• Funktionell badrumsspegel i rektangulär form
  • Integrerad dimbar LED belysning runt kanten
  • Elegant svensk design från KAILA

KAILA Spegel Rectangle II LED 60x80 cm

  • Funktionell badrumsspegel i rektangulär form
  • Integrerad dimbar LED belysning runt kanten
  • Elegant svensk design från KAILA
1999 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Djup
3 cm
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Lumen
2415
Spegelyta
60x80 cm
Storlek
60x80 cm
Upphängning 
Stående & Liggande
Väggfäste
Ja
Yttermått
60x80 cm
Godkänd för badrum
Ja
Vikt
7700 g

Detta är en elegant badrumsspegel i rektangulär form från det svenska varumärket KAILA. Spegeln har integrerad LED belysning som går längs kanten som en ram och ger ett behagligt varmt vitt ljus i 3000K. Belysningen är dimbar och justeras med en vattentät touch-knapp. Genom att hålla kvar fingret på touch-knappen så dimras ljuset till den styrka som önskas. Denna spegel kommer ihåg den senaste ljusinställningen nästa gång som du slår på den och ger dig möjligheten att alltid spegla dig i ett bra ljus!

Den tidlösa badrumsspegeln är endast 3cm djup och mäter 60x80 cm. Badrumsspegeln har väggfästen och kan monteras både horisontellt och vertikalt. Spegeln är godkänd för badrum men passar också lika bra som sminkspegel. Spegeln är avsedd för fast installation och kopplas mot en strömbrytare. För att spegeln ska fungera korrekt ska den kopplas till en vanlig strömbrytare, inte en dimmerströmbrytare.

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51044816

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.