vi har ett flertal olika matchande set med badlakan och handdukar så att du på ett enkelt sätt kan välja ut den färg, eller de färger, som du vill ha i ditt badrum. Kanske vill du blanda grönt och grått? Offwhite och blått? Gult och rosa? Det finns massor av möjligheter – det är bara att välja exakt de färger du är sugen på! Att handdukar kan göra så mycket för inredningen i ditt badrum kanske du inte tror på förrän du ser resultatet, men vi kan lova dig att du kommer att bli glatt överraskad när du testar!

  Strukturmönster för extra lyxig känsla

  Strukturmönstrade handdukar ger ett särskilt lyxigt intryck och det är kul att välja läckra mönster i strukturen framför färg i vissa fall. Vi har moderna, snygga, trendiga och stilrena strukturmönster på ett flertal olika handdukar, så är du ute efter det så har du hamnat helt rätt.

  Lagom storlek för både stora och små händer

  Bland våra handdukar hittar du fina varianter både för vuxna och för barn. Det kan vara roligt för barnen att ha sina egna färger på handdukarna, så låt dem vara med och bestämma färg när du handlar här hos oss. Det är bra att alla i familjen har sina egna handdukar precis som med badlakan. Antingen kan ni färgkoda eller så kan alla i familjen ha sin egen krok. Då det är viktigt att barnen lär sig att tvätta händerna ordentligt är det bra att ta till alla möjliga knep för att de ska tycka att det är roligt – fina färger som de själva väljer är ett av dessa knep.

  Handdukar med eller utan fransar?

  Det är fint med handdukar både med och utan fransar. Det är lite av en smaksak, men många tycker om både och, vilket resulterar i att man har badlakan hemma av olika sort. Det är dock snyggt att matcha så att man har alla de handdukar som används för tillfället antingen med eller utan fransar. Det ger ett finare intryck av att det finns en tanke bakom valet, vilket är väldigt viktigt för den estetiska känslan i badrummet.

  Byt ut dina handdukar ofta

  Var inte rädd för att byta ut dina handdukar ofta, utan tvätta dem ofta. Var också noga med att tvätta dina handdukar i hög temperatur då det är viktigt för att de ska bli ordentligt rena. För att du alltid ska ha nytvättade och fräscha handdukar är det smart att ha många på lager. Det är också viktigt att komma ihåg att köpa nya ofta och göra sig av med gamla handdukar. Vill man inte kasta sina handdukar kan man alltid använda dem till annat. Det finns ett flertal olika sätt att vara klimatsmart samtidigt som du byter ut dina handdukar ofta. Återanvänd dem som tvättlappar, städtrasor och så vidare. Här kan du vara uppfinningsrik och använda frottéhanddukar till en mängd olika saker.