Personlig Doptavla / Födelsetavla

Välkommen till världen, lille vän! Våra personliga dop- och födelsetavlor brukar vara en uppskattad present till någon som just fått barn, och så småningom ett fint inslag i barnrummet.

Välj mellan flera olika storlekar och stilar, och se vilken som passar dina önskemål. Kanske vill du att dop/födelsetavlan endast ska innehålla barnets namn, eller ska där även finnas födelsedatum, längd och vikt?

Kategori
Färg
Orientering
Butik
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Kategori
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  • Butik
  Visar 1 - 60 av 74 produkter
  Visar 1 - 60 av 74 produkter

  Personlig födelsetavla – Perfekt dopgåva

  Idag är det inte alla som väljer att döpa sina barn, utan det är många som väljer att ha en namngivningsceremoni eller liknande. Vi vill att alla ska ha samma möjlighet att välkomna sina barn med en vacker personlig födelsetavla, så våra personliga doptavlor/personliga födelsetavlor är till för alla familjer!

  Vi har mängder av fina varianter som kommer att tilltala er och det är utan tvekan så att det är lätt att hitta en personlig doptavla, eller en personlig födelsetavla som passar det barn som man ska ge den till. Det är med andra ord bara att spana in vårt utbud och välja den som du tycker om mest!

  Gulligt eller stilrent till bebisen?

  Vi är många som gillar att ge presenter till barn och det är inte särskilt konstigt. Det finns ju inget roligare än barn och att få ge dem presenter gör att det blir ännu roligare att vara omkring dem! Det är väldigt enkelt att fixa en fin personlig doptavla, eller en personlig födelsetavla från vårt sortiment, så välj ut en som du tycker passar bebisen ifråga så fixar vi den åt er!

  Just en personlig doptavla/personlig födelsetavla är kanske mer av en present till föräldrarna eftersom en liten bebis inte riktigt hänger med i svängarna när det kommer till denna typ av gåvor. Det är dock så att man kan veta att det är en present som barnet kommer att få förstå sig på senare i livet, så det är absolut en bra och passande gåva!

  Vi har valt att ha med olika stilar på personliga doptavlor och personliga födelsetavlor så att alla kan hitta en variant som man känner sig bekväm med. För vissa är det roligare att ge bort en som är gullig medan det för andra är mer kul att ge bort en stilren personlig doptavla/personlig födelsetavla. Du vet ju själv vad du gillar bäst så välj efter eget sinne!

  Du väljer – vi fixar!

  Som ni kan se så finns det många olika varianter av våra personliga doptavlor/personliga födelsetavlor och vi har både olika storlekar och olika färger att bjuda på! Det är kul med olika design och olika storlekar då det gör att det blir mer av just det personliga som ju dessa doptavlor och födelsetavlor är till för.

  Vare sig det är en present till ditt nyfödda barn, eller om det är en present till ett annat barn så är det en present som både är söt att ha på väggen i barnrummet och som kan hänga där länge! Det är mysigt att ha en personlig doptavla/personlig födelsetavla på väggen, för man påminns då om hur snabbt barnen växer och det är kul att ta sig en titt och minnas tillbaka.

  Kanske är det så att du vill ha en tavla i rosa toner? Kanske är det så att det är ett sött litet djur du vill ha på din personliga doptavla/personliga födelsetavla? Är det så att du vill ha en mer stilren design? Det spelar ingen roll vilket, du kommer att hitta det du söker här hos oss!

  Olika storlekar för olika stilar

  Det här med storlek på personliga doptavlor, eller personliga födelsetavlor, handlar inte bara om vad som ser snyggast ut i det aktuella rummet, utan det handlar också om att vissa av våra personliga tavlor är snyggare i en större storlek och andra är snyggare i en mindre storlek.

  Kanske vill du köpa en som är liten och rama in istället för att köpa en stor med tillhörande ram? Det är bara att göra det, för här hos oss finns det alltid möjlighet att välja exakt det man vill ha. Är det ett stort barnrum så kan man ju välja en stor variant medan det för ett mindre rum kanske blir bättre med en liten. Man vill ju inte att presenter ska ta upp hela rummet!

  Vilken färg ska jag välja?

  När ni kollar upp våra personliga doptavlor/födelsetavlor så kommer ni att märka att många av dem finns i flera olika färger. Det är utmärkt vilka som kommer i flera olika färger så det kommer du att se direkt. Om du ser ett mönster som du gillar, men känner är i fel färg så är det alltså möjligt att köpa en annan färg, så det är enkelt fixat!

  Om du känner dig osäker på vilken färg som känns passande så finns det ett flertal neutrala färger i vårt sortiment som du kan välja. Det kan vara en god idé att välja just en neutral färg då det gör att det är lättare att placera tavlan.

  Bra pris på bra present!

  Det är på det viset att det kanske inte är passande att tala om pris på saker och ting som är till för presenter, men det som är så bra är att om det är en bra och prisvänlig present man hittar så kan man passa på att köpa lite annat också! Om du exempelvis väljer att köpa en av våra personliga doptavlor/födelsetavlor så kommer ni utan tvekan att kunna köpa lite annat kul till bebisen också. Bra, eller hur?