Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Collageramar för 6 bilder

Om du tycker om fotoramar för många bilder så är en av våra collageramar det perfekta valet. Med en collageram 6 bilder kan man skapa en rolig, vacker, spännande och unik samling av sina favoritbilder.

Ta dig en titt i vårt utbud nedan och välj sedan den stil, form och färg du vill ha.

17 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Collageramar 6 bilder

Här har ni alla våra collageramar 6 bilder – det är bara att sätta igång och börja välja ut sina favoriter! Vi har massor av olika stilar och färger, så alla foton kommer att komma till sin fulla rätt med hjälp av rätt val av ram.

Det är lite olika vilken typ av ram som kommer passa vilken bild, men ofta har man en idé om hur man vill ha det. Man vet om man vill ha en stilren och modern ram, eller om man vill ha en lite mer utsmyckad eller en enkel i retrostil. Kanske är det något helt annat du är ute efter? Bra – vi har nämligen collageramar för alla smaker!

Vilken storlek på bilderna?

När det kommer till att hitta rätt ram för rätt bilder så är det mycket som ska stämma. Det viktigaste är dock att man hittar en ram som har rätt bildstorlek för de bilder man vill rama in. Det är lätt att hitta rätt storlek här hos oss. Det är bara att klicka på den ram man gillar för att se efter vilken bildstorlek som passar till ramen.

Om det skulle vara så att du faller för en viss ram som inte har exakt den bildstorlek du är ute efter så kan du alltid fixa det lite på egen hand. Är det så att dina bilder är mindre än vad ramen är så kan du klistra in en vacker bakgrund av tapet eller liknande. Är det istället så att det är för stora bilder så kan det vara knepigare, men vissa bilder kan man ju enkelt klippa till utan att förstöra dem, så även det kan funka.

Gulligt, coolt eller stilrent?

Vi har alla olika smak och vi har alla olika typer av teman för våra collage. Våra collageramar för 6 bilder kommer därför i alla tänkbara varianter. Man kommer att kunna rama in gulliga foton på bebisar och husdjur likväl som bröllopsbilder, dopbilder, roliga bilder på när barnen gör något skoj, semesterbilder med mera. Det går att hitta ram till alla tänkbara motiv.

Om det är på det viset att du vill samla många olika motiv i flera collageramar så kan det vara snyggt att ha samma typ av collageram bredvid varandra. Det kan också vara snyggt att bryta av med en annan design, om man vill det.

Det är jättefint att skapa tavelväggar av collageramar, även om man kanske inte tänker på det. Vanliga ramar och vanliga tavelväggar ser vi överallt, men en hel vägg full av olika collageramar är mindre vanligt. Det kan bli lite ”plottrigt”, men det är inte alltid fel!

Collageram på kontoret

Det är inte bara hemma det passar med en collageram för 6 bilder, utan det är lika fint att ha på kontoret. Man kan ha fina foton på sin familj så att man har dem med sig varje dag på jobbet – inte illa, eller hur?