Glasunderlägg

Skydda ditt bord mot tråkiga ringar och fläckar från glasen och få samtidigt en dekorativ detalj i dukningen med fina glasunderlägg från BGA.SE!

Snygga drinkunderlägg passar lika bra till frukostdukningen som till dukningen på fredagskvällen och är alltid ett måste att förvara lättåtkomligt. Välj ett par fina underlägg till glasen så fina att du gärna förvarar dem synligt på bordet!

Färg
Storlek
Material
Färgnyans
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Storlek
  • Material
  • Färgnyans
  • Pris
  Visar 3 produkter
  Visar 3 produkter

  GLASUNDERLÄGG – EN VIKTIG DETALJ FÖR ATT BEVARA DITT BORD FINT

  När vi hittat något till hemmet som vi verkligen gillar så vill vi gärna bevara det fint och som nytt så länge det går. Bord är en typ av inredning som används väldigt mycket och därmed kan få utstå lite slitningar. Dessutom finns det så många olika typer av bord. Vi äter vid matbordet, vissa kanske jobbar eller studerar vid skrivbordet och vi dukar upp fredagsmyset på vardagsrumsbordet. Allt detta är sysslor som vi gör ofta, och det är ofta vanligt att ta med någon typ av dryck vid dessa tillfällen. Vi tar med kaffekoppen till skrivbordet, vattenglaset till sängbordet och läsken på vardagsrumsbordet. Det är lätt att det då lämnas fläckar och ringar efter glasen och därför extra viktigt att alltid använda inredningsdetaljer och dukningstillbehör som både är funktionella och snygga för att behålla ditt bord fint. Glasunderlägg är ett bra exempel på en inredningsdetalj som både skyddar och samtidigt blir en fin detalj i hemmet.

  Även om det var en festlig kväll eller en väldigt trevlig middag så är det inte roligt om en möbels yta förstörs till följd av det. Det är väldigt tråkigt att få fula fläckar som är besvärliga att få bort eller som inte går bort överhuvudtaget. Just glas är något som lätt lämnar ringar och fläckar efter sig på ett bord. Det skapas ofta kondens, ibland kanske vi spiller lite som rinner längs glasets kant, eller så kan hettan från den varma tekoppen lämnar märken. Därför är det viktigt att alltid förvara glasunderlägg lättåtkomligt vid bordet. Om du låter ett par glasunderlägg ligga framme även när de inte används så finns de alltid nära till hands och du får en fin detalj på bordet. Utöver att skydda bordet så är olika glasunderlägg ett snabbt och enkelt sätt att förnya känslan vid bordet. Dessutom minskar de också skrammel från glas.

  GLASUNDERLÄGG I JUTE

  I vårt sortiment är vi stolta över att kunna erbjuda stilfulla glasunderlägg tillverkat i 100% jute. Jute är ett naturmaterial som bidrar med en rustik och jordnära känsla i din inredning. Jute är ett slitstarkt material som är bra ur ett miljöperspektiv eftersom det är slitstarkt och återvinningsbart. Det är smart att välja glasunderlägg som är slitstarka så det tåls att spillas lite på och användas ofta. Dessutom är jute riktigt snyggt! För en naturnära känsla vid bordet kan du matcha glasunderläggen med kökstextilier i linnematerial och servettringar i jute för att förhöja känslan ytterligare.

  DUKA MED FÄRGGLADA GLASUNDERLÄGG

  Det är alltid roligt att få in mer färg i sin inredning, och om du söker glasunderlägg i en mer färgglad nyans kan du hitta det hos oss. På det dukade bordet är det roligt, och ofta enkelt att få in lite mer färg. Kanske vill du duka med ett par fina gröna glasunderlägg eller vill du hålla dig till ett par neutrala i beige? Oavsett blir det en väldigt stilfull dukning. Med snygga glasunderlägg får du möjligheten att uttrycka din stil och knyta ihop dem med den övriga inredningen i ditt hem. Du kan exempelvis plocka upp färgen från något annat i ditt hem och matcha underläggen utifrån det. Till exempel, om du ska lägga ett par fina glasunderlägg på soffbordet, för låt oss erkänna, där serveras ofta olika drycker och det är också så att många måltider kan hamna att dukas upp där ibland framför tv:n, då kan det vara snyggt att matcha glasunderläggen med kuddarna i soffan. Att matcha glasunderläggen med de färger som går i ditt hem ger enhetligt uttryck och får dig att se ut som ett inredningsproffs!

  PLACERA DIN GLASUNDERLÄGG SYNLIGT

  För att skydda alla dina ytor och bevara dina möbler fina kan du enkelt förvara glasunderlägg lättåtkomligt i alla rum där drycker brukar serveras. Men något som kan vara lite störigt är när du har ett par glasunderlägg, och så används de ändå inte. Då rekommenderar vi att du väljer ut ett par riktigt snygga glasunderlägg som syns och förvarar dem synligt. Att göra glasunderläggen till ett blickfång kommer göra att dina gäster automatiskt sträcker sig efter ett innan de ställer ner sitt glas på bordet. Ett annat förslag kan vara att förvara glasunderlägg där ni har glasen för att alla automatiskt tar med sig ett underlägg till glaset, exempelvis i vitrinskåpet bredvid vinglasen.

  GLASUNDERLÄGG FÖRHÖJER DIN DUKNING

  Vid en dukning så är glasunderlägg något som kan ge din dukning det där lilla extra. Både genom att färgmatcha som tidigare nämnt, men även genom att bryta av med material och andra färger. Glasunderlägg blir verkligen en snygg detalj i dukningen. Oavsett om du är en person som gillar att duka med mycket olika detaljer eller om du tilltalas av det mer stilrena så funkar ett par glasunderlägg. Allt handlar om hur du matchar dukningen runt om och det är så du får möjlighet att få till den känsla som du söker.