Personliga familjetavlor

Varför inte överraska familjen med en personlig familjeaffisch? Hos oss är möjligheterna oändliga, och oavsett om det är alla i familjens namn, födelseår eller ledord så hittar du den perfekta postern här! Våra fina familjetavlor med personligt tryck passar lika bra i hallen som sovrummet eller vardagsrummet. Det bästa av allt - ALLT blir unikt!

Färg
Orientering
Butik
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  • Butik
  Visar 60 produkter
  Visar 60 produkter

  Personlig Familjetavla

  Visst är det roligt att samla familjen och ha det mysigt tillsammans? Det finns en hel del olika sätt att göra det på och att ha personliga familjetavlor är bara ett av alla dessa roliga sätt att visa uppskattning för varandra.

  Vi har ett brett utbud av personliga familjetavlor, så det är inte svårt att hitta en som passar just din familj! Spana in vårt utbud och välj ut den som du tycker passar er allra bäst. Om du vill så kan du köpa ett par olika så att du kan ha dina personliga familjetavlor i olika rum!

  Kul som present!

  Det är inte bara kul att köpa denna typ av tavla till sig själv, utan de är också kul att ge bort som present till andra. Beställ en sådan här personlig familjetavla hos oss inför nästa middag hos vänner, bekanta eller familj och ge bort istället för vin eller blommor. Det är en lite roligare och lite mindre vanlig present och det är ju aldrig fel!

  Vi har många olika så det spelar inte någon större roll vilken typ av stil familjen har. Vi har en passande personlig familjetavla för varje familj! Kom ihåg att ha bra koll på exakt stavning av de olika familjemedlemmarnas namn bara, men i och för sig så kan det också bli lite kul som present om man stavat fel då det kommer leda till många goda skratt!

  Testa att ge bort detta som present för att se efter om du tycker att det känns kul. Vi är ganska så säkra på att när ni väl har gjort det en gång så kommer ni att vilja ge denna present till alla!

  Vilken stil ska jag välja?

  Att det är lite svårt att veta vilken stil man ska välja är inte konstigt, utan det är ganska självklart att det krävs lite funderingar. Då det är på det viset att vi alla har olika stil så är det viktigt att tänka efter så att man väljer en stil som passar bra ihop med den familj man ska ge den personliga familjetavlan till.

  Om det är så att det är en present till sin egen familj så är det inte särskilt svårt, då är det bara att välja den man själv tycker är allra finast. När man vill ge en personlig familjetavla till en annan familj så är det dock lite svårare. Ska man välja en stil som man själv tycker är fin, eller ska man välja en som man tror att mottagaren av presenten kommer att gilla?

  Det bästa man kan göra är att hitta en bra balans så att det är som en blandning av ens egen stil och den stil som mottagaren av den personliga familjetavlan har. Då har man prickat in alla rätt!

  Vilken storlek ska jag välja?

  Vi har personliga familjetavlor i många olika storlekar och det är bra av ett flertal olika anledningar. Dels så är det så att vi har olika mycket plats för inredning och dels så vill olika familjer placera sin personliga familjetavla på olika platser.

  Vidare är det även på det viset att vissa storlekar passar bättre för familjer med många medlemmar, medan andra passar bättre för mindre familjer. Detta kan du se tydligt och klart här på sajten, eftersom vi har exempel på hur det kan se ut. Kolla hur en av de personliga familjetavlorna ser ut som har lika många, eller ungefär lika många, familjemedlemmar som din egen familj och välj sedan efter det.

  Du behöver inte ha föräldrarnas namn överst och sedan var och en i ordning efter ålder, utan du kan såklart börja med minstingen eller liknande. Du kan göra som du vill, det är bara att säga till oss hur du vill ha det så fixar vi det!

  Var ska jag placera en personlig familjetavla?

  Det är naturligtvis helt upp till dig var du vill placera din personliga familjetavla, men många väljer att ha den i hallen då det är det första rum man kommer in i utifrån. Det är trevligt att se tavlan direkt när man kommer in i dörren, oavsett om det är så att man själv bor där, eller om man är gäst.

  Man kan också vara lite påhittig och exempelvis placera en personlig familjetavla i barnens rum om de har djur. Om det exempelvis finns ett akvarium i barnens rum så kan man göra en personlig familjetavla som är för fiskarna. Det är en kul present till barnen!

  Bra pris och bra kvalitet i ett

  Vi erbjuder produkter som både är av hög kvalitet och som är prisvärda. Det är alltid bra med denna kombination, eftersom det gör att man, precis som nämnt i rubriken, gör att man får allt i ett som kund.

  Det är bara att välja den du föredrar och lägga den i varukorgen. Efter det så kommer vi att fixa den precis så som du vill ha den och efter det så kommer den hem till dig snabbt och smidigt!