Bord

Ett bord är sannerligen en mångsidig inredningsdetalj som används för olika syften och på olika ställen i hemmet. Främst kanske som avlastningsyta, men också för att skapa en ombonad känsla och för att sätta stilen i ditt hem! I vårt sortiment av snygga bord hittar du kategorierna sängbord, sidobord och soffbord – i alla möjliga olika former, färger och material. Välkommen in!

Färg
Material
Längd
Bredd
Höjd
Färgnyans
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Längd
  • Bredd
  • Höjd
  • Färgnyans
  • Pris
  Visar 6 produkter
  Visar 6 produkter

  Bord – något för alla smaker

  Om det är en sak som finns för alla smaker så är det bord. Det är inga som helst konstigheter att hitta bord man trivs med. Det kan dock vara svårt att hitta favoriter till alla rum på en gång. Kanske är det så att man först hittar ett köksbord som uppfyller alla ens krav, men att man har svårt att hitta ett soffbord, ett nattduksbord eller ett sidobord? Kanske är det istället så att man har hittat det perfekta bordet för hallen, men att man får kämpa med att hitta rätt matsalsbord? Om man bara ger sig till tåls kommer det att dyka upp perfekta bord till hela hemmet, men det blir inte bra om man stressar fram ett beslut.

  Varje bord har sin plats

  Då det finns så oändligt många olika typer av bord är det så att det finns ett bord för alla behov. Vare sig man är ute efter ett bord som är litet och som ska vara i ett hörn, eller om det handlar om ett stort bord som ska ta mer plats och uppmärksamhet kan man vara säker på att hitta rätt bord. Bland våra bord hittar du bland annat sängbord, sidobord och soffbord. De är trendiga i skandinavisk design och dessutom är det på det viset att vi har bord som passar alla smaker. Vissa av borden är betydligt kaxigare i sin framtoning än andra bord, så om du vill ha ett bord som är minnesvärt är det inga problem att hitta det. Vill du hellre ha ett bord i en mer nedtonad design kan du även hitta det i vårt utbud.

  Oändliga möjligheter

  En sak som gör att det är så kul med just bord är att de ger så stora möjligheter vad gäller inredning. Bara för att ett bord beskrivs som ”sängbord” måste man ju inte nödvändigtvis ha det vid sängen. Det går lika bra att placera det i ett annat rum, om man tycker att det passar bättre där. Bord ger oss även oändliga möjligheter när det kommer till färg och form. Det finns färgglada bord, runda bord, svarta bord, mönstrade bord, träbord, glasbord och så vidare. Det är roligt att botanisera i utbudet innan man bestämmer sig. Ofta är det så att om man planerat ett rund vitt bord kan det sluta med att man köper ett rektangulärt glasbord med en spännande underdel i trä eller liknande.

  Modernt formspråk ger en unik känsla

  Bland vård bord hittar du ett flertal klassiskt designade bord, men du hittar även ett flertal trendiga bord där det moderna talar sitt klara språk till betraktaren. Vilken stil är du ute efter? Är det så att du vill ha något supertrendigt, eller tycker du att det är fräscht med ett mer klassiskt bord i stilren skandinavisk design som passar in i ett typiskt skandinaviskt hem? Oavsett vilket finns det fina möjligheter att hitta rätt bland våra bord, så det är bara att börja titta runt!

  Hitta rätt storlek

  Det här med att hitta rätt storlek på bord är inte alltid det lättaste. Vissa trivs med större möbler medan andra tycker att det är mysigare med små möbler. Som tur är finns det bra bord att välja mellan i olika storlekar. Att hitta ett bord som passar det rum man ska ha det i, den soffa det ska stå framför eller liknande är med andra ord inga konstigheter.

  Prisvärt och praktiskt

  Förutom att man vill ha ett bord som är snyggt designat och som passar in med ens inredning är det också viktigt att man hittar rätt vad gäller priset och dess funktionalitet. Vissa bord är bara snygga medan andra bara är praktiska. Vi vill alla helst hamna med både och så att man får allt i ett. Är det svårt att hitta ett bord som uppfyller alla ens krav? Svaret på den frågan är tursamt nog nej!

  Snygg inredningsdetalj

  Om du har plats över och känner att du kan satsa på ett bord som ”bara” är snyggt ska du naturligtvis inte tveka – det är bara att köra på! Idag finns det så otroligt många läckra bord till bra priser, så det går lätt att inreda med snygga bord. Vissa bord är snygga som de är, men det kan vara kul att placera något litet på bordet. Man kan placera en cool vas med trendiga snittblommor, coffee-table böcker eller annat kul på bordet. Låt fantasin flöda!

  Tidlöst och skandinaviskt

  Om du tycker att det är roligast med bord som håller sig inom ramarna för tidlös och skandinavisk design har du hamnat helt rätt – vårt utbud är fyllt av bord i den stilen. Vi har bland annat svarta bord, glasbord, träbord och bord med marmor-look. Välj själv om du vill ha ett runt bord, ett kvadratiskt bord, eller ett rektangulärt bord. Här finns alla sorter!