Soffbord

Ett soffbord är mer än en praktisk avlastningsyta för temuggar, fjärrkontroller och tidningar. Ett riktigt snyggt soffbord kan sätta stilen för hela vardagsrummet! Föredrar du ett litet, stort, fyrkantigt eller runt soffbord? Soffbord i trä, sten, glas eller metall? Vi har vardagsrumsbord i alla former och för alla stilar – välkommen att kika i vårt sortiment!

Färg
Material
Längd
Bredd
Höjd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Längd
  • Bredd
  • Höjd
  • Pris
  Visar 2 produkter
  Visar 2 produkter

  Soffbord – bra till det mesta!

  Med ett bra soffbord är det inte svårt att få en trivsam känsla i rummet. Ett soffbord ska man välja med omsorg då det tar upp mycket plats och sätter stilen. Som tur är finns det massor av läckerheter till soffbord att välja mellan, vilket gör det hela betydligt lättare!

  Öka mysfaktorn med soffbord

  Kan ett bord skapa en mysig känsla i ett rum? Svaret på den frågan är javisst! Kanske är det så att man främst tänker på textilier, små inredningsdetaljer, växter med mera när det kommer till att höja mysfaktorn, men i själva verket är det på det viset att med rätt soffbord kommer man långt. Vissa tycker att det är mysigt att använda en bordsduk medan andra föredrar att ha ett soffbord precis som det är. Man kan naturligtvis använda sitt soffbord både med och utan bordsduk. Det är roligt att man kan växla lite mellan den mer klädda stilen med duk och den mer avskalade och minimalistiska stilen som det blir utan duk.

  Vilken stil passar dig?

  Är du ute efter ett soffbord som är i modern stil? Den senaste trenden? Ett klassiskt soffbord? Kanske är det så att det du är sugen på är ett soffbord i mer romantisk stil? Vad du än är sugen på för typ av stil för ditt nya soffbord kan du räkna med att hitta det som passar just dig – soffbord finns det många av så alla kan utan tvekan hitta sin favorit! Det kan vara lite kul att stiga utanför sin comfort zone med en möbel som ett soffbord. Kanske är det roligt att satsa på något som är lite kaxigare än vad man är van vid i sin inredning? Även det motsatta kan vara gällande så att man vill ha ett soffbord som är mer nedtonat i sin design. Vilket blir det för just dig? Ta dig en titt i vårt utbud och var öppen för lite nya idéer för att pigga upp ditt hem lite extra!

  Stort eller litet soffbord?

  Vad vill du ha för storlek på ditt bord? Vill du ha stort eller litet? Något som hamnar lite mittemellan? Oavsett vilken storlek som passar hemma hos dig kan du placera det antingen framför soffan eller på ett annat sätt. Det är upp till dig att avgöra hur du ska möblera ditt rum med ett soffbord! Det vanliga är att man placerar sitt soffbord framför soffan i vardagsrummet, men det är också fint att ha ett soffbord vid sidan av soffan, vid en stor fåtölj eller liknande. Och kom ihåg att ett bord inte nödvändigtvis måste användas vid soffan bara för att det kallas för soffbord. Du kanske hittar en annan plats för ditt soffbord!

  Vilket material ska jag välja?

  Vad gillar du för typ av material och yta? Vill du ha glans och stål? Är du istället sugen på ett bord i trä? Ett soffbord som kombinerar stål och trä? Det är upp till dig! Det finns många olika typer av träslag att välja mellan, så vill du ha ett soffbord i trä kan du enkelt hitta något coolt – det är bara att välja och vraka!

  Rätt soffbord skapar rätt känsla

  Att veta vad för typ av känsla man är ute efter i sitt hem är viktigt innan man börjar möblera. Det är inte kul att köpa möbler för att sedan, kort efteråt, inse att de möbler man köpt inte alls känns rätt för den känsla man vill ha i hemmet. Allt i hemmet påverkar hur helhetskänslan blir, vilket inkluderar såväl soffbord som soffa, gardiner och säng. Låt det hellre ta lite extra tid och skippa soffbordet tills du hittar exakt det soffbord du vill ha. Här är det också smart att tänka på att det kan vara värt mycket att satsa på kvalitet framför kvantitet.

  Fint komplement till soffan

  När man har ett fint soffbord vid soffan lyfter de två möblerna varandra på ett fint sätt. Ett soffbord i rätt design gör att soffan kommer till sin rätt och vice versa. Oavsett hur du vill matcha soffan och bordet finns det massor av spännande möjligheter. Vill du ha en stramare design på soffan och ett soffbord som ger mer varma och mysiga vibbar, eller vill du satsa på en riktigt mjuk och gosig soffa i kombination med ett minimalistiskt soffbord? Vill du bara ha en mjuk känsla, eller endast stilrent och stramare? Då är det bara att köra på det!

  Kantigt eller runt soffbord?

  Vad gillar du bäst? Tycker du att det är fint med runda soffbord, eller föredrar du kvadratiska eller rektangulära? Vissa uppskattar det kantiga medan andra tycker att det runda och mjuka är mer attraktivt. Välj utifrån vad som känns bäst för dig – utbudet är så stort att det är omöjligt att inte hitta rätt!