Barntavlor med lekfulla motiv

(134)

Är det dags att förnya barnrummet? Vill du ha en söt poster? Kanske en poster med ett lite tuffare tryck? Vi har alla möjliga motiv för att man ska kunna hitta ett passande motiv för alla barn. Varför inte skapa en hel tavelvägg med posters i barnrummet? Det passar lika bra där som i andra rum.

Spana in vårt utbud tillsammans med barnen och välj ut de affischer som fångar ert öga – det är bara att blanda hur ni vill.

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 134 produkter
  Visar 1 - 100 av 134 produkter

  Söta posters och prints till barnrummet

  När det kommer barntavlor så är det såklart söta posters som gäller! Här hos oss är det lättare än lättast att hitta posters till barn och då vi har så många är det extra kul! Det finns inte en chans att du inte hittar tavlor till barnrum här, så mycket är säkert!

  Mängder av olika motiv!

  Våra barntavlor kommer i massor av olika motiv, vilket ni kan se direkt. Vi har valt att bredda utbudet bland våra posters till max. Alla har vi ju olika stil och våra barn gillar olika typer av motiv. För vissa barn är det balett som är grejen, för andra är det bilar medan andra gillar exempelvis grafiska djurmotiv. Oavsett vilket så finns det här hos oss!

  Vi tycker att det är kul att blanda lite av varje när det kommer till både barntavlor och annat, så vårt tips är att ni helt enkelt gör som så att ni bara börjar plocka de posters ni gillar. Man kan blanda ihop både söta posters och posters med lite tuffare motiv i barnens rum. Man ska också komma ihåg att det är snyggt att bland många olika färger.

  Fixa en hel vägg med tavlor till barnrum!

  Varför nöja sig med endast en poster, eller ett par stycken när man kan gå loss och köpa hem massor? Det finns ju ingen anledning att göra så! Det är betydligt roligare att våga släppa loss sin inre inspiration och bara låta den flöda!

  Att ta ut svängarna lite extra just när det kommer till tavlor till barnrum är väldigt passande. Det är ju kidsen som väcker våra känslor till liv och det är verkligen lätt att bli inspirerad av dem! Tänk lite som de gör när du inreder väggarna i deras rum – fritt och vågat, alltså!

  När man blandar in flera olika barntavlor bredvid varandra blir det mycket roligare att titta på väggen. Vill vi verkligen ha det stilrent i barnrummet? Det passar väl ändå bättre i andra rum, eller vad säger ni? Det bästa är att den här typen av söta posters låter oss go wild en aning som vi kanske inte riktigt känner oss redo för att göra i vardagsrummet, så det är en win-win! Både du och barnen vinner på det!

  Vad tycker ditt barn om?

  Ovan var vi inne på att det stilrena kanske kan stanna utanför barnrummet och det står vi fast vid! Det är inte så ofta man hör ett barn tala om att de gillar ”stilren design”, utan det är mer bilar, hundar, tecknade filmer, hjältar och hjältinnor med mera som upptar deras intressen. Av den anledningen är det klokt att låta just deras intressen vara representerade på deras väggar, tycker ni inte?

  Vi har massvis av läckerheter där motiven passar in hos ett barn! Du hittar grafiska djurmotiv, fina posters med fin text, söta posters med ugglor, bilar, prinsesskronor, enhörningar och mycket annat. Som ni förstår så är det utan tvekan så att det går att välja ut många posters till barnrummet som har ett motiv som passar just ett barn. Det är bara att sätta igång och välja de du tycker bäst om!

  Självklart kan du blanda in andra posters också, om du vill. Det går ju att skapa ett fint barnrum med en fin blandning av både lite mer ”vuxna” motiv och mer barnvänliga. Överlag är det alltid kul att mixa och matcha lite, för det är så tråkigt när allting bara passar ihop på. Allra helst är detta såklart gällande när det kommer till barnens rum, så tänk på det!

  Ramar eller inte?

  Hmm, den stora frågan ”To frame or not to frame”, vad svarar vi på det? Det är en svår fråga, tycker vi. Då vi har så många snygga ramar är det naturligtvis så att det är på det viset att de barntavlor man väljer att ha ram till blir superfina, men det är också så att många av de posters vi säljer med barnmotiv är söta som de är.

  Vilket du än väljer kommer motivet att poppa ut snyggt från väggen, eftersom vi bara säljer finfina motiv! Om man väljer att använda sig av en ram kan det vara så att man upplever det som att det blir ett mer ”klätt” intryck, så om det är det du är ute efter är det ett bra val. Om du istället tycker att det är fint med posters till barn som hänger utan ram så är det vad du ska välja.

  Ett tips är att du köper dina posters först och om det är så att du tycker att det saknas ramar efter att du hängt upp dem så kan du bara komma tillbaka hit till oss och köpa passande ramar. Bra, eller hur?

  Många olika storlekar att välja mellan

  Vi tycker att det är fint att ha lite olika storlekar på barntavlor, för det kan bli ett lite tråkigt intryck om man bara har en och samma storlek på alla posters bredvid varandra på väggen.

  Ett förslag är att köpa en blandning av många olika storlekar direkt. Ofta är det så att man får en klar vinnare som favorit och då kan man välja att ha just den i störst storlek. Sedan kan man göra så att man helt enkelt tar det därifrån. Man väljer ut vilka av motiven som passar bäst i större storlek och vilka som passar bäst i mindre storlek. I många fall är det så att vissa motiv är snyggare i mindre format medan andra är snyggare i större format. Och sedan har vi de motiv som är finast när de är i mellanstorlek.

  Motiv med budskap

  Vi har självklart barntavlor med budskap, om ni är intresserade av det! Det är många av våra posters till barn som har fina budskap, så ta er en extra titt på dem. Det är alltid kul att hänga upp ett fint budskap ovanför barnets säng!

  Färg eller svartvitt?

  Måste det vara färg i ett barnrum? Egentligen finns det ingenting som heter måste när man ska inreda ett barnrum. Ta fram det lekfulla i dig och bjud gärna in barnet när rummet ska inredas. Att jobba med färg är såklart upplyftande och bjuder in till den där härliga känslan av ett barnrum, men idag väljer många en mer färglös bas i rummet för att sedan jobba med olika detaljer i färg på möbler, accessoarer och annan inredning. Andra vill ha mycket färger i hela rummet, och som sagt - inget är rätt eller fel. Prova dig fram!

  Att jobba med tavlor i inredning är alltid rätt. Använd flera motiv för att skapa en tavelvägg eller häng en ensam tavla bredvid andra detaljer. En tavellist där man ställer en tavla, favoritboken och ett litet gosedjur eller en krukväxt gör det riktigt trivsamt. I vårt sortiment finns prints med barnmotiv i både färg och svartvitt för att du ska kunna designa barnrummet precis som du och ditt barn själv vill. Ibland är en svartvit tavla perfekt medan det vid andra tillfällen matchar bättre med en färgklick.

  Våra planscher finns i flera olika designer och utföranden. Variationen av stilar, storlekar, färg, form och budskap är stort. Vi är därför säkra på att du kommer att bli inspirerad och hitta spännande motiv hos oss oavsett vilken typ av stil du tänkt inreda barnrummet i. Du hittar till exempel lekfulla motiv på ugglor i behagliga pastellfärger eller svartvitt, posters med motiv som för tanken till prinsar och prinsessor, den lekfulla kulramen, tavlor för det motorälskande barnet eller affischer på gulliga djur. Många av motiven kan förstås passa in i inredningen även i andra delar av hemmet. Kolla runt i vårt härliga sortiment av posters och tavlor för barnrummet och låt dig inspireras!