Hero Banner Hero Banner
Ramar
Frame
Speglar
Mirror
Fotoalbum
Album
Passepartouter
Pp
Posters
Poster
Outlet
Outlet
 

Ramar & speglar på BGA.SE

På BGA vet vi hur viktigt det är att ditt hem känns hemtrevligt och unikt för just dig. Med foton, målningar och posters som du älskar kan du sätta en mer personlig prägel på ditt hem – och den perfekta ramen lyfter alla dina motiv. Vi erbjuder tavelramar för alla smaker; i stilren och trendig design, klassisk och tidlös design – och allt däremellan.

Våra hjärtan har alltid klappat extra hårt för de inredningsdetaljerna som hjälper dig förnya och förverkliga dina visioner. Kanske är det därför vi har specialiserat oss på just ramar? Vi har en lång erfarenhet inom området – vi kan till och med kalla oss experter. Därför kan vi erbjuda våra kunder massvis med inspiration, tips och – viktigast av allt – ett mycket brett utbud.

RAMAR, PASSEPARTOUTER OCH SPEGLAR – ALLT FÖR DINA VÄGGAR

Vi vet hur viktigt det är med rätt ram till rätt bild, både när det kommer till utseende och funktion. Med marknadens största utbud av tavelramar kan vi se till att du alltid hittar ramen för dig – oavsett vilken storlek, modell eller stil du söker.

Förutom ett brett sortiment av ramar, erbjuder vi även eleganta passepartouter, som skyddar dina motiv samt skapar en effektfull inramning. Vi säljer även posters och prints i alla stilar – motiv med trendigt abstrakta former såväl som klassisk svartvit fotokonst.

I vårt breda sortiment av speglar finns garanterat något för alla. Små som stora speglar, klassiska som trendiga speglar. Vi har speglar i alla möjliga former, färger och material – kolla in vårt fantastiska utbud!

Vi vet att alla de finaste fotografierna inte alltid får plats uppe på väggen. Därför erbjuder vi även ett utbud av fotoalbum i olika stilar och storlekar, så att du kan spara ned dina allra bästa minnen. Förutom klassiska varianter har vi även trendiga Coffee Table Albums, som är tidlösa inredningsdetaljer du kan fylla med egna fotoberättelser – den perfekta kombinationen mellan stil och funktion!

RAMVERKSTAD

I vår egen ramverkstad kan du måttbeställa ramar i alla möjliga och omöjliga format. På så vis vet du att du alltid kan hitta den perfekta ramen, även för bilder med ovanliga mått. Vi har även en egen passepartoutverkstad för måttbeställda passepartouter, samt erbjuder förstoringar och framkallningar av dina egna foton.

INSPIRATION OCH TIPS

Våra kunder inspirerar oss, och vi vill gengälda den tjänsten genom att skapa intressant och magiskt innehåll i våra digitala kanaler. Signa upp dig på vårt nyhetsbrev, kolla in vårt Magazine eller följ oss på Instagram och Facebook!