Personlig Namntavla

En personlig namntavla är den perfekta presenten eller inredningsdetaljen till alla hem och rum. Med en unik och personlig namntavla kan du göra såväl barn som vuxna glada, och du bestämmer själv om motivet skall vara av det enklare förbestämda slaget, eller om det skall bestå av namn, stjärntecken, födelseår etc.

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 26 produkter
  Visar 26 produkter

  Skapa en personlig namnposter

  Personliga namntavlor är en sådan sak som är väldigt populärt idag och det är väldigt trevligt att både ge bort och att få som gåva. Den personliga touchen som består av barnets namn gör att det blir just personligt och det är också det som gör att det är väldigt charmigt och fint att ge bort.

  Det är helt upp till dig att välja vad som ska finnas med som information, för vi tycker alla olika. Tänk efter vilken färg du vill ha på tavlan och sedan är det klart! Då vi har lite olika varianter så är det roligt att ta sig en titt innan man bestämmer sig!

  Vad du än är ute efter så kan du hitta det här hos oss, för vi har ett flertal passande och fina personliga namntavlor att välja mellan! Du kommer med andra ord inte att behöva gå tomhänt härifrån!

  Kul med samma personliga namntavla till alla barnen!

  Det är väldigt bra att det finns många olika att välja mellan, eftersom man på så vis lättare kan hitta exakt rätt variant. Om man exempelvis har en stor familj så kan det vara kul att ge samma personliga namntavla (med olika information, såklart) till alla de små barnen i familjen och det är såklart väldigt gulligt!

  Man kan välja olika färg i vissa fall så att alla kan få en lämplig färg, men med samma namntavla. Alla har ju olika namn och så vidare så den information som skiljer sig åt gör ändå att det blir just en personlig namntavla.

  Svårt att bestämma dig?

  Tycker du att det är svårt att bestämma dig för vilken av de personliga namntavlor vi har som du ska köpa? Då är du inte ensam! Det kan ofta vara svårt att bestämma sig när det finns många bra alternativ och det är just det vi erbjuder när det kommer till personliga namntavlor.

  Vad tycker vi då är ett bra tips för att bli av med detta bekymmer? Det vi tycker att du ska göra är att helt enkelt tänka på barnet i första hand och välja en av de personliga namntavlorna som känns mest passande för hen. Tycker du att det är mer relevant att köpa en personlig namntavla som föräldern eller föräldrarna kommer att gilla då barnet är för litet för att veta vilken typ av design hen diggar? Köp då en som passar med den vuxna, eller de vuxnas stil.

  Prisvänligt och kul på samma gång

  En sak som är viktigt är att hitta bra presenter till bra pris. Vi erbjuder en mängd olika produkter till bra pris, så med våra saker så kan du alltid vara säker på att du kommer att vara nöjd och belåten!

  Prisvänliga personliga namntavlor är, utan tvekan, en bra gåva och om det är så att du söker efter något som har ett bra pris och som samtidigt är en rolig present så kan detta vara ett av de bästa alternativen. Kolla också in våra andra produkter, så som ramar, posters med mera. Det finns mycket att hitta bland våra produkter!

  Det är inte alla gånger man känner att man fått allt man ville ha på en och samma gång när man shoppar. Vare sig det är presenter eller saker till sig själv så kan det ofta vara så att man får välja mellan prisvänligt och bra, men här hos oss får ni alltid både och i en härlig blandning!

  Perfekt med eller utan dop

  Det spelar ingen roll om det är så att barnet som får en personlig namntavla har blivit döpt, eller om det är en namngivningsceremoni som är gällande. Våra personliga namntavlor passar oavsett, så det är en bra present för och till alla!

  Då det är så olika hur man väljer att göra med dop idag så är det bra att det finns denna typ av presenter. Att alla har möjlighet att köpa samma, oavsett dop eller ej gör att det blir passande för alla små barn.

  Olika storlekar och olika pris

  Det är lite olika hur man väljer att göra med storlek när det kommer till denna typ av saker och det är såklart på grund av att vi alla tycker om olika saker. Att det finns många olika storlekar är alltid bra då vissa vill ha en stor storlek medan andra vill ha en mindre variant av samma personliga namntavla.

  Det är inte bara storlek som skiljer sig åt, det är också på det viset att det är olika pris beroende av vilken storlek och variant man väljer att köpa. Detta kan vara ett beslut som kanske är lite svårt, eftersom man inte säkert kan veta vilken storlek som kan tänkas passa i barnets rum. Det är dock alltid möjligt att exempelvis placera en större personlig namntavla på golvet om det är fullt på väggarna.

  Det är med andra ord bara att välja den storlek som man tycker är finast och trevligast!