Badtextilier

Med sköna och snygga badtextilier ger du badrummet ett lyft samtidigt du själv får uppleva en fräsch och lyxig känsla. I vårt sortiment av badrumstextilier hittar du stilfulla badlakan och handdukar i mjuk frotté med en god absorberingsförmåga och en härlig känsla mot huden. Hitta badtextilierna som harmoniserar med tonerna och inredningen i ditt badrum och skapa ett stilfullt helhetsintryck!

Kategori
Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Kategori
  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Längd
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 102 produkter
  Visar 1 - 100 av 102 produkter

  Badtextilier – mysigt, snyggt och praktiskt

  Ett snyggt och fräscht badrum kräver fina handdukar och badlakan. Varför inte satsa på lite lyxigare varianter så att både estetik och komfort är av bästa sorten? I vårt utbud hittar du badtextilier som inte bara är bekväma, mjuka och behagliga – de är även i modern, stilren och läcker design. Det är med andra ord bara för dig att välja ut de handdukar och badlakan som passar i just ditt badrum!

  Massor av olika färger att välja mellan!

  Hos oss hittar du badtextilier i en mängd fina färger. Vare sig du är ute efter exempelvis vitt, grått, grönt eller blått finns det här hos oss. Vi är också noga med att se till att erbjuda badtextilier både med och utan mönster. Dessutom satsar vi på att erbjuda handdukar och badlakan som är såväl med som utan fransar. Vissa gillar fransar medan andra föredrar badtextilier utan fransar. Vad gillar just du bäst? Det är bara att välja och vraka!

  Mjuk frotté garanterar kvalité!

  När det kommer till badtextilier är det viktigt att känna att man kan lita på att de är av bra kvalitet. De ska ha bra absorberingsförmåga samtidigt som de ska vara mjuka och sköna. Sedan är det naturligtvis så att det är viktigt att de är snyggt designade och att de passar in i ens badrum. Våra badlakan och handdukar bjuder på allt detta och det är lätt att hitta badrumstextilier i den färg och design du gillar. Ju bättre kvalitet på badtextilier man har, desto mjukare är de. Dessutom är det så att badtextilier av hög kvalitet har hög livslängd. Det lönar sig alltså att satsa på kvalitet framför kvantitet.

  Mixa och matcha badtextilier

  Tycker du att det är kul att mixa och matcha lite med olika färger? Då kan du välja att köpa samma typ av handdukar och/eller badlakan här hos oss i lite olika färger. På så sätt blir det lite mer dynamik i badrumsinredningen. Det är inte alltid så lätt att inreda just badrum, så det är kul när man kommer på hur man kan ”spice it up” en aning. Välj fina badlakan från samma märke och från samma serie och blanda sedan färger som du tycker om och som passar in i just ditt badrum.

  Trendigt eller klassiskt?

  Vad ska man satsa på när det kommer till badrumsinredning? Ska man hoppa på trender eller ska man köra på en klassiks stil? Varför inte blanda lite? Ett smart drag just när det kommer till badrummet är att köra på klassisk stil på kakel, golv med mera och sedan lägga till småsaker som är trendiga. Här är badhanddukar och små handdukar perfekta! Satsa på fräscha och trendiga badtextilier så kan du byta ut dessa sen när du känner att du vill hoppa på en ny trend. Vi har både klassisk stil och trendiga badtextilier, så du kan alltid hitta exakt rätt bland våra produkter.

  Tjocka och gosiga badhanddukar

  För dig som tycker om rejäla badhanddukar har du hamnat helt rätt. Våra badlakan och handdukar är alla mjuka och tjocka så att du blir härligt insvept efter att du duschat eller badat. Det är så mycket värt att ha ett skönt badlakan som man kan använda då det gör hela upplevelsen så mycket härligare!

  Kul inredning med små medel

  Badtextilier, plädar, posters och andra små inredningsdetaljer är perfekta när man känner att man vill piffa till det lite hemma utan att det behöver kosta särskilt mycket. Om man satsar på att byta ut färgskalan i sitt badrum, eller i ett annat rum, så behöver man inte alltid byta ut färgen på väggarna och på möblerna, utan det kan räcka med att köpa till småsaker. Detta stämmer även när det kommer till badrumsinredning. Om det är ett rum hemma som är dyrt att renovera så är det badrummet. Att kunna ändra stilen med små medel som nya badhanddukar, ny badrumsmatta och lite annat kul som lyfter rummet gör att det känns nytt och fräscht på ett kick. Att man slipper lägga massor av pengar på renovering gör att man blir extra glad över resultatet!

  Estetik eller funktion?

  Som tur är behöver man inte välja antingen funktion eller estetik när man ska välja badtextilier. Här hos oss får man allt i ett då vi är noga med att våra produkter uppfyller alla de krav våra kunder ställer. Det är inte kul med en handduk i trist design oavsett hur skön och bra den är och detsamma gäller för det motsatta – en snygg handduk är inte mycket att ha om den inte är funktionell. För att få allt i ett krävs det att man väljer badtextilier med omsorg. Även om det inte är bland det dyraste vad gäller inredning är det fortfarande viktigt att man väljer rätt.