FÖRETAGSKUND

Hos oss på BGA kan ditt företag handla tryggt och enkelt via Klarna, företagsfaktura samt förskottsfaktura och få era varor skickade med vår företagsleverans.
Ni som företag kan med giltigt organisationsnummer beställa själva via hemsidan och i kassan välja att handla som Organisation/Företag.

Vi har lång erfarenhet att sälja till olika typer av företag och hjälper er gärna att uppfylla era visioner på kontoret, konferensrummet, butiken, hotellet mm.

Vi erbjuder ett stort antal ramar, posters, speglar och fotoalbum. I vår printstudio kan vi även printa bilder på alla möjliga papper.
Vi erbjuder också passepartouter, måttbeställda passepartouter, egen ramverkstad med montering och inramning.

Om du du har frågor kring offerter, leveranstider vid större ordrar eller andra funderingar, vänligen kontakta foretag@bga.se så hjälper vi dig!

Mängdrabatt / Offert

Om ditt företag vill köpa ett större antal av våra produkter så lämnar vi gärna en offert. Kontakta då vår företagssäljare på foretag@bga.se. Ange vilken produkt eller typ av produkt (så hjälper vi till att ta fram passande förslag) ange också när du senast måste ha din beställning.