Clipsramar

Det finns tillfällen då du inte vill att den bild du ska rama in, ska behöva slåss om uppmärksamheten med någon eller något annat. Då passar en clipsram bra! En clipsram har ingen färgad list, som lockar blickarna till sig, utan endast en glasskiva som skyddar bilden.

Vi har clipsramar för både stora och små motiv.

Bildstorlek
Material
Färg
Ramens blankhet
Träslag
Typ av glas
Stödben ingår
Ingår passepartou
Plats för
Floatglas
Upphängning
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Bildstorlek
  • Material
  • Färg
  • Listens bredd
   [mm]
  • Listens djup
   [mm]
  • Ramens blankhet
  • Träslag
  • Typ av glas
  • Stödben ingår
  • Ingår passepartou
  • Plats för
  • Floatglas
  • Upphängning
  • Pris
  Visar 64 produkter
  Visar 64 produkter

  Clipsramar

  Clipsramar, eller klipsramar, är väldigt praktiska små saker som passar i alla hem! Många har nog haft sådana här ramar någon gång i livet, eller har hemma i detta nu. Det är den typ av ram som man hittar nästan överallt och det är inte så konstigt. De är nämligen både praktiska, prisvänliga och fina. De gör helt enkelt varje motiv rättvisa. Precis som en ram ska!

  Clipsramar med olika glas

  Våra clipsramar har olika glas för att man ska kunna välja exakt den variant som passar en bäst. Vi erbjuder både clipsramar med vanligt glas, clipsramar med matt antireflex glas och clipsramar med plexiglas. Det är med andra ord inte svårt att hitta exakt det man är ute efter!

  Det är viktigt att man inte bara ser till utseende när man väljer en ram, utan det är lika viktigt att den är funktionell. Som med så mycket annat är det inte mycket värt med en snygg ram som är opraktiskt. Väljer du en av våra clipsramar så kan du vara säker på att du kommer att bli nöjd både med design och funktion!

  Fint med olika storlek på samma vägg

  Om man vill så kan man köra på med endast clipsramar på en hel vägg. Då är det kul att blanda lite så att man har både mindre varianter och större. Det gör att det ser snyggt och coolt ut på den vägg man väljer ut. Här kan det vara bra att först tänka efter hur solen faller in i rummet och välja glas på ramen efter det.

  Välj en clipsram med vanligt glas där det passar, clipsramar med matt antireflexglas, eller clipsramar med plexiglas där det passar. Om du inte vet vad som passar kan du fråga oss, eller så kan du ta reda på det genom att göra research på nätet.

  Då det inte finns en vanlig ram som tar plats så blir det så att motivet kommer fram lite extra mycket, så det är väldigt bra med clipsramar till exempelvis barnens teckningar med mera. Det är såklart helt upp till var och en att avgöra vad man vill rama in, för det blir ett fint resultat med dessa ramar, oavsett vad man väljer.

  Clipsramar – smidigt och snyggt

  Med clipsramar så får man det fint hemma samtidigt som man får det väldigt smidigt när man ska sätta in bilder, foton etcetera. Dessa ramar är superenkla att förstå sig på och man behöver inte ödsla någon extra tid på att försöka lista ut hur man ska gå tillväga. Bilderna placeras och sedan är det bara att ”klipsa” till och sedan är det klart!

  Det blir väldigt fint när man väljer att ha många olika clipsramar tillsammans med en mängd olika motiv, så se till att verkligen fylla väggarna därhemma. Varför bara ha fina minnen i telefonen, i ett fotoalbum eller liknande? Upp med godsakerna på väggarna! Och detsamma gäller såklart för annat än foton. Då vi har dessa ramar i många olika storlekar så är det mycket som kan ramas in snabbt och enkelt med snyggt resultat.