Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Collageramar för 3 bilder

Med en collageram 3 bilder kan du rama in foton, eller andra minnen, bredvid varandra på ett fint sätt. Vi har collageramar i flera olika varianter så att du ska kunna välja den fotoram som passar just dig.

Ta dig en närmare titt på vårt utbud nedan för att hitta dina favoriter. Kanske är det så att du vill ha en stilren ram som låter motivet vara i fokus? Kanske vill du ha en ram som tar mer uppmärksamhet? Vi erbjuder alla stilar.

79 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 79 produkter

Collageramar 3 bilder

Med en collageram för 3 bilder så har man en jättefin ram där varje bild kommer till sin rätt. Visst är det vackert med collageramar för många fler bilder också, men när det är ett färre antal så blir det lite extra glans för de foton som placerats i ramen.

Våra collageramar 3 bilder är det perfekta valet vare sig det är foton på kidsen, bröllopet, husdjuret, semesterminnen eller på kompisarna. Det är helt enkelt en fotoram som passar för alla typer av bilder och för alla tillfällen. Varför inte ha ett flertal olika så collageramar tillsammans på en vägg? Då kan man ha flera olika teman tillsammans i samma rum och det kan ge väggen ett riktigt lyft!

Collageram som present

En ram med plats för 3 olika bilder passar även klockrent som present. Det kan vara lite mycket att ge bort en ram med 20 eller fler bilder, men en ram med plats för tre foton som man valt ut kan bli den perfekta presenten till vem som helst som man står nära.

Vare sig man är sugen på färgfoton eller om man tycker att det är svartvita som ska gälla så har vi snygga ramar som passar i olika färger. Du kan välja mellan collageramar i silver, vitt, träfärg, svart, med röda detaljer med mera – du kan lätt hitta den ram som passar just dina bilder allra bäst!

Att få en collageram med ett gäng fina foton på någon man tycker om är väldigt trevligt för alla. Man behöver inte bara ge det till föräldrar och mor- och farföräldrar, utan man kan också ge bort det till kompisar och syskon med mera. Varför ska inte till exempel gudföräldrar ha ett fotocollage av din lilla bebis?

Placering av collageram 3 bilder

Precis som med andra inredningsdetaljer kan det vara lite svårt att avgöra var man ska placera en ny ram. Ofta har man tänkt ut en lämplig plats, men ibland köper man ram och ramar in fotocollage innan man valt ut vart den ska placeras. Det som är så bra är att en collageram passar överallt, så det är enkelt att bara hänga upp den i vilket rum som helst.

Olika teman är kul

Det är inte bara det tema man skapar själv med de foton man väljer som skapar just ett tema, utan det är också på det viset att man kan välja en collageram som passar extra bra till jul, till den rock- och gitarrintresserade, till Alla hjärtans dag och så vidare. Det är kul att ta det ett steg längre och verkligen ge bort foton som är lite mer än bara foton.

Vi har också collageramar för 3 bilder som är perfekta för kontoret, om man vill ha sin familj med sig på skrivbordet. Det är aldrig fel att ha ett collage av sin familj med sig varje dag, eller hur? Är man flera, eller färre, i familjen, är det bara att välja en annan typ av ram som passar.