Vägghyllor

Med en snygg vägghylla skapar du en hemtrevlig atmosfär och öppnar dessutom upp stora variationsmöjligheter för mindre inredningsdetaljer. Skapa snygga stilleben av prydnadssaker eller använd din vägghylla i praktiska syften för att placera små burkar, pyssel eller kryddor på. Möjligheterna är många – välkommen till vårt sortiment av vägghyllor!

Visar 0 produkter

Tyvärr!

Hittades inga produkter

Vägghyllor – extra glans för hemmet!

Vägghyllor ger rummet en känsla av rymd samtidigt som de är praktiska och snygga. Vissa vägghyllor är snygga i sig själva, så i vissa fall kan de fungera som en inredningsdetalj helt på egen hand. Nu är det ju dock så att man ofta vill använda vägghyllor till diverse prydnadssaker, böcker, växter med mera. Oavsett vilken typ av vägghylla som passar bra hemma hos just dig så kan du fylla den med just det som du gillar. Även om du köper samma hylla som din kompis, eller någon på Instagram, kommer alltså din vägghylla att bli personlig.

Vägghyllor passar i alla rum

Tycker du att det är svårt att veta vart du ska placera vägghyllor? Då har vi ett glädjande besked – de passar i alla typer av rum! Vare sig det är ett litet eller ett stort rum finns det passande vägghyllor. Har du ett stort rum kan du alltid fylla det med flera vägghyllor än endast en. Här kan du antingen mixa olika varianter, eller så kan du ha flera stycken av samma sort. Det är ett bra sätt att skapa plats för saker om du bor litet samtidigt som det är bra för stora rum då de fyller upp rummet på ett bra sätt så att det ser lite mer ”klätt” ut. Ett stort rum kan ju lätt kännas lite ”naket” och ett litet rum kan kännas trång om man inte använder väggarna för hyllor av olika slag för förvaring. Det är med andra ord en typ av möbel som passar alla!

Flera hyllor i olika stil skapar coolt intryck

Tänker du att du måste ha vägghyllor i samma typ av design om du ska ha fler än en? Tänk om! Det funkar hur bra som helst med olika vägghyllor i ett och samma rum. Allting handlar om hur du väljer att inreda i rummet och hur du använder vägghyllorna. Om du använder dem på rätt sätt och om du gör på det viset att du hittar en stil där fler än en vägghylla kan samsas kommer rummet att få en väldigt cool och läcker känsla. Det är bara att lita på din stil och våga chansa!

Runda hyllor maxar stilen

En väldigt cool typ av vägghylla är en i rund stil. Precis som en rund spegel sätter en läcker prägel på ett rum skapar även en rund vägghylla ett genomtänkt och trendigt intryck i det rum den sätts upp. Vi är särskilt förtjusta i att mixa vägghyllor i olika form då det ser extra häftigt ut, men det är också jättesnyggt att ha fler än en vägghylla i rund stil. Man kan antingen placera dem bredvid varandra på en vägg, eller så kan man hänga upp dem på olika ställen i ett och samma rum.

Stor eller liten vägghylla?

Vad passar bäst hemma hos dig – en stor eller en liten vägghylla? Tänk på att inte köpa en som är alltför stor om du planerar att hänga upp den i ett litet rum. Det gör att du inte får plats med särskilt mycket annat på väggen. Bor du stort kan du hänga upp vägghyllor utan att de tar upp vare sig för mycket plats eller för mycket uppmärksamhet, men bor du litet kan det lätt bli så att en stor vägghylla hamnar för mycket i fokus.

Stilrent och modernt

För att skapa en modern och stilren design i hemmet kan man använda sig av hyllor av olika slag. Ofta är det så att just valet av hyllor säger mycket om vem man är och vad för slags stil man har gällande inredning. Tillhör du dem som tycker att det är läckert med vägghyllor i form av enkla och stilrena hyllplan? Gillar du kanske vägghyllor som, likt ett statement-smycke, säger att ”här är jag!”? Oavsett vilket kan du hitta den typ av vägghylla du är ute efter här hos oss. Vare sig du tycker att det är kul med en kvadratisk vägghylla som ser ut som en kub, eller om du tycker att det är snyggt med läderband i kombination med hyllplan kommer du att hitta rätt i vårt utbud.

Läckra trender till bra pris

Att uppdatera sitt hem och sin inredning är alltid kul. Det bästa är att det är så lätt att fixa till hemmet på ett kick utan att det behöver kosta en smärre förmögenhet. Vare sig du satsar på att köpa nya vägghyllor, eller om du satsar på textilier, speglar eller något annat kul kan du ge en fräsch känsla till ditt hem billigt. Man behöver inre renovera hela hemmet när man känner att det börjar kännas lite gammalt, slitet och nött, utan man kan satsa på de mindre detaljerna för att lyfta hela känslan.