Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 på utvalda ramar, speglar och fotoalbum här »

Silverramar

En silverram kan aldrig gå fel. Silver passar lika bra in i ett hypermodernt hem som följer de senaste inredningstrenderna, som i ett klassiskt och tidlöst hem.

I vårt sortiment finns över tusen olika silverramar, så vi vågar nog påstå att det finns en för varje smak och önskemål.

1078 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 1078 produkter

Lyxa till det med en stilren silverram

Snygga silverramar i 50x70 cmSkapa en stilfull atmosfär med hjälp av ramar i skinande silver! Här har vi samlat alla våra eleganta silverramar som var och en framhäver dina bilder samtidigt som de tillför lyx. Ramarna är mycket populära att använda till exempelvis bröllopsfoton, bilder från dopet eller svartvita posters.

Vill du ha en sober ram som funkar i alla lägen, en klassiskt profilerad eller en mönstrad och prålig? Hos oss finner du alla möjliga designer och storlekar vilket gör att vi vågar lova att det finns minst en silverram som passar just dig. Välj mellan materialen aluminium, komposit, metall, nysilver och trä.

Glänsande silverramar

Eftersom vi har nordens största sortiment av ramar finner du givetvis alla möjliga sorters ramar som glänser i silver. Matcha gärna silverramarna med inredningskomponenter i svart, vitt och grått. Sedan kan du variera med enstaka färgklickar i form av till exempel blommor, plädar och soffkuddar. Resultatet blir riktigt lyxigt och du får en stilren känsla i rummet. Är du inte rädd för att ta i när det kommer till inredning kan du enkelt skapa en ombonad känsla när du kombinerar mönstrade silverramar med blommönstrade eller grafiskt mönstrade textilier.

I utbudet finner du såväl nätta och släta ramar som inte drar alltför mycket uppmärksamhet till sig som mer dekorativa varianter med breda, mönstrade lister. Vill du köra på tidlöst har vi silverramar med klassiska profileringar. Har du flera bilder som faller under samma tema kan du med fördel sätta dem i en tjusig kollageram.

Vilket material ska du då välja? Hos oss finner du ramar i aluminium, komposit, metall, nysilver och trä. Aluminium är ett lätt material som gör att ramen känns nätt även om du väljer en med en något bredare list. Komposit, som är samma sak som plast väger lite i förhållande till storlek samtidigt som det gör ramen relativt tålig. Metall väljer du för en stadig ram som tillför en extra lyxig känsla. Nysilver är en blandning av koppar, zink och nickel som går i en härlig, glänsande nyans. Vill du gärna ha en ram som andas väljer du förstås trä.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir mycket nöjd med ditt köp.