Kvadratiska fotoramar

Här hittar du vårt utbud av kvadratiska ramar! Välj mellan ramar i olika stilar och mått för att hitta en ram som passar just dig och din inredningsstil.

Kanske söker du en ram i fyrkantig profil för att rama in ett LP-omslag, eller kanske vill du rama in ditt favoritminne och förvara i bokhyllan, eller för att matcha med andra ramar i en snygg tavelvägg? Oavsett så kommer en fyrkantig ram lyfta och framhäva ditt motiv!

Visa fler filter
  Filtrera
  Visar 1 - 100 av 1000 produkter
  Visar 1 - 100 av 1000 produkter

  Ramar för kvadratiska bilder

  Hos oss hittar du ett imponerande utbud av kvadratiska fotoramar i flera olika storlekar och färger. Med en kvadratisk ram ger du dina bilder en snygg modern look och ramarna passar lika bra att hänga upp på väggen som ståendes i bokhyllan. Bevara dina allra bästa minnen i en snygg och stilren kvadratisk fotoram.

  I den här kategorin hittar du vårt stora utbud av kvadratiska ramar. Den kvadratiska ramen är perfekt för dig som vill ge dina bilder ett modernt utseende. Den är supertrendig och passar utmärkt som inredningsdetalj i alla typer av hem. Hos oss hittar du både enkla klassiska ramar i vitt och svart samt mer exklusiva modeller i många olika trendiga färger. Tack vare vårt breda utbud har alla våra kunder möjligheten att hitta något som faller dem i smaken.

  De flesta ramar i vårt sortiment går både att hänga upp på väggen samt ställas i en bokhylla eller liknande. För mer information om respektive fotoram och dess egenskaper är allt du behöver göra att klicka på den så kan du läsa mer. Till vänster om vårt sortiment finner du en meny där du kan välja en valfri storlek som du är ute efter. Detta underlättar jakten på den perfekta ramen. Vi har även färdiga kategorier för dig som exempelvis letar efter stora fotoramar.

  Oavsett vilken typ av ram du är ute efter så är chansen stor att du finner den hos oss. Vi har de perfekta ramarna för alla tillfällen. Vare sig du letar efter en snygg ram att ge  bort i present eller olika typer av fotoramar till din fotovägg så är det här du hittar dem. Att dina bilder får snygga inramningar är minst lika viktigt som det är att de skyddas från smuts och skador. Därför har vi plockat fram de allra bästa produkterna, både när det kommer till design och kvalitet. Vi hoppas att du ska hitta något du tycker om hos oss!

  Givetvis har vi inte bara kvadratiska ramar utan i vårt enorma sortiment hittar du tavelramar i alla storlekar och färger. Vi kan nästan alltid lova att du hittar något som passar just dig.