Badlakan

Vad är bättre än att få svepa in sig i ett mjukt badlakan? Jo, att få svepa in sig i ett STORT mjukt badlakan! Det som skiljer badlakan från badhanddukar är den större storleken. Våra badlakan passar perfekt både till vardagsduschen såväl som efter ett friskt dopp i havet en härlig sommardag. Vårt sortiment av stora badlakan och strandlakan i mjuk härlig frotté ger både badrummet ett fint intryck och omfamnar dig med en mjuk och varm känsla.

Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Pris
  Visar 15 produkter
  Visar 15 produkter

  Badlakan – mysiga att svepa in sig i!

  Att svepa in sig i ett härligt badlakan efter duschen eller badet är alltid lika härligt. För att det ska vara så behagligt som möjligt krävs det dock att det är badlakan av hög kvalitet det handlar om. Här hittar ni högkvalitativa och ursnygga badlakan i fina färger, så det är bara att sätta igång och välja vilka som blir dina favoriter!

  Extra mjukt och fluffigt för alla dina sinnen!

  När det kommer till badlakan är det så att det finns lite olika saker att ta med i beräkningen när man väljer ut sina favoriter. Att det ska vara skönt mot huden och gärna lite fluffigt är två saker som är viktigt, men det är också så att det är viktigt att det är rätt storlek så att man kan svepa in sig ordentligt. Sedan är det såklart också så att det är kul när ett badlakan är snyggt att ha framme i badrummet då det ger en läcker touch till inredningen. Vi bjuder på gosiga badlakan i härlig kvalitet, så det finns ingen risk att du blir besviken när du väljer från vårt utbud!

  Badlakan som inredningsdetalj

  Som nämnt är det så att badlakan kan fungera som inredningsdetalj. Därför är det klokt att investera i badlakan som tilltalar ögat samtidigt som det är hög kvalitet och hög komfort som är gällande. Bland våra badlakan hittar du snygga strukturmönster, lyxiga fransar och trendiga färger i en stilfull blandning. Då det är kul med ett snyggt badrum är det naturligtvis så att de badlakan du hittar hos oss är ”Instagram-vänliga” i sin design. Vi tycker att det är kul när inredningen i badrummet är så snygg att man känner sig stolt över estetiken i det rummet precis på samma sätt som med andra rum i hemmet. Är du det? Om svaret är nej har du hamnat rätt – det är bara att välja ut de badlakan som passar in hos dig. Du kan till och med utgå från ett badlakan du gillar och anpassa resten av inredningen efter det!

  Lyxiga handdukar förgyller!

  Med lyxiga handdukar förgylls badrummet på ett litet kick då det ger ett fint lyft. Eleganta badtextilier i allmänhet, och badlakan i synnerhet, är fantastiska för rummets flärd och väljer du med ögat är du garanterad ett snyggt badrum. Då våra produkter inom detta segment kombinerar funktion, komfort och estetik är du alltid garanterad att bli nöjd med kvaliteten på de badlakan eller de handdukar du köper hos oss.

  Många badlakan på lager – smart och fräscht

  Om det är något i hemmet, utöver sängkläder, man ska se till att tvätta och byta ofta är det badtextilier. Både badlakan och handdukar ska bytas flera gånger i veckan och de ska även tvättas i höga temperaturer. Om man ser till att ha många olika matchande badlakan och handdukar i olika set är det lätt att fräscha upp hemmet snabbt och smidigt. Tänk på att ha ett flertal olika set så att du enkelt kan byta när det är dags. Sedan är det bara att tvätta allt när du har tvättdag. Huvudsaken är att du har tillräckligt många badlakan för att alla i familjen ska kunna byta ofta.

  Badlakan för utelek och strand

  Bland våra badlakan hittar du inte bara badlakan som funkar i hemmet, utan de passar även att ha med sig på stranden, vid poolen, på picknicken eller liknande. Då storlekarna vi har på badtextilier passar både stora och små är de lämpliga för allt du kan tänkas vilja använda dem till. Varför inte köpa ett matchande set med badlakan och handduk till din lilla bebis? Då kan bebisen ligga och mysa på badlakanet och handduken kan användas till annat.

  Att hitta rätt

  Trots det stora utbudet av badlakan kan det vara svårt att hitta exakt rätt. Det är alltid kul när man hittar rätt badrumsattiraljer och badtextilier då det fräschar upp och det blir ju faktiskt helt enkelt roligare att vara i ett badrum som är snyggt. Vare sig man ska raka sig, duscha, sminka sig, borsta tänderna eller något annat är det roligare att sköta sina badrumsbestyr i ett rum som sprudlar av fräscha färger. Våra badlakan är lätta att matcha med varandra då vi har olika kollektioner i samma struktur och design men med olika färg. Detta gör att du kan ha en härlig blandning som ger ett levande intryck istället för att endast ha en färg. För dig som tycker bäst om att endast ha en och samma färg på allting är det bara att köra på ett par stycken badlakan i en och samma färg. Om det sedan blir blått, nougat, grått eller kanske vitt är helt upp till dig.