Vägglampor

Vägglampan är kanske inte den vanligaste typen av belysning i människors hem idag, men för dig som har korridorer och stora ytor i hemmet är vägglampan det mest optimala valet av belysning. Vägglampor är dessutom snygga att sätta ovanför sängen, alternativt bredvid soffan.

Här på BGA hittar du kanske marknadens bästa utbud av vägglampor och väggbelysning i en mängd olika stilar. Här finns med andra ord något för alla - oavsett om man föredrar den moderna, rustika eller sekelskiftiga stilen i sitt hem. 

Visa fler filter
  Filtrera
  Visar 0 produkter

  Tyvärr!

  Hittades inga produkter

  VÄGGLAMPA – PERFEKT FÖR DIG SOM HAR BEGRÄNSAD YTA

  Behöver du mer ljus hemma men har ont om yta på golvet, och sidobänkarna är redan fulla med andra inredningsdetaljer? Kanske är det så att du har en vägg som ekar tomt, men du har svårt att veta vad du ska placera där? Då är vägglampor det perfekta alternativet för dig! När vi försöker få in mer belysning i våra hem så är det lätt att vi glömmer bort vägglampan, trots att det är en väldigt funktionell och dekorativ typ av belysning som gör sig fin på väldigt många platser i hemmet.

  VIKTIGT MED BRA BELYSNING - BÅDE FUNKTIONELLT OCH DEKORATIVT

  Väggbelysning behöver inte bli bortvald om du har mycket yta till övers och även vill inreda med annan belysning. En vägglampa är samtidigt dekorativ och det skadar inte med fler belysningskällor i ditt hem så det är med fördel att kombinera flera olika. Bra belysning i hemmet är viktigare än vad du kanske tror. Genom att kombinera olika typer av lampor så skapas en intressant miljö i ditt hem, och det blir väl inrett med en ombonad känsla. Vägglampor är perfekt för punktbelysning och för att kunna rikta fokuset på något speciellt, medan andra lampr som till exempel taklampor ger ett mer spritt starkt sken och golvlampor lyser upp bara vid sin plats. Vill du åt den mysiga känslan hemma kan det vara mysigt att släcka taklampan men fortfarande låta en lampa på väggen vara tänd för en härlig stämningsbelysning.

  Bra belysning påverkar oss mycket i hemmet. Under årstider som är mer mörka kan det hjälpa oss att må lite bättre med bra belysning som skapar en gladare stämning hemma, och även under årets ljusa månader är det skönt att kunna tända lite stämningsbelysning efter att solen gått ner. Dessutom så underlättar bra belysning olika vardagssysslor som städning och matlagning. Du ser dammråttorna tydligare och det blir mindre ansträngande för ögonen att följa receptet med bra belysning, och även vid hemmajobb och studier är bra belysning såklart ett måste. Om du behöver fixa något och det är mörkt ute är det perfekt att kunna sitta i en mysig fåtölj vid en vägglampa för bra punktbelysning så du inte behöver anstränga ögonen för mycket. För att inte tala om hur användbara vägglampor är och på hur många platser du kan placera dem. Kom ihåg att komplettera din nya vägglampa med en kompatibel ljuskälla, kanske en i LED som är ett mer energismart val.

  EN LAMPA PÅ VÄGGEN KAN PLACERAS PÅ MÅNGA PLATSER

  Väggbelysning har många olika användningsområden, och förutom att vara en så praktisk typ av belysning så är det även väldigt dekorativt. Att placera en vägglampa i hallen är perfekt om du har mycket väggyta i hallen men kanske måste prioritera golvyta för möbler och förvaring. En lampa på väggen kan också sättas ovanför sängen som nattlampa och är perfekt för kvällsläsningen. Det finns vissa vägglampor som passar i ett badrum, där är det ofta behövligt med en vägglampa över badrumsskåpet eller spegeln, om du letar efter en badrumslampa är det viktigt att läsa informationen kring lampan för att se om den klarar av att placeras i ett våtrum. I vardagsrummet kan det bli fint med en vägglampa kombinerat med snygga tavlor ovanför soffan som fin väggdekoration. En lampa på väggen är helt enkelt en mångsidig typ av lampa som i de flesta fall underskattas, men som är ett måste i hemmet!

  VÄLJ MELLAN OLIKA SNYGGA VÄGGLAMPOR

  Vägglampor är verkligen en snygg inredningsdetalj, och vi på BGA erbjuder ett stort sortiment av olika vägglampor så du enkelt kan hitta en som matchar din inredning. Olika lampor tillför olika karaktär till hemmet, och det är roligt att leta bland olika lampor för att hitta just den perfekta för dig. Har du en industriell stil i ditt hem och tilltalas mer av en svart vägglampa i metall med läderdetaljer? Eller så kanske du gillar den lyxiga och sofistikerade inredningsstilen och söker en mässinglampa med opalvit glaskula? Oavsett vilken stil du har i ditt hem så kan vi på BGA lova att vi har något för dig – det spelar ingen roll om du söker en stilren vägglampa i vitt eller en vägglampa i retro design som sticker ut lite mer. Det finns även olika storlekar att välja mellan på vissa modeller, vissa är av större storlek så de verkligen blir ett blickfång i hemmet och vissa i en mer diskret mindre design. Oavsett så är det bra ljuskälla som ger mycket ljus hur stor eller liten lampan än är. Du lyfter enkelt ett rum med hjälp av en vägglampa!