Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

25% RABATT PÅ ALLA POSTERS »

Spana in de senaste nyheterna

Kopparramar

Våra kopparramar passar lika bra i det moderna hemmet, som i ett hem med mer klassisk inredning. En kopparram blir ett häftigt inslag, och passar till i stort sett vilket motiv som helst.

41 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Kopparramar

Om du är sugen på en kopparram så är du inte ensam! Det är supersnyggt med just koppar när det kommer till ramar och inredning i allmänhet, så gillar du det så har du tur! Utbudet hos oss är, som ni kan se, stort hos oss. Oavsett om det är en stor ram, eller mellanstor, eller en liten kopparram du är ute efter så kommer du alltså tveklöst att hitta din favorit här!

Blanda många ramar

När man hittar en färg på ram som man verkligen gillar, så som exempelvis koppar, så kan det vara roligt att blanda ett flertal olika kopparramar tillsammans. Det blir till exempel väldigt fint att ha det som en klassisk tavelvägg, men det är också kul att ha samma färg på ramar som står, eller ligger ner. Man kan blanda fritt precis som man vill!

Det är också snyggt att blanda olika färger på ramar tillsammans, för allting måste ju inte matcha för att det ska se snyggt ut! Fler och fler börjar se det charmiga med att låta saker och ting vara mindre matchande i sin inredning och det tycker vi är kul. Vi har så himla många olika färger på ramar så det är såklart så att vi tycker att det är coolt med en bra blandning!

Snabbt och smart med nya kopparramar!

Vi vet alla hur svårt det kan vara att hitta exakt rätt när det kommer till inredning och allra helst de gånger man känner för att förnya utan att det kostar skjortan. Just ramar, vare sig det är en ramar i koppar eller inte, är en sådan sak som man kan köpa ett gäng av utan att det blir hål i plånboken. Av den anledningen är det väldigt smart att satsa på just nya ramar till ett hem.

Det går också väldigt snabbt att få till det när man satsar på nya ramar och att det, som nämnt, blir en billig liten renovering gör ju knappast saken sämre! Man kan köpa många nya ramar här hos oss och sedan kan man rama in både nya och gamla favoriter för att få en fräsch känsla på väggarna.

Byt ramar då och då

Vissa motiv man har passar perfekt i vissa ramar, men vissa andra motiv kanske har placerats lite mer av en slump. Ramen är väldigt viktig för slutresultatet så det är smart att lägga lite extra tid på valet av både ram och motiv.

Med en ram i koppar så kan ett motiv som tidigare varit i exempelvis en vit ram lyftas på ett sätt så att det blir betydligt mer snyggt. För att ta reda på det så krävs det att man köper lite nya ramar och testar sig fram. Det är extra kul med just koppar då det passar både till svartvitt, färgglatt, smått och stort. Det är helt enkelt ett val som är omöjligt att misslyckas med i sin inredning!