Fotokonst för alla smaker

(938)

Gillar du konstposters? Tycker du om fotokonst? Är du ett fan av lite arty stil i inredningen? Då ska du ta dig en titt nedan – vårt utbud av konstposters är nämligen stort. Vi har allt från snygga och stilrena prints med enkla svartvita motiv till klatschiga och kitschiga motiv i pastellfärger.

Varför inte blanda flera stycken på en och samma vägg? Du kan blanda fritt, eller så kan du ha endast svartvitt, eller endast färgglatt. Välj själv hur du vill framhäva de prints du faller för – snyggt blir det oavsett.

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 938 produkter
  Visar 1 - 100 av 938 produkter

  Trendig fotokonst

  Gillar du när det är lite arty? Tycker du att det är roligare med den sortens posters? Vi har ett bra utbud av trendig fotokonst med mera, så är det konstaffischer du är ute efter behöver du inte leta längre!

  Självklart har vi både svartvita, med gulddetaljer, färgglada, retro, moderna och så vidare. Vad du än vill ha för typ av kul fotokonst och trendig poster så kommer du att kunna hitta det här!

  Fotografiska posters och tavlor för alla rum!

  Vi gillar att erbjuda er många olika alternativ och det vet ni redan om ni har kollat vårt utbud. Här finns det nämligen lite av varje, vilket innebär att det finns något för varje smak! Att alla kan hitta en poster som är exakt en sådan man är ute efter gör att det blir extra kul och det är dessutom så att vi kan garantera att ni hittar inte bara en, utan flera olika posters som ni kommer att tycka om!

  Beroende av hur stort du bor finns det olika mycket plats att hänga posters, vilket säger sig självt. Har du många rum med många väggar att täcka upp med finfina motiv så har du hamnar helt rätt, för om det är en butik som kan hjälp till med att fylla upp väggarna i ett hem så är det vi!

  Välj ut olika typer av posters för olika rum så kommer du snabbt att se att vårt utbud är bra för alla typer av rum och all typ av inredning. Du kan med andra ord fylla upp ditt hem till 100 % med våra läckra prints och det är så kul för oss att kunna bjuda er på det!

  Så fräscht och så prisvärt i samma paket!

  Om det är en sak som är extra kul för oss att berätta så är det att vi har supersnygga posters, både trendig fotokonst, blommor, naturbilder, porträtt och annat, som även är prisvärda. Saker och ting som är prisvärt i kombination med snyggt och bra kvalitet är det bästa som finns, oavsett vad det handlar om, tycker ni inte? Det tycker vi!

  Att vi kan bjuda er på allt detta i ett och samma paket gör oss jätteglada och det är utan tvekan så att ni alla kommer att hitta det ni söker efter i vårt utbud. Om det är så att du vill ha många olika posters så kan du tänka på att det är snyggt att blanda olika storlekar. Det blir jättefint med olika storlekar även på samma vägg, så du behöver inte nödvändigtvis ha samma storlek!

  Att posters kan göra så mycket för ett hem som det gör är fantastiskt, egentligen. Att man inte behöver göra mer än att köpa hem några posters, ramar eller växter för att hemmet ska kännas tipptopp är super då det gör att alla kan förnya hemmet på ett tillfredsställande sätt, oavsett ekonomi. Perfekt!

  Vill du ha en tavelvägg?

  Om du är peppad på en tavelvägg hemma så är du knappast ensam! Det är väldigt många som har hakat på denna trend och det är ju inte konstigt alls. Det är helt enkelt supersnyggt med tavelväggar och det som är så kul med det är att man kan ha en i alla hem. Det passar precis överallt, även om det är en liten lägenhet!

  Det är särskilt bra med en tavelvägg om du inte vet riktigt hur du vill ha det med placeringen av en poster. Ofta är det ju på det viset att man kan hitta fina posters, ramar och andra inredningsdetaljer som man inte är helt säker på vart man ska placera. Känner ni igen er? Trodde väl det!

  Även om man inte vet exakt vart man ska placera en fin poster man hittar eller liknande så är det ändå så att man vill köpa den, eftersom man tycker om den, eller hur? Vi har en superb lösning på det här med placering vad gäller just posters! Det enda du behöver göra är att skapa en tavelvägg och sedan är det klart!

  Man måste inte matcha allt hela tiden!

  Detta är en sanning som gäller för vissa av oss, medan många andra känner att det inte är snyggt om saker och ting inte matchar. Beroende av vad man själv gillar så är det mer eller mindre troligt att man kommer att ha ”omatchande” posters och annan inredning. För er som tycker att det verkar spännande, men inte har vågat gå ifrån det inövade tankesättet att allting ska matcha, har vi en glädjande nyhet – det blir supersnyggt med lite av varje bredvid varandra, det är bara att våga!

  När du kollar på trendig fotokonst som vi säljer så kanske du tycker att det inte riktigt passar in med resten av din inredning? Gör plats för det, då! Det är bara att tänka ett steg längre och låta saker och ting ”gifta sig” på väggen! Det man tror inte ska funka bredvid varandra kan visa sig passa alldeles utmärkt!

  Tänk vad snyggt och coolt det blir på väggen med en massa olika typer av posters! Du kommer se det så fort du köper ett par nya för att testa hur snygg och cool just din vägg kan bli!

  En ram är inte alltid nödvändig

  När man hittar rätt poster så kan det vara så att man direkt känner att man inte vill ha någon ram. Det är ju långt ifrån alla gånger man vill ha ramar, även o det såklart är så att det ofta är jättefint! Här hos oss kan ni köpa både ram och poster, om ni vill, men tänk lite utanför boxen och häng upp vissa posters utan ram. Det blir kul på väggen!

  En grej som händer när man hänger upp posters utan ram är att motivet får lite mer utrymme och det är ju inte fel! Låt dina posters få liv genom att skippa ramen emellanåt, är vårt tips! Testa så får du se att det blir stiligt!

  Testa olika placeringar

  Du kan gärna tänka lite brett. Bara för att det är en tavla behöver du inte hänga upp den. En tavellist där du ställer en eller flera tavlor kan istället vara helt rätt. Likaså om du väljer att ställa tavlan på en bänk eller hylla. Vill du göra någonting riktigt spännande i inredningen skapar du en hel tavelvägg med massor av tavlor, antingen i symmetriska mönster eller i en enda röra. Tips! Innan du spikar upp tavlorna kan du lägga ut dem på golvet och testa dig fram i olika formationer för att hitta din favorit.

  Urvalet av vårt sortiment med posters och tavlor med konst är framtaget och anpassat för att du ska kunna hitta flera olika motiv som passar bra tillsammans. Det gör att du kan skapa en stilfull helhet och, om du vill, ha flera produkter som passar ihop i rummet eller som en tavelvägg. Färg, mönster och utförande har i flera av våra produkter en genomtänkt röd linje för dig som vill mixa och matcha för att få till en inredning i harmoni. Produkterna kan ofta köpas i olika storlekar och självklart har vi ramar och passepartouter som passar utmärkt både i fråga om storlek och design. Vi är övertygade om att du kommer hitta känsla, glädje och inspiration i vårt sortiment av konstnärliga tavlor och posters - precis som vi har gjort!

  Har du frågor om någon av våra konstposters? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.