Lila ramar

Gillar du lila? Och vill pryda din vägg med en lila ram? Då har vi säkert något i vårt sortiment som passar dig. Vi har lila ramar i många olika storlekar, med tunn eller bred ram, och med plats för en eller flera bilder.

Bildstorlek
Material
Färg
Färgnyans
Ramens blankhet
Träslag
Typ av glas
Stödben ingår
Ingår passepartou
Plats för
Upphängning
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Bildstorlek
  • Material
  • Färg
  • Färgnyans
  • Listens bredd
   [mm]
  • Listens djup
   [mm]
  • Ramens blankhet
  • Träslag
  • Typ av glas
  • Stödben ingår
  • Ingår passepartou
  • Plats för
  • Upphängning
  • Pris
  Visar 18 produkter
  Visar 18 produkter

  Lila fotoramar

  Lila är en färg som många tycker mycket om och det är inte så konstigt! Att ha lite lila glimtar i sin inredning ger en härlig skjuts då det blir så läckert! Som ni kan se så har vi lite av varje att välja mellan bland våra lila ramar, så det är utan tvekan så att du kommer att hitta både en och flera som passar just dig!

  Var inte blyg för lite färg!

  Det är alltid kul med lite färg och man ska inte vara rädd för att ”krydda” hemmet en aning. Utanför Skandinavien ser vi betydligt mer färg i inredningen och det är väl härligt? Allting kan inte vara stilrent och vitt alltid, utan det behövs lite piff och färgklickar för att hemmet ska kännas levande.

  Tycker du att det är svårt att välja just vilka färger som du ska ha i ditt hem? Välj efter hjärtat, är det enda vi har att säga om den saken! Vi kan det här med färger och ramar och vare sig det är en lila ram, eller om det är en tavelram i en annan kul färg, det handlar om så kommer motivet att bli gnistrande snyggt om man vågar satsa på lite färgglatt!

  Olika färger på samma vägg?

  Att ha en massa ramar i olika färger på en och samma vägg blir kanonsnyggt och coolt, om man väljer rätt. Vi har både lila ramar i massor och en mängd andra snygga färger, så som exempelvis turkos, rosa, röd med flera.

  Om man satsar på att blanda ett flertal olika färgade ramar så kan man lika gärna gå loss och ha en massa kul motiv också, eller vad säger ni? Visst är det kanon att satsa på att ha lite mindre klatschiga färger om man har färgglada ramar, men det är också kul att satsa på färg och ännu mera färg.

  Just lila är en sådan färg som passar sig mycket bra tillsammans med många andra färger och den gör sig väldigt bra tillsammans med exempelvis silver eller guld. En lila ram är alltså en sådan ram som kan passa ihop med mycket!

  Posters som passar lila ram

  Vi har massor av finfina posters som passar en lila ram perfekt! Sedan är det naturligtvis också på det viset att om man tycker mycket om just lila så passar ju allting bra tillsammans ändå!

  När man ser till att förgylla sitt hem med sådana saker som lila ramar så är det också så att man blir gladare av att komma hem. Ett sterilt hem utan färgklickar är ju inte det roligaste som finns, eller hur?

  Trendigt är inte alltid bäst

  Trender kommer och går och om man ska hålla koll på dem så får man byta både ramar och annat hemma mest hela tiden. Om man istället ser till att fylla sitt hem med saker som man gillar och blir glad av så tröttnar man inte, utan då är det alltid kul att komma hem!

  Gillar du lila och lila ramar är det smart att investera i just det, även om det för tillfället inte skulle vara den trendigaste färgen. En sak vet vi ju med trender och det är att de ändras hela tiden. Det som är trendigt idag är inte trendigt imorgon och vice versa. Av denna anledning är det klokt att istället satsa på favoriter bland färger!