Badrumshyllor

Praktisk förvaring är alltid smart, och speciellt i badrummet där vi gärna vill ha våra favoritprodukter lättåtkomligt. Kanske är det en vägghängd duschhylla i mässing som du söker till ditt badrum, eller en korghylla i svart? Titta in vårt sortiment och välj mellan fina badrumshyllor som inte bara är praktiska utan dessutom väldigt snygga!

Visa fler filter
  Filtrera
  Visar 3 produkter
  Visar 3 produkter

  BADRUMSHYLLOR – SMART FÖRVARING

  Smarta förvaringsmöjligheter är alltid viktigt, och speciellt i badrummet är det alltid en fördel att ha sina saker praktiskt och enkelt förvarade. I badrummet kan både lugna stunder och mer stressiga morgnar komma att spenderas och oavsett så är det skönt med inredning som gör att du enkelt kan hitta det du söker. Badrumsskåp är en typ av praktiskt förvaring som rymmer väldigt mycket, men badrumshyllan är ett väldigt bra komplement som är lite mer praktiskt.

  En badrumshylla låter dig förvara dina favoritprodukter lättåtkomligt och synligt så du aldrig behöver leta länge, vilket kan skapa en smidigare morgonrutin! Samtidigt som en badrumshylla är så praktisk, så är det också väldigt snyggt.

  EN BADRUMSHYLLA ÄR BRA TILL MYCKET

  En badrumshylla kan fylla många funktioner i badrummet. Du kan använda den för att förvara hygienartiklar, smink och andra produkter lättåtkomligt. Du kan också hänga en duschhylla i duschutrymmet för förvaring av tvål och schampo, eller så kan du inreda med en hylla i badrummet för att fint dekorera med till exempel en grön växt på och andra tillbehör. En badrumshylla gör det enkelt att få in mer fin inredning. Det är extra fint att låta ett doftljus, några hoprullade små handdukar eller fina doftpinnar stå framme på en fin badrumshylla.  Förvaring i badrummet får gärna vara fin och stabil så får dekorationerna i badrummet tala för sig. Det är kul att välja mellan badrumshyllor i olika utföranden. Kanske passar en industriell badrumshylla i svart bäst i ditt badrum, eller en elegant duschhylla i mässing? För att få till ett snyggt badrum krävs det inte mycket. Små detaljer räcker långt och det kan höja ditt badrum väldigt mycket.

  BADRUMSHYLLOR I DUSCHEN

  Badrumshyllor kan sättas upp på många platser i rummet, och en populär plats brukar vara i duschutrymmet för att slippa stapla alla schampoflaskor och tvålar på badkarskanten eller golvet. Det kan lätt bli så att det samlas en hel del olika produkter på samma ställe, och speciellt om ni är flera i hushållet. Då är det smidigt med en badrumshylla för att enkelt kunna sortera upp olika produkter. Då kan du välja en duschhylla med flera fack så att ni kanske kan ha ett varsitt per familjemedlem. Just i duschen är det skönt att enkelt kunna hitta det du behöver genom att förvara det på en hängande duschhylla.

  Om du ska sätta upp en hylla i duschen är det viktigt att välja en hylla med smart design och en som är vätetålig. Korghyllor är praktiskt i duschen eftersom korgdesignen gör att inget vatten samlas i hyllorna.

  BRA MED EXTRA FÖRVARING I BADRUMMET

  Badrumshyllor är ett måste i alla badrum, men extra praktiska är de i små badrum. I mindre rum behöver vi ofta maximera ytorna för att få ut så mycket som möjligt av rummet. Då är det extra smidigt att kunna sätta upp hyllor på väggarna för att få fler möjligheter till förvaring. Med vägghyllor får du mer ledig yta över på golvet och samtidigt fina detaljer på väggarna. Mindre hyllor är dessutom extra praktiskt och du kan sätta upp dem på ytor i badrummet som annars inte hade använts.

  Innan du köper en badrumshylla är det viktigt att kolla hur stor hylla du får plats med. Det är enklast att först välja ut en plats i badrummet där du vill ha en hylla och därefter mäta hur mycket yta du har för en hylla. Är det så att du har mycket väggyta över så kanske du vill matcha flera olika hyllor tillsammans. Ett tips kan vara att köpa flera duschhyllor och sätta de på olika höjd så även barnen i familjen når. Du kan också genom att sätta badrumshyllor på olika höjder skapa roliga mönster och en fin design. Det kan också vara så att du behöver en hylla med många olika hyllplan men det inte finns någon hylla som passar, och då kan du köpa flera mindre hyllor och matcha tillsammans. Det kan bli riktigt snyggt att exempelvis sätta fyra stycken hyllor på rad i höjd i badrummet.

  OLIKA BADRUMSHYLLOR FÖR ALLA SMAKER

  I vårt sortiment hittar du många olika badrumshyllor i fin kvalitet. Oavsett av vilket behov som du söker en hylla så kan du hitta en som passar dig. Vi erbjuder duschhyllor i olika färger och storlekar som är tillverkade i rostfritt och tåligt stål vilket lämpar sig bra för våtrum. Kanske vill du bara ha en liten badrumshylla som komplement till annan förvaring, eller en större badrumshylla på din vägg. Välkommen till vårt sortiment av badrumshyllor som underlättar vardagen för både barn och vuxna!