Hyllor

Hyllor är bra till mycket! Väldigt praktiska att använda till förvaring och nyttja väggytan på ett funktionellt sätt, men det är lätt att glömma bort att de också kan användas till snygga inredningsdetaljer! Att använda tavelhyllor till stilfulla posters och inramande foton, eller eleganta vägghyllor till fina små inredningsdetaljer är exempel på detta. Välkommen till vårt sortiment av stilfulla hyllor!

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 49 produkter
  Visar 49 produkter

  Hyllor – förvaring när den är som bäst!

  Med bra och snygga hyllor hemma får du inte bara praktisk förvaring, utan det är också på det viset att en hylla enkelt kan förgylla ett rum rent estetiskt. Då hyllor passar i alla rum behöver man inte välja den ena eller den andra, utan om man hittar flera favoriter kan man välja att placera dem i olika rum. På så sätt kan man fylla sitt hem med massor av fina hyllor både för att förvara saker i och för att ge hemmet snygg design. Kanske har du en vägg som är lite svår att hitta på något med? Då kan en tavelhylla eller en vägghylla av annat slag vara en bra idé!

  Hyllor som utsmyckning

  En hylla kan vara så mycket mer än en plats för endast förvaring. Bland våra hyllor hittar du snygga vägghyllor som är fina att titta på och som ser snygga ut på väggen till och med utan saker i! Det finns med andra ord inte bara hyllor för alla smaker, utan det är även så att det finns hyllor för olika typer av funktioner. Att tänka utanför boxen när det kommer till inredning är smart och detta gäller såväl hyllor som annat i hemmet. Bor du smått är det klokt att köra på med många vägghyllor då det innebär att du kan förvara mycket saker utan att det tar mycket golvutrymme.

  Praktiska hyllor

  Vad är väl bättre än att ha ett gäng praktiska möbler hemma? Oavsett vad det handlar om för typ av möbler är det alltid roligt att piffa till det och hyllor är fantastiska på det sättet att de är praktiska för allt möjligt. Kanske är det främst böcker du vill förvara i dina hyllor? Bra – det finns hyllor som är perfekta för just det! Är det istället så att du är ute efter en hylla för småsaker, gröna växter, skivor eller något annat spännande? Vad det än är du vill ha hyllor till kan du räkna med att hitta exakt rätt hylla att trivas med. Ett bra exempel på smarta hyllor är tavelhyllor. De tar upp liten plats samtidigt som de är kanonbra för att placera tavlor på. Det kan inte bli bättre!

  Minimalism eller maximalism?

  Vad har du för stil? Tycker du att minimalism är det snyggaste, eller känner du dig mer bekväm med det motsatta, alltså maximalistisk inredning? Minimalism är typiskt svenskt och skandinaviskt medan det maxade är lite mer ovanligt, modigt, mer kitschigt och mixat. Med hyllor kan man skapa vilken stil man vill. Vare sig man vill ha det stilrent eller om man tycker att ”more is more” kan våra hyllor ge exakt den stil man är ute efter samtidigt som hyllorna har en bra funktion.

  Hyllor - smakfull inredning snabbt

  Det som är så bra med hyllor är att de kan sluka mycket på samma gång som de ger ett smakfullt och snyggt intryck. Vare sig du vill skapa en Instagram-vänlig bokhylla, eller om du vill skapa en personlig hylla för dina mest älskade ägodelar kommer rummet att få en bra skjuts när du hänger upp en av våra hyllor. Kom ihåg att det är fint att låta hyllan ge ett fint helhetsintryck och låt hyllan göra sitt jobb. Även om du har lite av varje som du vill placera i en och samma hylla kan det bli ett snyggt helhetsintryck som känns genomtänkt om du väljer rätt hylla.

  Bra avlastningsyta

  Man kan ha hyllor högt upp på väggen, eller så kan man placera dem lågt. Beroende av vad för typ av hylla det handlar om och beroende av vad du vill använda den till så kan den fungera mer eller mindre som en avlastningsyta. Har du exempelvis en hylla i hallen är det perfekt att använda den till nycklar, vantar med mera. Det ser både levande och mysigt ut när det finns saker och ting framme i hemmet, man behöver sannerligen inte gömma undan allting för att det ska vara snyggt och fräscht i ens hem! Med skandinavisk design vet du alltid att du får bra kvalitet. Detta är viktigt för alla typer av möbler, hyllor inkluderat. Man vill ju att det ska funka att använda hyllorna till vad man vill och att de ska vara tåliga. Att satsa på bra hyllor i bra material gör att man kan vara på den säkra sidan vad gäller både minimalt med slitage och vad gäller hållbarhet. Satsa på hyllor som tilltalar dig och blanda gärna upp nytt och trendigt med ärvda saker och minnessaker, det gör att det blir hemtrevligt samtidigt som det är trendigt och läckert.