Kartor & stadskartor

(104)

Posters med kartor och stadskartor är alltid kul då man kan välja ut det som passar en själv bäst. Vill du ha en klassisk snygg världskarta? En karta över en mindre stad i Sverige som exempelvis Karlstad eller Borlänge? Kanske ett par stycken av dina favoritstäder i världen? Paris? New York? En blandning? Det är upp till dig.

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 104 produkter
  Visar 1 - 100 av 104 produkter

  Snygga kartor och stadskartor

  Att det är roligt med posters och tavlor av alla de slag är ingen nyhet, utan det är något som vi alla vet! Det är superkul att fixa till det hemma med den här typen av mindre inredningsdetaljer, tycker ni inte? Vi tycker jättemycket om det och vi vet att det är många av er som håller med!

  Varför göra massor av stora projekt med nya möbler med mera när man kan piffa till det tillräckligt endast med posters och tavlor? Hos oss hittar ni allt möjligt, så som poster och affischer med världskartor och stadskartor, till exempel. Det är lätt att hitta motiv som stämmer överens med ens personlighet och stil, så vi kan med glädje informera er om att ni kommer att hitta godbitar här hos oss som faller hela familjen i smaken!

  Att våga mer med inredningen

  När det kommer till det här med inredning är det på det viset att vissa är mer modiga än vad andra är. Det är inte nödvändigtvis dåligt att inte vara modig, för man kanske helt enkelt trivs med det säkra och ”vanliga”. Är det så att man känner att man vill vara mer modig är det dock en annan sak.

  Vill du ta ut svängarna mer än vad du gjort hittills är det ett bra tillfälle nu när du är här hos oss! Vi har nämligen posters för alla smaker, modig eller ej! Just våra poster och affischer med världskartor och stadskartor är såklart hur coola som helst, men vi har också ett bra gäng med annat att bjuda på!

  När man hittar exakt rätt poster till rätt vägg!

  När man hittar rätt inredningsdetaljer som lyfter upp hemmet så blir man alltid lika glad! Det som är så roligt är att det inte behövs mycket för att detta ska ske, utan det är ofta tillräckligt med mindre och billigare saker. Det kan vara posters, tavlor, ramar, krukor, växter etcetera. Det kan låta lite, men det är i själva verket fullt tillräckligt med ett par smågrejer för att allt ska få en annan känsla.

  Vi vet att det är så att just dessa smågrejer som vi säljer kan göra stor skillnad, eftersom vi ser det varje dag! Kolla på våra inspirationsfoton som finns till varje poster med stadskartor, världskartor eller vad det nu kan vara. Det är bara att klicka på den poster du är intresserad av och sedan titta på hur den ser ut när den hänger på väggen.

  Olika stil i olika rum

  Om ni har många rum i ert hem så kan ni satsa på lite olika ”teman”, eller stilar. Det är kul eftersom det innebär att man får mycket skön atmosfär i sitt hem. Visst kan det vara så att man är särskilt förtjust i något särskilt, men det är bra att kunna tänka sig lite annat än bara favoriten. Om man exempelvis älskar rosa och blommigt hemma så kan det vara kul att bryta av med en poster som har en lite mer ”tuff” känsla, annars kan det bli alldeles för mycket av det romantiska och vice versa.

  Vissa motiv får oss att hamna bland våra drömmar och denna typ av motiv ska vi ta väl hand om. Det ska finnas utrymme för att bara sitta hemma och må bra och drömma sig bort och vad kan väl vara bättre lämpat för det än en poster med motiv av en världskarta? Det är ju perfekt att drömma sig bort till nya spännande länder på det viset!

  Om det är så att du fastnar för en av våra posters som du vill ha som tavla hemma, men som inte riktigt stämmer överens med resten av din inredning har vi bara ett tips och det är att du ska strunta i det! Ett hem blir så mycket mer roligt och personligt om man vågar blanda in lite av varje och man ska gå på magkänslan mer än att kolla i inredningsmagasin, det är då det blir ett riktigt hem!

  Kul sätt att känna sig hemma på!

  Vi tycker att det är kul med dessa posters som visar olika städer då man kan köpa den som föreställer just ens egen stad. Antingen kan det vara så at det är en karta över den stad man kommer ifrån, eller sp kan det vara så att man väljer en karta med den stad man residerar i för tillfället. Oavsett vilket så blir det ett lite kul inslag på väggarna!

  Det är ju så att många flyttar till en helt ny stad själva när det är dags att plugga, till exempel. Då passar det bra att ha en poster av detta slag med sig! Det är bara att hänga upp den och sedan kan man titta på sina gamla favoritplatser när man vill. Man blir definitivt på bättre humör på det här viset, om det är så att man har hemlängtan.

  Att dessa posters är snygga till på köpet gör ju knappast saken sämre, utan det är bara att tacka och ta emot!

  Ramarnas vara eller icke-vara

  Så, hur ligger det då till med ramar? Är det något som man ska passa på att köpa samtidigt? Är det något man vill ha överhuvudtaget? Kanske är det så att man gärna skippar ramar, men ofta är det så att det blir finare om man väljer att rama in sina posters. Det ger ett intryck av att det är lite mer tanke bakom och det är aldrig fel!

  Ett sätt att lösa frågan gällande ramar är att köra både med och utan ramar. Vissa posters passar bra med ramar medan andra är finare utan. Det gäller bara att hitta balansen med sina tavlor och köra på det man själv gillar bäst!

  Snygg världskarta eller stadskarta över New York?

  Bland våra världskartor finner du exempelvis varianter med citat som ”We are the world” eller ”You are my whole world”. Självklart har vi även renodlade världskartor utan citat om du föredrar det, och du kan välja mellan olika fina färger. Vad sägs till exempel om en världskarta i svart, rosa, grönt, guld eller grått? För en lekfull vägg har vi spännande världskartor där länderna är uppbygga av sina namn i text.

  Har du fastnat för någon speciell storstad? Är New York storfavoriten? Eller söker du kanske en stadskarta Stockholm, Paris, London, Rom eller Köpenhamn? Här hittar du snyggan affischer med motiv hämtade från flera av de mest populära storstäderna. Förutom att de är dekorativa på väggen kan du drömma dig bort, ut i världen varje gång du tittar på din affisch.