Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

Filmaffischer & Spelaffischer

33 Produkter

Posters med spel- och filmmotiv

Visst är det väl härligt att möjligheten att fly in i en fantasivärld alltid finns bara du vill? När regnet faller ner och vinden susar utanför fönstret kan du gotta ner dig med en mysig film eller ett spännande spel och glömma miljön utanför för en stund. Här hittar du vårt utbud av snygga posters med temat film, tv-spel och datorspel. Om du är en Star Wars-nörd, en Call of Duty-expert eller en Frostälskare spelar ingen roll - vi har motiven för dig!

En filmposter eller en spelposter säger mycket om personen som väljer att sätta upp den så välj en som du tycker mycket om. Extra uppskattade är dessa film- och spelposters för småttingar, då de har en förmåga att bli fullkomligt förälskade i en spel- eller filmkaraktär. Dessutom blir de fina motiven hemtrevliga inslag på väggen i barnrummet.

Är det inte storyn som fångar dig så är det den snygga grafiken eller den sköna känslan som inte riktigt går att ta på. Om du har en speciell film eller ett spel som betyder extra mycket för dig föreslår vi att du dekorerar hemmets väggar med snygga posters därifrån. Film- eller spelpostern blir garanterat fin ihop med en matchande ram. Vill du göra väggdekorationen extra stilfull kompletterar du med en passepartout som dessutom framhäver motivet och skyddar det från tidens tand.

I vårt sortiment med filmaffischer och spelposters finner du motiv från den omåttligt populära disneyfilmen Frost. Anna, Elsa, Olof, Kristoffer, Hans och Sven – alla finns att dekorera din vägg med! Är du förtjust i de söta gula minionerna som alltid hittar på nya tokigheter har vi filmposters med en rad skojiga minionmotiv.  Är du ett äkta Star Wars-fan finner du givetvis flera olika filmposters med Star Wars-motiv. Dessa passar som vi alla vet lika bra i barn- eller tonårsrummet som i ungkarlslyan. Vill du sätta spelkänsla på väggarna kan vi erbjuda snygga spelposters från exempelvis det populära spelet Call of Duty. För klassiska tavlor att imponera på vännerna med har vi slutligen riktigt fina patentritningar som följer filmtemat. Dessa filmposters föreställer karaktärer som bland annat klassiska Betty Boop, robotarna C-3PO och R2-D2, den söta grodan Kermit och allas vår Musse pigg.

För att vi ska kunna erbjuda dig en rad olika storlekar att välja mellan trycker vi upp många av våra planscher i vår egen printstudio. Dessa printar trycks alltid på FSC-märkt papper. Att pappret är FSC-märkt innebär att det kommer från ett hållbart skogsbruk med både miljö, människa och ekonomi i åtanke. En annan fördel med vår egna produktion är att affischerna slipper fraktas i onödan vilket även det minskar vår miljöpåverkan.

Hittar du inte den film- eller spelposter som du söker? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir riktigt nöjd med ditt köp.